Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Epizoda 139

Zoran Milojević

Sto godina je od rođenja Njegove Svetosti, blaženopočivšeg patrijarha Pavla. Učeći nas, govorio je:...Govorim, a ćutim!". Pitam se, koliko smo ga slušali?

Na jednom ručku je stalno gledao u vladiku koji je halapljivo gutao velike zalogaje. Videvši patrijarhov pogled, vladika ga upita: "...Vaša svetosti, zašto me tako gledate?". A patrijarh mu reče: "...Pitam se kakva ti je duša, kad ti je takvo telo".

Crnogorci su dodali svoja tri slova u Vukovu azbuku. Neka im bude. Ali neka vrate Srbima sva Vukova slova. Ovo važi i za Bošnjake i takozvani bošnjački jezik. Da ne propustim i braću Makedonce. Pošto tvrde da su Heleni i da govore helenskim jezikom, i od njih treba tražiti da više ne upotrebljavaju južno-srbijanski dijalekt srpskog jezika.

Tražim od srpskih neznalica i režimskih megafona, Dušana Janjića, Marka Đurića i Milovana Drecuna, da više ne izgovaraju kako je "Kosovo proglasilo nezavisnost"! Ne, gospodo, nezavisnost su proglasili albanski separatisti sa Kosova i Metohije!

Tražim da za genocid na duhovnim razvojem novih srpskih naraštaja, odgovara Radio televizija Srbije i onaj ko je smislio reklamu za video igricu pod nazivom "Izaberite svoj tenk", u kojoj tenk ubija i ruši sve pred sobom. Na vešala tu bitangu, da mu se ni ime ne izgovori!

U lažnom tekstu pokojnog Dobrice Ćosića, koji izgovara general Rašić pitomcima Vojne kraljevske akademije da se odazovu pozivu Kralja Petra Oslobodioca i "junačnog" komandanta, regenta Aleksandra, nigde nema pozdrava: "S verom u Boga, za Kralja i otadžbinu!". Zato je taj tekst lažan, jer je namerno skraćen.

Tražim da se održi javna rasprava na temu: zašto je kralj Aleksandar Karađorđević napravio Jugoslaviju? Istoričarima i inim Srbima bih rado izneo svoje dokaze zašto je "kralj mučenik" morao to da učini.

Tražim da se u Evropskoj uniji jasno i glasno kaže: "...Našem nacionalnom karakteru i duhovosti, suprotni su pederastija i lezbejstvo". Uostalom, u karakteru našeg čoveka nije da se bratski ljubi sa onima koji su mu decu gađali bombama sa osiromašenim uranijumom.

Radnička klasa Srbije, nepouzdan je partner radnicima iz Evropske unije, jer još samo u partizanskim filmovima pokazuju da imaju nešto u gaćama. Na žalost, oni u svakodnevnom životu, kad god im režim pokaže zube-napune gaće!

Vladika Zagrebačko-ljubljanski Porfirije, redak je primer evropski podobnog Srbina (evropski Vojvođanin!), koji je radeći u Republičkoj radio difuznoj agenciji (RRA), sa raznim Cekićima, Vasićima i drugima, ukidao sve elektronske medije koji su bili "preko mere" obojeni nacionalnim bojama. Ali, zato je Porfirije pokazao svu naklonjenost prema vlastima u Zagrebu, kako bi ostvario privid "potrebitog multikonfesionalnog suglasja u Hrvatskoj".

Nisam tražio, ali je ime Zagrebačke ulice u Beogradu promenjeno. Sad nosi ime Koče Popovića. Za mene je to isto. Nikakva promena.

Svaki normalan Srbin bi posle ovih pisanija imao pravo da me pita: "...A, ko si ti da sve ovo tražiš?". Moj odgovor bi bio: "Srbin sam, ubogi seljak iz Kosovske Mitrovice, ne mogu ništa osim da zakukam-Srbi i srpkinje, spremite svoje datume, stiže istorija!"

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane