https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Novi prilozi za biografiju Aleksandra Vucica

Fahrijin sin

Dok srpski mediji, pod šapom SNS-a i premijera Vucica, šire famu o njemu kao lideru na Balkanu, štampa iz okruženja opisuje njegovo porodicno poreklo.

Milica Grabež

Mediji u južnoj srpskoj pokrajini, na Kosovu i Metohiji, na albanskom jeziku, pišu da je Aleksandar Vucic, po svemu sudeci, sin novinara Fahri Musliua, iz Prizrena, koji još od studentskih dana živi i radi u Beogradu.

Ustvari, tu vest su prvo objavili hrvatski mediji. Portal "Dnevno.hr" u tekstu pod naslovom "Vucicev otac Albanac", a stric ustaša, tvrdi, pozivajuci se na svoje izvore, da je Fahri Musliu biološki otac Aleksandra Vucica. Objavljuje i fotografije Vucica i Fahri Musliua, a citira i jednog clana SRS koji tvrdi da je Vucicev stric za vreme drugog svetskog rata bio - ustaša.

Albanski mediji takode pišu o Vucicevom ocu Musliu, koji tvrdi da ne poznaje Aleksandra, ali priznaje da je kao mlad novinar radio u Tanjugu zajedno sa njegovom majkom Angelinom. Eh, ta dežurstva. I duge noci...

Mediji u Makedoniji objavljuju i fotografije Aleksandra, Fahri Musliua i zvanicnog oca Andelka Vucica, napominjuci da Aleksandar i Fahri neverovatno lice jedan na drugog!

Tako okruženje predstavlja samoproglašenog lidera na Balkanu Aleksandra Vucica. Podgoricki dnevni list Vijesti piše u tekstu "Beograd kao Pjong Jang", da je Vucic nadmašio i Kim Džong Una, navodeci da je Vucicu aplauz njegovih seiza u Narodnoj skupštini Srbije, trajao deset sekundi duže od aplauza koji je dobio severnokorejski diktator!

Eto kako okruženje gleda na našeg diktatora.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane