Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Na privremenoj meri

Milovan Brki

U ponedeljak, 1. decembra, kada ovaj broj šaljemo u Podgoricu, dok nervozno šetam hodnikom, jer mi se mozak ''uspavao'', poštar donosi i pismo u kojem pošiljalac navodi svoje ime i adresu.

U pismu se opisuje sastanak održan 19. novembra u sedištu SNS-a.

Pošljilac je bio na sastanku ekonomskog saveta SNS-a, kome su prisustvovali Jorgovanka Tabakovi i Bojan Terzi iz NBS, Milenko Dželetovi i Draško Markovi iz Telekoma, i jo 14 drugih članova.

Ovi "vrli funkcioneri" SNS i direktori u NBS i Telekomu Srbije, raspravljali su kako i na koji način da se zaustave napadi i negativna kampanja Tabloida na Vladu Srbije i njenog predsednika.

Insajder navodi: "Pa je tako gospođa Tabakovi, guvernerka NBS izašla sa predlogom, da bi se trebalo naći načina da se onim dvema budala iz Tabloida (misli se na vas i novinara Predraga Popovića) zapuše usta. Ona je rekla i kako se njena ćerka zbog pisanja Tabloida o njoj potresla i rodila mrtvu bebu. Od ...... sam saznao da ovu 'priču' gospođa Tabakovi često priča, prikazujući sebe kao žrtvu medija. A upravo ta ćerka joj živi u Rimu, jer je gospođa Tabakovi mimo svakog pravila uspela svog zeta, uz pomo ljubavnika Veljka Odalovića, generalnog sekretara MIP-a, da zaposli u Ambasadi Srbije u Rimu, tako da danas sva njena putovanja po svetu obavezno imaju Rim za presedajuću stanicu. Na predlog guvernerke da se vama i gospodinu Popoviću 'trebaju zapušiti usta', njen pomoćnik iz NBS, Bojan Terzi je pitao 'šta i kako predlaže da se to odradi', na šta je ona odgovorila 'da vam se trebaju dati neke sitne pare, ali ne iz stranačke blagajne, kako bi vam se zamazale oči, i kako bi ste prestali sa napadom na SNS, Vladu, premijera i ostale funkcionere''. Ona je rekla ‘da treba razgovarati sa Goranom Veselinovićem, i da on organizuje da vam se da neka sitna para.

Nakon nje se za re javio Draško Markovi iz Telekoma, koji je rekao 'da se slaže sa njom i njenim predlogom, jer on i Milenko Dželetovi preko Telekoma plaćaju previše novinarskih skotova koji laju, i kojima nikada dosta para'. Draško Markovi je rekao i da su se ‘Jugoslav i Nikola spasili B92' !

Nakon njega je Dželetovi rekao 'da bi Goran trebao dati Brkiću 5-hiljada, a Popoviću 10-hiljada i nogu u guzicu', i da vam je to dosta

- Eto o čemu razgovaraju državni funkcioneri iz SNS-a - kaže insajder, potpisnik pisma, navodeći svoju punu adresu, koju ćemo izostaviti. Pismeno sam se odmah zahvalio na stenogramu tog razgovora.

Nedavno smo objavili vest, da je 15. septembra gospođa Tabakovi, kada je napadnuta u sobi u hotelu "Maestral" u Miločeru, na aerodromu u Podgorici izvesnom S. Tomičiću predala svoju skupocenu tašnu marke ''Birkin'' sa 470 hiljada evra, da je odnese njenoj kćerki u Rim, za kupovinu stana!

Ipak, pomenuta gospoda su pokazala humanost. Predlažu da se sitnom parom podmiti i na magazin. Tako ne misli Nikola Petrovi, Vučićev kum, direktor EMS-a, koji iz potaje vlada Srbijom. On je odlučio da odvoji pozamašnu svotu novca i ugasi na magazin. Prethodna tri broja, pod njegovim pritiskom, distributeri štampe nisu prodavali. Prethodno, on je pokušao da natera sve štamparije da odbiju štampanje Tabloida, a potom se odlučio da parama podmiti distributere. Ipak, sudije Privrednog suda u Beogradu, Vanja Lali i Tijana Popovi, donele su prošlog meseca rešenja kojim su odredile privremenu meru, i naložile distributerskim kućama da na magazin, bez odlaganja, stave u prodaju.

Broj koji čitate je na privremenim merama!

Šta ostaje mafiji iz SNS-a u borbi protiv našeg magazina?

Hoće li nas pojesti mrak direktora Elektromreže Srbije? Tekst o njegovim zlodelima objavićemo na našem sajtu.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane