Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Šid: zamenik predsednika opštine isteran iz lokalne policijske stanice

Dođite sutra i marš napolje

Predsednik Pokrajinskog odbora za Vojvodinu Zelene ekološke partije - Zeleni i zamenik predsednika Skupštine opštine Šid, Dejan Bulatović, uputio je redakciji magazina Tabloid pismo o progonu koji trpi on i njegova porodica, preko društvenih mreža, ali i na druge načine, sa posebnim osvrtom na odnos policije prema ovom slučaju. Tabloid u celosti prenosi njegovo obraćanje javnosti

.......

Dana 7.10. 2014. godine, pristupio sam u službene prostorije PS Šida, u nadi da podnesem krivičnu prijavu protiv NN lica, koje moju porodicu, mene i moju stranku koju vodim u Vojvodini, već izvesno vreme preko društvene mreže "Facebook" proganjaju i vređaju. Obratio sam se dežurnom policijskom službeniku Miroslavu Miciću, kojeg sam upoznao sa razlogom mog dolaska (dežurna služba PS Šid ), sa molbom da obavesti komandira o mome problemu i razlogu dolasku, kako bi se pokrenula istraga.

Dežurni policijski službenik Miroslav Micić zatim obaveštava dežurnog starešinu Večića sa mojim problemom, a Večić potom obaveštava po službenoj dužnosti komandira PS Šid, putem mobilnog telefona o prijavljenom događaju. Nakon obavljenog razgovora, Večić mi saopštava sledeće činjenice:

"...Komandir nije u mogućnosti da pristupi u službene prostorije". Savetovao me je da "sutra pokušam ponovo...".

Ja sam bio šokiran, takvim odgovorom, i tada sam shvatio, da njima nije ni stalo do toga, da se istražuje ovaj i drugi uredno prijavljeni događaji. Nakon takvog saopštenja, od strane Večića, rešio sam da se udaljim iz PS Šida, i sutra dan ponovo da pokušam da dođem do komandira, pa se u tom momentu meni obraća Mićić sa rečima: "...Nemoj da vičeš, ovo nije štala, mrš napolje iz stanice...". Na to sam mu ja odgovorio: "...Nemate pravo, da se ophodite tako prema meni...". Dežurni policijski službenik Večić se u početku nije mešao, već je samo posmatrao situaciju. Potom je Micić nasrnuo fizički na mene, i na najgrublji način fizički me udaljio iz PS Šid.

Ja mu povoda nisam dao za takvu reakciju, već je tako bilo verovatno još ranije dogovoreno, da me isteraju, kako bi štitili ta lica koje pišu laži o meni. Već duže vreme smo predsednik Opštine Šid Nikola Vasić (SNS) i ja, mete vrha policije u Šidu i u celom Sremu.

Moram da napomenem da stranka koju zastupam u Vojvodini se već duže vreme bori za reforme Policije i Sudstva, te stoga verujem da je nervoza Policije izazvana bas time sto insistiramo na pomenutim reformama.

Naravno, u proteklih nekoliko meseci, imao sam puno stranačkih aktivnosti i susreta sa najuticajnijim ljudima u Srbiji, ministrom Velimirom Ilićem, Njegovom svetošću patrijarhom srpskim, Irinejom, gradonačelnicima Šapca, Čačka, Zrenjanina, Rume...Verujem da postajemo opasnost kao stranka, jer se sad već vidi pravac kojim idemo, ali i da nismo o neko ko odustaje na putu reformi i ne samo reformi, nego i procesuiranje svih onih koji su se ogrešili o zakon Republike Srbije, sve to kao zakasnela i nepostojeća lustracija koja se trebala dogoditi posle 5. oktobra 2000. godine.

Kako god, odustati neću, jer nemam pravo na tako nešto, nemam pravo zbog svih onih koji su i živote dali za demokratizaciju Srbije, koja je tako krhka i sad, osnovna detekcija narušavanje demokratije je upravo policija, koja najpre sporadično koristi silu (primer Andreja Vučića koga je prebila policija), i sad evo i po opštinama...I sad građani postavljaju pitanje, ako tuku premijerovog brata, ako u opštinama maltretiraju zamenika predsednika Skupštine Opštine, šta onda običan narod da očekuje. Verovatno da ima dosta policajaca koji žale za devedesetim godinama, dok je bila na snazi policijska dogma, da je batina iz raja izašla!

Na žalost, i danas, u ovom slučaju, policija sve radi da sakrije brutalno nasilje nada mnom i to ne mogu da prihvatim, najpre zbog samog iskustva koje sam imao sa policijskom torturom iz perioda 1996. godine, kada sam zbog nošenja lutke Slobodana Miloševića, na protestu Koalicije Zajedno, maltretiran u policijskoj stanici Šid.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane