Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Mir brate, mir....

Milovan Brkić

Američki predsednik Barak Husein Obama je čovek koji iza sebe ostavlja pustoš. Da se i na drvo nasloni, i ono bi se osušilo.

Čovečanstvo, a naročito hrišćanska civilizacija, treba da Huseinu Obami podigne spomenik i ovekoveči njegovu pojavu. I (ne)dela.

Niko kao Obama nije kompromitovao i Nobelovu nagradu. Nju je dobio za mir koji je propovedao, a iza njega je ostalo more krvi.

Husein Obama je unikatan američki predsednik. Prvi je crnac, sumnjivog porekla, koji je dobio poverenje američkih građana. I to u dva mandata. A čega se god latio, osušilo se. Zalagao se za ljudska prava, za socijalnu i zdravstvenu zaštitu svih svojih građana, a socijalne razlike su u njegovom mandatu postale nesnosne. Amerika je pod Barakom Obamom povela ključne ratove koje je izgubila. U ''arapskom proleću'' Obamina politika se sunovratila u Tunisu, Libiji, Egiptu, Siriji, a danas, punom žestinom i u Ukrajini.

Iako je Barak ratove izgubio, Obame pobeđuju. Abongo Malik, Huseinov brat, koji živi u Keniji, islamista je zakleti, i finansira Al Kaidu! Brat mu je sredio da bez poštovanja procedure u Sjedinjenim Državama osnuje ''humanitarnu organizaciju'' za prikupljanje para. Za Al Kaidu, naravno.

I niko da zucne. Ako gubi Husein, dobija Abongo Malik. ISIS-ovci napreduju. I prete i Americi.

Polako, ali sigurno, Obama vodi američke otuđene centre moći ka potpunoj propasti. Niko kao Obama ne urušava dolar. Čega god se lati, sve propada.

Pod njegovom vladavinom, argonacijom i pretnjama iz petnih žila, svet se uspravlja, ujedinjuje se da se odupre čizmi Ujka Sema. Osim arapskih ''prolećnih'' država, Obama je ujedinio Ruse, Kineze, Induse, Brazil i Južnoafričku republiku.

Turska se uspravila i mahnula rukom Huseinu Baraku. Ide ona svojim putem. A Rusi su najbliži. Obama preti raketama Rusiji, zbog Ukrajine. Niko tako nije protiv mira, kao dobitnik Nobela za mir. A kada nekom preti, onda je tu Evropska unija da laje za njega, da kevće i ujeda.

Niko kao Husein Obama nije uspeo da Nemačku, Francusku, Grčku, Italiju, Mađarsku i druge zemlje Starog kontinenta vrati u stvarnost, i da Ujka Sema oteraju k vragu.

Rat, rat i rat, jedina je preokupacija Huseina Obame. Ako nema rata, nema ni života. Ipak, svemu dolazi kraj, pa i stogodišnjoj osvajačkoj politici Nove Imperije.

Svi američki predsednici su ratovali, ubijali, bombardovali, širili raketama i bombama ''demokratiju'' i američke vrednosti. Ali, niko kao Obama nije uspeo da se snađe, da sve izgleda kao da je pobednik, i da će sve srušiti, a iz svega, što naumi, i obeća svojim gazdama, vrati se podvijenog repa.

Kada završi mandat, Husein Obama će se vratiti na Havaje, da uživa u penziji i dečacima, koje obožava. Može biti ponosan na sebe. Gospoda iz FED-a i američki multimilijarderi, moraće da polažu račune građanima. SAD-e će postati regionalna sila, koja će se boriti da se ne raspadne, sama od sebe.

Mišel, žena Barakova, javno je izjavila da njenog muža više interesuju muškarci od žene, i da će ostati da živi u Vašingtonu. Kada se samo pročulo da je bivši predsednik Klinton imao dobrovoljni seksualni odnos sa službenicom Monikom Levinski, digla se cela Amerika. Klinton se morao svlačiti pred nezavisnim sudijom Kenetom Starom, a od smene ga je spasila supruga Hilari i kćerka Čelzi koje su mu javno oprostile ovo neverstvo. A kada Mišel optuži muža, niko ni da zucne! Džo, i to je Amerika.

Za samo osam godina, Obama je izgubio sve strateške ratove, ujedinio Evropu i ključne Azijske zemlje, izgubio kao saveznika Latinsku Ameriku, a Al Kaida i islamske falange, koje je obilato pomagao, napašće njegovu zemlju iz svih oružja.

Obamini crni sunarodnici bi mu poručili - Mir, brate, mir...

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane