Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Vrnjačka Banja: sin lokalnog funkcionera komanduje gradom iz policijskog automobila

Otac zaseda, sin patrolira

Puno je primera u Srbiji gde porodice lokalnih funkcionera terorišu čitave gradove. Jedna od tih zlosrećnih sredina je i Vrnjačka Banja, kojom hara Branko Džamić, čiji je otac Rodoljub Džamić, predsednik Skupštine opštine Vrnjačka Banja. Branko, raspojasani sin, koristi privilegovani položaj svoga oca pa radi doslovno šta hoće, koristeći pri tom opštinska i policijska vozila. U pismu upućenom Magazinu Tabloid, o svemu tome piše grupa građana iz Vrnjačke Banje.

......

Uprkos merama štednje koju propagiraju ovdašnje vlasti, neki štede a neki se razmeću i bahato ponašaju. Mesecima već, u Vrnjačkoj Banji službeni auto predsednika Opštine stoji na raspolaganju sinu predsednika skupštine Vrnjačke Banje Rodoljuba Džamića, Branku Džamiću, koji je sebi dao za pravo da, iako radi u Elektrodistribuciji Kraljevo, u odeljenju u Vrnjačkoj Banji, u toku radnog vremena svakodnevno ispija kafe po vrnjačkim lokalima i završava privatne poslove koristeći opštinski auto i vozača predsednika opštine.

Da zlo bude veće, u pomenutom javnom preduzeću je zaposlen samo sa završenim frizerskim kursom, ali zato ima platu od 50.000 dinara, dok inženjeri sa fakultetskim diplomama čekaju posao na birou ili volontiraju. S obzirom da je njegov otac predsednik skupštine u Vrnjačkoj Banji, niko iz Elektrodistribucije ne sme da reaguje i zaustavi bahato ponašanje Branka Džamića, koje on pokazuje na svakom mestu, kako po gradu tako i prema kolegama u preduzeću gde je zaposlen.

Situacija u lokalnoj samoupravi Vrnjačke Banje je takva, da zbog većine u lokalnoj skupštini, ni predsednik opštine ne sme da se suprotstavi tako bahatom ponašanju mlađeg Džamića!

O svemu je obavešten i Predsednik opštine Boban Đurović, kao i svi njegovi pomoćnici i zamenici i zamenik načelnika opštinske uprave Slaviša Paunović, ali...

Inače, Branko Džamić u slobodno vreme patrolira i teroriše građane vozeći se sa pojedinim policajcima u službenom automobilu MUP-a i to radi svakodnevno! Da bi bilo jasnije o kakvom se samovoljnom "šerifu" radi, treba samo pomenuti da je u jednoj od situacija, u firmi svog tasta (Katić doo) bespravno lišio slobode osobu romske narodnosti. Naime, mlađi Džamić nije policajac, ali se, očigledno, ponaša kao službeno lice "sa širokom ovlaštenjima". Mnogi se pitaju, ko mu je to dozvolio i da li se to Vrnjačka Banja, naše poznato turističko mesto i lečilište, pretvara u varošicu "po meri jednog čoveka".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane