Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

VUČIĆ OTERAO PILOTE U SMRT

(Beograd, 16. mart 2015. godine)

Pad vojnog helikoptera u naselju nadomak aerodroma "Nikola Tesla" u Surčinu, može se pripisati u nedelo srpskog premijera Aleksandra Vučića, saznaje Tabloid u vojnim izvorima. Po nalogu srpskog premijera helikopterom je iz Novog Pazara 13. marta prebačena beba stara pet dana, radi nastavka lečenja, koje nije moglo uspešno da se sprovede u Novom Pazaru.

Srpski premijer je tog dana poželeo svoj novi podvig. Nakon što su dan ranije, u Šimanovcima uhapšeni otmičari dvogodišnje devojčice, Vučić je poželeo da se slika kako spašava i bebu, kao što se prošle godine slikao u Feketiću kako u naručju, u taj isti helikopter, sa istom posadom,u nosi dečaka promrzlog u snegu, u zavejanoj koloni vozila, koja je čekala celu noć, dok se premijer ne pojavi da ih spasi.

U helikopeteru je, iznenada, kada je bio nad Beogradom, počelo da nestaje goriva, koje se, zbog lošeg kvaliteta, trošilo. Vojna služba je pokušala da omogući pilotu da sleti na jedan od dva fudbalska stadiona, čiji su semafori na zahtev vojne komande bili upaljeni. Vučić je želeo da helikopter sleti na surčinski aerodrom, da se on pokaže u misiji spašavanja. Radarska kontrola je bila primorana da otkaže letove aviona, dok se pilot borio za živote posade u vazduhoplovu sa malo goriva.

Nalog pilotu da krene na surčinski aerodrom izdao je, kako se špekuliše, ministar odbrane Bratislav Gašić, ali se iz njegovih izjava to ne može i potvrditi. Ali, njegova utučenost nakon ovog događaja, može se dovesti u vezu sa njegovim nalogom, i osećanjem krivice.

Već slaganjem mozaika, od svedočenja o kretanju helikoptera, može se zaključiti da je helikopter nad Beogradom kružio najmanje dva sata, da bi se preusmerio vazdušni saobraćaj na druge aerodrome, dok se paradna mafija Aleksandra Vučića ne spremi za slikanje.

Kružeći nad Novim Beogradom, helikopter je potrošio gorivo, i nije mu bilo spasa.

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, naredio je opsežnu istragu, ali imajući u vidu da je načelnik General-štaba Ljubiša Diković pod Vučićevom ucenom, i ne može se očekivati nezavisna istraga. Smrt vojnih pilota bolno je odjeknula među pripadnicima Vojske Srbije, koja za ministra ima Bratislava Gašića, a za premijera Aleksandra Vučića.

Nekadašnji zamenik komandanta Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, brigadni general u penziji Sreto Malinović, ocenio je povodom pada helikoptera Mi-17 da je očigledno postojala "presija da se taj zadatak izvrši" i da je to prevagnulo nad profesionalnom procenom, prenosi agencija Beta.

"Zašto donosioci odluka iz sastava vojske i vazduhoplovstva nisu bili u stanju da se odupru tome ili koliko su i sami imali predstavu o celoj situaciji, pitanje je koje definiše njihovu ličnu odgovornost za posledice svojih odluka", rekao je Malinović agenciji Beta.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane