Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Sa idolima se lepo živi

Mersiha Hadžić

Nedavno se bivši predsednik Srbije, Boris Tadić, u jednom svom obraćanju javnosti, kritički osvrnuo na neke svoje bivše saradnike, a najviše na svoga nekadašnjeg savetnika Nebojšu Krstića, čoveka koji mu je, na kraju, i došao glave. Istina, Tadiću nije bilo pomoći, jer je njegovo vladarsko ludilo otišlo predaleko. Ali, Krstić (zajedno sa Srđanom Šaperom), bio je režiser njegove političke propasti.

Tadić reče da se Krstić potpuno okrenuo naprednjacima i Aleksandru Vučiću: "To što on danas govori, s mojom politikom nema nikakve veze, i vezivanje mog imena za njega samo proizvodi konfuziju". Odmah je i Krstić reagovao pa je na svom blogu tim povodom napisao: "Odmah da napomenem: bivši predsednik je potpuno u pravu!".

Nebojša Krstić i Srđan Šaper su, kao članovi grupe Idoli svom drugu Borisu Tadiću posvetili prvu gey pesmu u Srbiji - "Retko te viđam s devojkama". U toj grupi su jedino znali šta je muzika Vlada Divljan i Zdenko Kolar, ali su obojica, kada je došlo Krstićevo i Šaperovo doba, bili daleko i od njih, i od Borisa.

Dok je njihov idol Boris Tadić bio predsednik Srbije, Krstić i Šaper su zaradili milione evra, preko svojih marketinških agencija. I umesto da je odavno u zatvoru, Krstić je našao drugog idola.

Gospodin Krstić je ovih dana, govoreći o tome da Srbiji izgleda ne treba opozicija, jer ima Vučića, napisao i ovo: "...Alternative, naravno, uvek ima, samo je pitanje kakva je. U našem konkretnom slučaju, kad bi pala ova vlada, odnosno ovaj Vučić, jedina realna alternativa bila bi vlada koju bi vodio drugačiji Vučić. Onaj koji ne vodi borbu sa sobom i onaj u kome je pobedila jedna priroda".

Eto, malo je Krstiću i dva Vučića, toliko mu se čovek dopao!

Ali, iza te priče nešto drugo i ozbiljnije spava. Naime, Krstić između ostalog piše da ga je, poučen primerom Mira Cerara u Sloveniji, koji je napravio stranku koja se zove "Stranka Mira Cerara", došao na ideju da osnuje "Stranku Nebojše Krstića". Što da ne, kaže Krstić, ali se odmah orgađuje: "Samo, kod nas izbori nisu na vidiku, pa mislim da sam prerano kukuriknuo i bojim se da ću završiti u loncu, zajedno sa idejom o formiranju SNK. Mada, ideja nije nezanimljiva". Vučić mu je i nove pare ponudio, dovoljno je samo cenzus da pređe i eto ga u koaliciji!

Lepo je Vuk Drašković govorio Tadiću: "Eeee, moj Borise, nevjera ti sjedi uz koljeno, ispod skuta pije ladno vino!". A, toliko je zavukao ruku u državni budžet da mu pomogne... Krstićevoj firmi Nova Communications, kao i agenciji Lowe Idols and Friends, preko EPS-a, dao je silne milione evra. I, eto kako mu se odužio.

Napisao je Krstić ovih dana licemeran nekrolog pokojnom Vladi Divljanu, velikom umetniku i čoveku koji je bio duša "Idola"! Divljanu, koji je prezirao i njega i njegovo političko kurvanje. Doktor Krstić je, po mizeriji, nadmašio i Srđana Šapera, kolegu koji je osmislio kako da iskoriste Borisovo ime za svoje pljačke.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane