Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Epizoda 150

Zoran Milojević

Nemam ništa protiv scene, neka svi glume oko mene. Ali, neću da budem gledalac van pozorišta. Pogotovu kada glumi "zanemoćali i ucveljeni" Bolani Vučić, koji laže da nema kadrove za srpske sudove na Kosovu i Metohiji. Samo na "Severnom Kosovu" ima stotinak ljudi školovanih da popune pedesetak mesta u pravosuđu. Laže i njegov ministar pravde Selaković kada o tome priča.

Sudija i viši tužilac iz Kosovske Mitrovice se u tri boravka u Briselu nisu složili sa planom o pravosuđu.

Zašto Bolani Vučić i njegov ministar pravde Selaković lažu nas Srbe sa Kosova i Metohije? Odgovor je jasan. Srpskog pravosuđa na Kosovu i Metohiji više nema! Srpska vlast je na to dobrovoljno pristala. Zašto? Zbog boljitka života kosovskometohijskih Srba? Ne. Odgovor treba da daju pravnici, a jednog dana i istoričari.

Albanci su narod bez pojedinačne svesti. Rade i misle isključivo kolektivno. Ovih sto hiljada koji su se pokrenuli prema granici Mađarske, skoro svi imaju srpski pasoš. To je početak nove faze stvaranja takozvane "Prirodne Albanije". Naime, prema Zakonu o readmisiji, koji je Vučićeva većina (pod uticajem Amerike) izglasala 2013. godine, država Srbija će kao svoje građane morati da primi sve Albance (sa srpskim pasošem) koje nama Evropa vrati! A, onda će oni, po logici stvari, da se nasele na prostoru od Vranja do Prokuplja i Kuršumlije. I tako će da zaokruže širi prostor oko teritorije koju oni nazivaju "Preševska dolina". Tako će se roditi "Prirodna Albanija", a jedan gadan, ekspanzionistički projekat, otkinuće još komad Srbije. Neka već sada Srbija i srpske vlasti vide šta će i kako će sa nastupajućom nesrećom.

Simbol srpske kulture, srpsko pozorište iz Kragujevca, obeležava jubilej-sto osamdeset godina od svoga osnivanja. Sve u slavu svoje kulture, Srbi su stigli do nivoa na kome, u Beogradu, ne radi nijedan muzej, a sve književne nagrade prošle godine dobile su knjige štampane na latinici. Na predstojećem Eurosng-u predstavljaće nas pesma kakvu je nekada pevala Areta Frenklin, ministar kulture nam izgleda kao klošar sa pijace na Paliluli i sve poprime jednu boju-sivu!

Naučni radnik, prosvetni radnik, medicinski radnik, sve sam radnik-neradnik. Ovo više nije radnička zemlja (umrla je zaslugom radnika!), ali, ovo je i dalje zemlja vrednih ljudi. Svaki takav se u Srbiji nekada (dok su njome Srbi vladali!), zvao "poslenik". To je stara srpska reč kojom se opisuje onaj koji zna da posluje.

Razne srpske političke garniture su proizvodile svoje novinare "sveznalice". Sada nam je Vučko Informer proizveo "sveznalicu", nekog Apostolovskog, kolumnistu nenarodne "Politike". Taj tip se služi manjim fondom reči nego pevač Keba. Za njega je Džej, Vujaklija! A, razume se u sve: i zašto Putin ne nosi dugačke gaće i zašto ptica trkačica noj, snese veća jaja od kokoške i zašto ne pada kiša kada pada sneg. Apostolovski zna najbolje i koliko je Bolani Vučić učinio za Srbiju. Sa svojim dijalektom Palululske pijace, on ume "da ne zna" isto koliko i Tonik Šljivka, sa predsedničkih visina ume da ne zna.

A Drakče Bakalin pije samo pivo bez vinjaka. Štedi "beton" dok železara ne poveća proizvodnju!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane