Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Opet će nas drati

Milovan Brkić

Kada je 25. marta 1941. godine, Knez Pavle potpisao Trojni pakt, kojim je obezbedio Srbiji neutralnost u svetskom ratu koji je već bio započet, srpska vojno-politička elita, koja je bestijalno služila svojim pripadništvom engleskoj obaveštajnoj službi, izvršila je puč.

Već 6. aprila, nestala je Kraljevina Jugoslavija. U ratu koji je usledio, stradalo je više od milion Srba, država se raspala...Srbija je razorena, kao i Beograd, skoro do temelja.

U koncentracionim logorima, uglavnom u tadašnjoj Nezavisnoj državi Hrvatskoj, poklano je nekoliko stotina hiljada Srba, Jevreja i Roma. Dvesta hiljada građana Srbije poginulo je u američkom bombardovanju 1944. i 1945. godine, prilikom povlačenja Nemaca, pred Crvenom armijom, koja je, oslobađajući Beograd, uličnim borbama, da ne sravni Beograd, potisnula Švabe za Nemačku. Ameri su nemilosrdno razarali bombardujući Leskovac, Vranje, Niš, Kragujevac, Beograd...Kome su bile namenjene te bombe?

NATO alijansa je 24. marta 1999. godine još žešće, ovog puta kao jača vojna sila, više od tri meseca besomučno bombardovala Srbiju i Crnu Goru, tada zajedničku državu. Teritorija Srbije je, i ovog puta, okupirana. Amputirana je južna srpska pokrajina, a teritorija cele zemlje je gađana radioaktivnim bombama, i za vjeki vjekov ostaće takva, za ljudski život opasna.

Nekoliko godina od najmonstruoznije agresije na jednu suverenu državu, NATO alijansa je amnestirana. Prvo je tadašnji ministar spoljnih poslova Vuk Drašković, u ime državne zajednice Srbije i Crne Gore dozvolio, svojim potpisom, da trupe NATO saveza mogu slobodno, i bez naknade da prolaze teritorijom državne zajednice!

U Briselu su 18. februara ministri Gašić i Dačić otišli i dalje, potpisujući nešto što predstavlja potpuni gubitak suverenosti. NATO vojska može da vršlja po Srbiji, da siluje, da koristi sve resurse, baze, bolnice, aerodrome, i to bez dinara, a njeni pripadnici imaju diplomatski status. Čak je i Japan, koji je potpisao kapitulaciju posle rata, taj status američkim okupatorima ukinuo, kada su građani ustali na pobunu zbog čestih silovanja i ubistava koje su vršili obesni američki vojnici.

Da li je slučajno za ministra privrede postavljen Željko Sertić, potomak jednog od najokorelijih ustaških koljača, Tomislava Sertića, koji danas čini sve da srpska preduzeća proda hrvatskim tajkunima. Uljare je već prošlog meseca predao u ruke Ivice Todorića. U tome mu pomaže i Marko Čadež, državljanin Hrvatske, koji je teški narkoman, kockar, pijanica i homoseksualac, a bez dana radnog staža u privredi postavljen je za predsednika Privredne komore Srbije!

Na čelu Vlade Srbije je Aleksandar Vučić, sin novinara Fahri Musliua iz Prizrena. (Bogoljub Karić, iz Peći, hvali Muslia na sva usta na Peconijevoj televiziji, udvarajući se Vučiću). Vučić je prodao Kosovo i Metohiju.. Čini čuda, samo da potpuno zgazi Srbiju. Pomažu mu Majkl Kirbi, američki ambasador i Majk Devenport.. Obojica ne izlaze iz Vlade, i uvek imaju reči hvale za premijera.

Iz Brisela odbijaju i pomisao da otvore pregovore sa Srbijom, jer je ona u ekonomskoj katastrofi, bez institucija, u medijskom mraku i opasna po Evropu. Desetine hiljada Afrikanaca, Pakistanaca i Arapa dolazi u Srbiju, na svetom putu za Nemačku, Švedsku, Francusku, sve zavisi od rasporeda koji su dobili.

I dok odobrava okupaciju Srbije, sa čije teritorije prema Rusiji treba da polete rakete i avioni NATO alijanse,predsednik Nikolić ponosno ističe da je odbio naredbu izvesnog komesara Kukana, i da će se odazvati pozivu predsednika Putina da prisustvuje Paradi pobede u Moskvi, 9. maja. On, koji se proglasio četničkim vojvodom, vojske koju Englezi i saveznici ne priznaju kao savzeničku!

Iako je formirao komisiju za ispitivanje obaranja vojnog helikoptera kod Surčina, nakon što mu je Vučić natrljao nos, predsednik je podvio rep i poručuje nam da taj izveštaj ne sme da obelodani, jer mu ne da tužilac. Ko je u Srbiji iznad predsednika?

Opet će nas drati. Male su šanse da će iko od nas preživeti. Osim ako ne ustanemo, ako se ne uspravimo, i zgazimo mi njih, koji nas tlače i drže u konc- logoru.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane