Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Privredna komora Srbije - sigurna kuća za narkomane, secikese i domaće izdajnike

Razmnožavanje u toplom gnezdu

Grupa radnika zaposlenih u privrednoj Komori uputila je redakciji Magazina Tabloid pismo koje prenosimo bez skraćenja. Zaposleni u ovoj ustanovi, reaguju povodom skandalozne grupe narkomana i homoseksualaca okupljenih oko Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije, koji je na ovo mesto imenovan kao ljubavnik bivšeg nemačkog ambasadora u Beogradu.

.......

Od dolaska Marka Čadeža, krajem decembra 2014. godine, na mesto predsednika Privredne komore Srbije, nije se gotovo ništa promenilo u odnosu na haos koji je napravio njegov prethodnik a sada ministar privrede Željko Sertić. Šta više, haos, koji je nesposobni ministar Sertić ostavio, pretvorio se u leglo narkomanije, tabletomanije, mesto za smeštaj isluženim kadrovima stranih službi, ambasada i nevladinih organizacija.

Naime, Marko Čadež, u dogovoru sa ministrom Sertićem, u komoru za svoje saradnike dovodi najveći šljam i otpad srpske izdajničke scene, poput Bojana Đurića, doskorašnjeg potpredsednika LDP-a Čedomira Jovanovića.

Svog "druga po pederastiji i uživanju opojnih sredstava", Bojana Đurića, postavlja ni manje ni više nego za savetnika predsednika Privredne komore Srbije, i ako ovaj latentni izdajnik nema ama baš nikakvog iskustva u privredi. Uostalom, ni sadašnji predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, baš kao i njegov prethodnik, aktuelni ministar privrede Željko Sertić, nisu imali nikakvog iskustva kada su dovedeni na čelo institucije kakva je Privredna komora Srbije.

Hrvatski lobi, kome i po nacionalnosti pripadaju Čadež i Sertić, ne bira sredstva da na ključna mesta u srpskoj privredi dovede svoje ljude, koji će bolje od bilo kog čistokrvnog ustaše, dokrajčiti sve što je srpsko tj. učiniti da srpska privreda zavisi od hrvatskih tajkuna poput Ivice Todorića, Emila Tedeskog i Ivana Ergovića, koji će uskoro postati vlasnici Srbije, ako se nastavi dosadašnja rasprodaja srpskih preduzeća i poljoprivrednog zemljišta.

Takođe, Marko Čadež za svog saradnika u komori planira da dovede još jednog LDP otpadnika i potpredsednika stranke, Ivana Andrića, koji će mu poslužiti za izvlačenje novca iz Privredne komore, tako što će se sa Bojanom Đurićem, baviti anketiranjem zadovoljstva članova komore i implementacijom novih rešenja iz komorskih sistema zemalja EU.

Naravno, ta usluga "privrednih stručnjaka" će Privrednu komoru Srbije koštati nekoliko desetina miliona dinara. Tu se još pominje i Nenad Đurđević, koordinator Foruma za etničke odnose, koji tek nema nikakve veze sa privredom, ali je kao Čadežov "topli brat iz strane službe", spreman da pomogne u projektima koji će još malo obogaljiti srpsku privredu.

Naravno, ništa to ne bi moglo da prođe bez Čadežove kumice, Jasmine Stojanov (koja je po zanimanju veterinarski tehničar), poznatije kao "Džesi", čuvene po PR savetovanju Borisa Tadića a zatim i velikog vođe Aleksandra Vučića, koji je uhvatio u proneveri finansijskih sredstava, pa je sklonio iz "priče" brže nego što je u nju i ušla.

Ministar privrede Željko Sertić stoji iza cele ove kombinatorike, jer sem podrške za izbor Čadeža kao svog naslednika (obojica Hrvati i plaćenici hrvatskog tajkunskog lobija), na mesto generalnog sekretara Privredne komore Srbije, predlaže Predraga Petrovića iz Demokratske stranke, poznatijeg kao Peđa Ada. Peđa Ada je inače kum Gorana Vesića i kao dugogodišnji direktor JP "Ada Ciganlija", poznat po finansijskim malverzacijama koje je u to vreme sprovodio po nalogu svog kuma, u ovom javnom preduzeću. Inače, Peđa Ada je jedno vreme bio i partner u privatnom preduzeću "Magma" zajedno sa ministrom Sertićem i njegovim kumom Dmitrom Đurovićem, preko koga su prali novac od finansijskih malverzacija na Adi Ciganliji, preko faktura za nepostojeće građevinske radove.

U neka srećna vremena i u nekoj normalnoj državi ovakvi bi već odavno bili lišeni slobode, osuđeni za veleizdaju i privredom bi nastavili da se bave tako što bi pravili vešalice u kazneno-popravnom domu Sremska Mitrovica. U Srbiji oni se nalaze na ključnim mestima u privredi, rasprodaju preduzeća i tržište hrvatskim tajkunima i od Srbije prave banovinu pod pokroviteljtvom nemačkih obaveštajnih službi.

(Radnici Privredne komore Srbije)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane