Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zrenjanin

Koncerti hrvatskih muzičara - strateški projekat zrenjaninskih nazadnjaka

Čeznu - da sugrađane zeznu

Polunepismeni okupatori Zrenjanina, duboko potonuli u samoljublje bez pokrića, haotično srljaju. Iz gradske kase se, legalizovanom pljačkom, nemilosrdno čerupaju milione, desetine miliona, na stotine miliona...Na slabašne vapaje bednih i poniženih sugrađana,odgovara se „korektnim" vršenjem zla, jer „elitna intelegencija" ne zna drugačije. Gradska kasa liči na „oberkurvu", koju ovdašnji vlasnici vlasti „siluju" 24 časa na dan. Posebno vikendom.

Zoltan Horvat

Za trideset hiljada evra je prethodnih nedelja olakšana gradska kasa nakon samo dva vikend koncerta (subotom u 12 časova) Nine Badrić i Parnog Valjka. Gradonačelnik Čedomir Janjić i prateća mu svita, pod budnim nadzorom Regionalnog Isusa, svrstava zabavljačke koncerte u kapitalne projekte Zrenjanina?! Da ih nije udarila sunčanica, ili, ne daj Bože, strefila oklagija? Ovakvo uterivanje za(je)bave u Zrenjanin, u vremenima kada pare nisu problem, jer ih nema, pojačava se gromoglasnom najavom novih i novih koncerata. Grad na samrti, građani grcaju u do sada neviđenom siromaštvu i bedi, vrhunac je platac-minimalac, a (od)rođena vlast ih primorava na „razonodu" njihovim rođenim parama...

Čedomira Janjića nije sramota. Naprotiv, biće „nagr(a)đen" i funkcijom potpredsednika gradskog odbora SNS (jedini, večiti predsednik je Regionalni Isus), gde će doživeti demokratski klimaks: samom sebi će polagati račune. Nakon isteka nazadnjačkog gradonačelnikovanja, sledi mu, umesto brzog zaborava, visoko BG ili NS nameštenje. Otuda ovdašnjem pučanstvu legalna i legitimna poruka vlasnika vlasti, Čeznem, da Vas zeznem.

Šta je pozadina održavanja koncerata? Keš iz gradske kase za fali ovdašnjim nazadnjacima.

Ponestalo para, sve je uglavnom spiskano, javne kase, zvrje prazne. Regionalni Isus ne želi baš sve„prljave" poslove lično da odradi, pa ovlasti kumašina Nešu Karapandžu - Džegera da, kako zna i ume, „konsoliduje" banatski parazitski život na račun sugrađana.

Muzikanti iz Hrvatske ne odbijaju tezge u Srbiji. Naprotiv, tarifa zavisi od pregovaračkih kapaciteta, a tu su elitni nazadnjaci, „velemajstori ugrađivanja" i punjenja sopstvenih džepova. Džeger, samozvani menadžer Zrenjanina, bivši neuspešni prodavac štofova i zavesa, najveći dužnik Gradskoj stambenoj agenciji po krivičnoj prijavi za višegodišnje neplaćanje zakupa poslovnog prostora u centru centra grada, bahati bacač petohiljadarki iz gradske kase muzikantima po ovdašnjim restoranima, suvlasnik restorana Tisa za čiju adaptaciju gradska kasa izdvaja desetak miliona dinara, danas je ugovarač javne zabave za blentavu raju,dakako, uz masnu proviziju. Nedavno je i Miroslav Ilić imao koncert u Zrenjaninu, pa je zbog slabe prodaje karata, naređeno direktorima svih javnih preduzeća da otkupe ukupno 700 karata.

Koliko hiljadarki evra je otkinuto za dalje troškarenje nazadnjačke elite, to zna samo Džeger. Za „vršioce dužnosti" manjih „operacija", biraju se poslušnici koji bi za parče vlasti prodali sve komšije i ulicu u kojoj žive. Stojanka Lekić, ničim izazvana pokrajinska poslanica SNS, tragikomičan je primer ovdašnje „uspešne žene". Od knjigovodstvene radnice u Sportskim objektima, a po ženskoj kvoti, dogurala je do ovdašnje žene - liderice nazadnjaštva.

Hvali se da političku karijeru duguje rukometu u Zrenjaninu, gde je, po sopstvenim rečima, bila veoma uspešna. Čuj, uspešna, lagarija nikad dosta, ona sa karijerom rukometašice ima toliko veze, koliko Marija Kiri sa izgradnjom ovdašnje bolnice, u večitoj izgradnji.

Trenutno je koordinator ženske poslovne mreže u pokrajinskom parlamentu, gde sa koleginicom Majom Sedlarević (LSV) putuje po Vojvodini službenim automobilom, naplaćuje dnevnice i...šta?

Ništa, bez rezultata se vode diskusije o potrebi jačanja ženske mreže, bla, bla, bla...Usput je zaposlila sina u Javnom preduzeću, osnovala sopstvenu asocijaciju „Sport za sve" (niko ne zna čime se konkretno bavi, sem love koja pristiže iz gradske, i drugih kasa), sanja o rukovođenju Paraolimpijadom u najavi u Zrenjaninu...Voli Regionalni Isus oko sebe „sposobnost" nesposobnih da se, ničim izazvani, predstave bitnim u „mlaćenju prazne slame"za naše novce, pa je gđa Lekić, zasluženo osvojila mesto u srcu svog šefa.

z befel šefa, Lekićka„pažljivo" bira saradnice „visoko nabeđenih intelektualnih sfera".Snežana Uzelac, ovdašnja nazadnjačka odbornica, jedna je od miljenica. Sem izvanrednih poslušničkih kapaciteta, gospa Sneška je zalutala i u Savet MZ Veljko Vlahović.Tamo nema priliva sredstava da se ovdašnje elitne nazadnjakinje„razmahnu", pa joj, opravdano, ponestaju ideje i želja za bilo kakvim radom.

Ženska nazadnjačka mreža ima i svoje najeksponiraniječlanice. Njih Regionalni obožava, posebno način na koji (kako-lako) barataju novcem iz gradske kase.

Dubravka Bengin - Bulovan je ispred gradske vlasti, kao član gradskog veća zadužena za kulturu ipropisano nazadnjačko ponašanje, potpisnik dodele sredstava udruženjima, savezima i nvo tvorevinama u ukupnom iznosu od 30 miliona dinara. Prvo je, naravno, udruženju koje ona vodi, dodelila320 hiljada dinara, a nije zaboravila ni muškarce kojima se neprestano divi. Zoran Avramović, sekretar za Strategiju razvoja grada, profesor megatrendaš, dobio je apanažu od par stotina hiljada, valjda na lepe oči.

Na dominantnom mestu u srcu Regionalnog, Zoran Stojačić je dobio je takođe više stotina hiljadarki, valjda zbog visokog stasa, baršunastog glasa i markantne pojave (eno ga i u fotelji zamenika direktora JP Rezervati prirode).

Treći po redu, ne znamo tačno na koji deo tela se odnosi divljenje, Milorad Rančić, ovdašnji je šef Regionalnog centra za talente (nazadnjaštva). Taj njegov Regionalni centar registrovan je 6. februara ove godine, a konkurs za dodelu sredstava okončan je sutradan, 7. februara?! Šta drugo, no, bravo za muškarčinu koja se usudila da dođe čak iz Kruševca i pokaže Zrenjanincima kako se proizvode talenti. Ovaj Dubravkin treći, možda najmiljenik, lep ko slika, prijavljen je na adresi Bulevar V.Vlahovića 22/6, Kruševac.

Da li Rančić svakodnevno putuje na relaciji KŠ-ZR-KŠ, tek, kao delatnik na teritoriji cele Srbije, stigne da se i u Zrenjaninu bavi selekcijom talentovanih učenika, organizacijom i pripremom takmičenja i smotri, izdavačkom delatnošću, uslugama...Ovog i ovakvog genijalnog genija, Dubravka je dvostruko nagradila, za prvi projekat 751 hiljadarki, da usavršava nazadnjački talenat...Rančić je i lider Društva inženjera Zrenjanina (?!?), pa mu je pripalo i dodatnih 300.000 dinara...Ukupno desetak hiljada evro parica za ekstra muževnog Kruševljanina, kakvog u Zrenjaninu, naravno, nema. Malo li je na ovu nestašicu pravih muškaraca, izuzmemo li podrazumevajuće nazadnjačke gromade?

Na svu sramotu Zrenjanina, Udruženja multiplegičara i cerebralne paralize dobili su jadnih i bednih 30, odnosno 40 hiljada dinara za celu kalendarsku 2015. godinu. Ako uzmemo u obzir fizički hendikepirane ljude prema kojima je obaveza pokazati humanost, ovakvom uvredljivom raspodelom sredstava, „pobedu", i lovu pride, odnele su isključivo muškarčine zdravog upotrebljivog tela, sa najzdravijim nazadnjačkim duhom. Ovakvim odnosom prema voljenom muškom rodu, gradska većnica je Regionalnog Isusa, bivšeg sportaša, efektno pogodila, ne jednom, u najosetljiviji deo muškog tela...srce.

Sve ovo, i još mnogo toga bezobrazno drskog u režiji ovdašnjih vlasnika vlasti, veličanstveno su ispratili i prate ovdašnjiprivatni mediji, posebno elektronski. RTV Santos je prošle godine na ime javne propagande nazadnjaštva, ubrao iz gradske kase, dakle zaslužio svaku paricu, 2.580.000 dinara, a KTV, još više zaslužio, 3.229.000 dinara. Dakle, hvališ gradske guzonje preko cele godine, njima ponekad i neprijatno, ali lova sigurno „otiče" tamo gde treba. „Ogrebu se"i neki, takođe privatniwebsajtovi, recimo I Love Zrenjanin, cirka 250 hiljada.

Za nekog četvrt miliona možda nije veliki novac, ali, uživiš se u ulogu nazadnjačkog dobošara, i do besvesti ponavljaš, da je Regionalni Isus, po naredbi Gazde, sišao direktno sa neba u srednji Banat,da je gradonačelnik muževan i elegantno popunjen muškarac, usput i megapametan, da je zamenik mu, Ivan Dević, neopevani najavljivač investitora, koji, samo što nisu pristigli iz svih krajeva sveta, da Darko Bađok nije imao ništa protiv povećanja svoje ionako velike platetine u JKP Čistoća i zelenilo, da su „uspešno razvedeni muškarci", ovdašnji direktori, danas „dika i ponos" grada...

Naravno,vrh je opevati Regionalnog Isusa, kojeg većina Zrenjaninaca očima (ne) može da...

Ne brine ga previše opasnost od bezopasnih sugrađana (za sada), jer se, kao svaki fukcioner ogrezao u apsolutnu vlast, istopi od miline kada se svi, koji „debelo" zavise od njega, „us..." od straha kada ga vide...Pa, krenu laskanja, pa mu se dive do imbecilnosti...Ovaj i ovakav čovek je, po sopstvenom priznanju, ipak,samo najobičniji Regionalni Isus,sišo s neba,a iz urođene skromnosti sakriva podatak da ima mesečnu platu od preko milion dinara. U trenucima prenapregnutosti od apsolutnog šefovanja, neophodan mir pronalazi pored svoje lične fontane u pobožnom delu centru grada, gde se svi krste kada vide ovo „remek delo", na koje je slupano, tek nekoliko miliončića para svih građana Zrenjanina.

Ako je za utehu Zrenjanincima koji, ko ozebli sunce čekaju na bilo kakvu dobru vest, ima nade. Mirko Krlić, republički poslanik SNS, ovdašnji„Duh kojihoda" (Zagor je amater za ovog zrenjaninskog heroja višestranačja), sprema se da pokrene inicijativu za podizanje spomenika Despotu Stefanu Lazareviću na centralnom Trgu. Nije važno što Despot sa srednjim Banatom nema direktne veze (neki izvori pominju da je 1403. „zalutao" u ove krajeve dobivši neke posede). Bitno je daje ovdašnja raskošna kancelarija SNS, u odsustvu bilo kakve strategije spašavanja Zrenjanina od propasti, a sa sveprisutnim proizvođačima propasti, idealno mesto za zabavu i razonodu.

Tu pamet staje, dok nazadnjaštvo, poput zubače, traje li, traje...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane