Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Biltovanje

N. Vlahović

Bivši švedski premijer i ministar spoljnih poslova, Karl Bilt, osvedočeni fašista, srbomrzac i rusofob, član nekakvog savetničkog tima Petra Porošenka (zajedno sa sličnim ološem, Mihailom Sakašvilijem i Džonom Mekejnom), pojavio se na mestu zločina, u Beogradu, 13. maja ove godine. Povod je bio medijska debata organizovana u sklopu obeležavanja dvadesete godišnjice članstva Finske, Švedske i Austrije u EU.

Dok su ga vozili službenim kolima Vlade Srbije, prema mestu događaja, Biltu je pogled pao na ogroman bildbord na kome je pisalo "Gazprom-Naftna industrija Srbije", ukrašen srpskom i ruskom zastavom.

Bio je to povod da ovaj provereni zlotvor pobesni, pa je nekoliko sati kasnije svoj bes izlio društvenoj mreži Twiter, gde je stavio i fotografiju pomenutog bildborda. Bilt je napisao i jedan ružan komentar uz fotografiju, u kome kaže da „Rusija pokušava da razdvoji EU i njene prijatelje" (!?). I ne samo to, nego je dodao da je „Rusija aktivna na polju širenja svog uticaja na Balkanu".

I to kaže čovek koji je bio jedan od aktivnih učesnika u kreaciji jugoslovenskog krvoprolića devedesetih!

To što Šveđani mrze Ruse, nije od juče. Rat između Švedske i Rusije trajao je od 1788. do 1790. godine. Kralj Švedske Gustav III je lažirao napad na švedsku karaulu, što je iskoristio kao povod za rat. Rat je završio bez pobednika, a vodio se dok je Rusija vodila daleko teži rat sa Turskom.

Vreme prolazi ali maniri ostaju zauvek. Na primeru Srbije, spoljna politika Švedske je pokazala neviđenu mržnju i učestvovala u najgorim medijskim podmetanjima i manipulacijama. To su i neki retki, časni, skandinavski novinari i potvrdili.

Karl Bilt je i u svojoj domovini omražena ličnost, koju smatraju arogantom i licemernom. Poznat je među političarima u Stokholmu po neverovatno glupim izjavama koje su štetile Švedskoj. Bilt, inače, dolazi iz jednog kulturnog miljea koji je prilično bolestan (dovoljno je otvoriti švedske novine i videti kako se devojke venčavaju sa psima, ili, kako je incest normalna rabota).

Kome je Bilt trebao u Beogradu? Nije teško pogoditi: Aleksandru Vučiću i njegovoj bolesnoj potrebi da se podastire svojim omiljenim porobljivačima iz devedesetih. I ta se bolest zove: "Stokholmski sindrom", naučno je potvrđena i nalazi se u udžbenicima psihijatrije. A reč je o ljubavi koja se rađa kod kindapovane, izolovane i mučene žrtve, prema svome mučitelju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane