Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Apel inspektora kriminalističke policije iz Valjeva

Oni su povezani, vežimo ih

Radnici Odeljenja kriminalističke policije PU Valjevo obraćaju se nadležnim državnim organima, tražeći pomoć. Zamolili su glavnog urednika Magazina Tabloid da im pomogne i objavi pismo, i tako njihov apel učini javnim. Pomažemo im i ovoj put, verujući da im više naša pomoć neće biti potrebna. Stop

......

Poštovani,

Zbog kriminalnih radnji koje mesecima potresaju Policijsku upravu Valjevo i Više javno tužilaštvo u Valjevu, primorani smo da Vam se obratimo i informišemo Vas o organizovanoj kriminalnoj grupi, oličenoj u predstavnicima zakona, u nadi da ćete, kao jedini neustrašivi borci protiv kriminala u Srbiji, objaviti ovaj tekst, koji se isključivo zasniva na istinitim i proverenim činjenicama i dokazima.

Kao i do sada, u centru zbivanja je, Vama dobro poznato ime, naš načelnik mr Saša Marković i njegovi štićenici, doskorašnji šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Jovica Bulatović, kao i inspektori iz odeljenja za suzbijanje narkomanije Igor Nikolić, Aleksandar Đurđević, Strahinja Radić i Aleksandar Tomić. Navedenim policijskim službenicima nemoguće je, a ne dodati i glavnog prikrivača i pomagača njihovih kriminalnih radnji Višeg javnog tužioca u Valjevu Miodraga Plazinića.

Od imenovanja Saše Markovića za načelnika PU Valjevo postojale su indicije, u krugu nas dugogodišnjih radnika OKP-a, da on zajedno sa gore navedenim inspektorima, vrši kriminalne radnje, a da ga u tome podržava i prikriva VJT Valjevo Miodrag Plazinić. To se najviše odnosi na kontrolisanje valjevskog tržišta droge, i saradnju sa prestupnicima (bogatim privrednicima) u oblasti privrednog kriminala.

Događaji koji su sve više potkrepljivali naše sumnje najpre su se ogledali u apsolutno neuspešno izvedenim akcijama "Grom 1 i 2", u kojima su pretresi, po naređenju tadašnjeg šefa OZSOK-a Jovice Bulatovića, i aminovanju načelnika Markovića, isključivo vršeni kod narkomanskih zavisnika, a ne kod pravih dilera, odnosno njihovih saradnika, koji su po našim saznanjima daleko unapred već bili obavešteni o akcijama "Grom", pa su neki od njih za vreme "Groma" bili van Valjeva.

O aktivnostima koje će policija sprovesti za vreme akcija "Grom I i 2" dilere su direktno obavestili inspektori Igor Nikolić i Aleksandar Đurđević, koji rade u odeljenju za suzbijanje narkotika, a po odobrenju šefa Bulatovića i samog načelnika Markovića. O ovim navodima o kojima Vam pišemo postoji veći broj izvora koji su nam to i potvrdili, a o tim informacijama postoji i pisani dokument u vidu izjave jednog lica iz kriminogene sredine, koju je dao VJT Miodragu Plaziniću, a koji do dan danas nije postupio, niti preduzeo bilo koju radnju po toj izjavi, već nastavlja da štiti gore pomenute. Takođe, u prilog našim tvrdnjama govore male, gotovo sramne zaplene narkotika u celokupnim akcijama "Grom I i 2" na nivou kolubarskog okruga.

U PU Valjevo i pored propadanja akcije "Grom 1 i 2", nastavili su da se ređaju jedan za drugim neuspesi Odeljenja kriminalističke policije, u vršenju svojih poslova, a načelnik Marković i njegov pulen Bulatović su većinu vremena proveli opravdavajući se kod opštinskih većnika, koji su ih postavili na ove pozicije, za svoje sramne rezultate.

Uprkos svemu, polako vremenom na videlo počinju da isplivavaju kriminalne radnje kojima se bave gore pomenuti. Jedna od stvari koja je nas, kao dugogodišnje radnike PU Valjevo zaprepastila je ta kada smo došli do saznanja, iz više izvora, koji su nam to potvrdili, je da su inspektori Igor Nikolić i Aleksandar Đurđević konzumenti opojnih droga, i to droge amfetamina poznatije kao "spid".

To je priča koja duži vremenski period kruži našim gradom i među običnim građanima, ali i među zavisnicima droga, da se pomenuta dva inspektora duže vreme drogiraju.

Kako nam navodi jedan od izvora, Nikolić i Đurđević čak ne prezaju od mesta i vremena konzumiranja iste, pa su primećeni i u centru grada, u službenom automobilu sa njihovim saradnikom koji je takođe zavisnik i diler, kako unutar vozila konzumiraju, tj. šmrču "spid".

O njima dvojici postoje i druge priče, koje su svim našim kolegama dobro poznate, kao što su konzumiranje marihuane u kancelariji PU Valjevo, u kojoj rade. Čak su o tom konzumiranju unutar kancelarije osvanule i njihove slike,jer su se isti verovatno pod uticajem marihuane slikali, na društvenoj mreži Fejsbuk na profilima nekih ljudi iz kriminogene sredine. Njih dvojicu u svim ovim radnjama štiti sada već bivši šef OZSOK-a Jovica Bulatović, jer su ga upravo oni uveli u posao sa valjevskim dilerima, neposredno po njegovom dolasku iz jedinice Žandarmerije u OKP PU Valjevo, gde su zajedno radili u odeljenju za suzbijanje narkomanije.

Jedan od najvećih narko dilera u Valjevu koji je pod ličnom zaštitom Jovice Bulatovića je Duško Milovanović. Od dolaska Markovića i Bulatovića na čelo PU Valjevo, Milovanović i pored naših brojnih zahteva i insistiranja nikada nije postao predmet obrade, iako postoje jasne indicije da je isti vođa kriminalne grupe "Gradac", koja se bavi preprodajom opojnih droga tačnije heroina i to u velikim količinama.

Direktno je Bulatović stopirao sve akcije koje bi trebale biti usmerene ka Milovanoviću, pa je i tako izričito i uz pretnje odbio da se kod Milovanovića izvrši pretres kuće za vreme akcija "Grom".

Takođe, poznato nam je da i za pomenute Nikolića,Đurđevića i Bulatovića rade, tj. preprodaju opojnu drogu određeni broj dilera koji za uzvrat dobijaju zaštitu od istih i dobiju sklanjanje konkurencije, kako bi neometano prodavali drogu u Valjevu. Kako navode naši izvori, drogu koju dileri dobijaju od inspektora Bulatovića, Nikolića i Đurđevića, često je deo od količine koje zaplene u svojim akcijama, pa deo iste vraćaju ponovo na ulicu,a ostatak droge prikazuju kao zaplene . Sve gore navedeno nisu obične prazne priče, već informacije potkovane dokazima, koje ćemo Vam direktno dati u nastavku teksta. O svim krimanalnim poslovima koje obavljaju gore navedeni policijski službenici je upoznat viši javni tužilac Miodrag Plazinić, koji ih pokriva u njihovim kriminalnim radnjama, radi sopstvenog mira, jer su kriminalne radnje kojima se on bavi tokom svog mandata u Valjevu dobro poznate načelniku PU Valjevo mr. Saši Markoviću. VJT Valjevo Miodrag Plazinić je na poziciju Višeg javnog tužioca u Valjevu došao 2010. godine. Od tada u saradnji sa svojim zamenicima, posebno sa Zlatkom Šulovićem, je stopirao ili narodski rečeno "stavio u fioku", veliki broj teških krivičnih dela posebno iz oblasti privrednog kriminala.

Jedno od tih dela svima u ovom našem gradu Valjevu, a posebno nama zaposlenima u PU Valjevu, je dobro poznato ,a to je krivično delo koje je izvršeno rekonstrukcijom glavne Karađorđeve ulice tokom 2011. godine. Naše kolege koje rade na suzbijanju privrednog kriminala su utvrdile da je u toku rekonstrukcije pomenute ulice došlo do velikih zloupotreba i pribavljanja velike imovinske koristi od strane preduzeća "Ingrapomni" koje je izvodilo radove, a koje je u vlasništvu Teodosija Krstića iz Valjeva, i time oštetili državu za više desetina miliona dinara. Kada su kolege, kao što im zakon nalaže, hteli da procesuiraju Krsgića javni tužilac Miodrag Plazinić je stopirao krivičnu prijavu. Iz pouzdanog izvora znamo da je za uzvrat usledio dogovor između Krstića i Plazinića da Kristić Plaziniću pokloni stan u naselju "Đeram" u Beogradu . Taj stan i danas poseduje Plazinić, u kojem po našim saznanjima, sada boravi njegov sin, koji studira u Beogradu. Za uzvrat krivična prijava protiv Krstića nije nikada podignuta.

Dokle dosežu razmere ovih zloupotreba govori sledeći krajnje banalni podatak, u kojoj je jedna bandera, koja je postavljena u navedenoj ulici, koštala Opštinu Valjevo 1.000.000 dinara, kao i da je naplaćen i deo ulice u kojoj fali nov asfalt, koji nikada nije ni postavljen, a debelo je naplaćen.

Da Miodrag Plazinić nema meru u svojoj korumpiranosti i kriminalnim radnjama koje obavlja kao Viši javni tužilac u Valjevu, govori i informacija koju smo dobili direktno od radnika Istražnog zatvora u Valjevu, da su prilikom obavljanja svojih radnih dužnosti za vreme posete jednog pritvorenog lica, a radi se o licu osumnjičenom za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, koji je uhapšen u Valjevu 19.01.2014. godine iz Novog Pazara, prilikom posete navedenom od strane člana porodice radnici su čuli razgovor u kome osumnjičeni kaže svom bratu da mora da ide kod tužioca Plazinića i da mu da pare kako bi bio pušten iz pritvora jer mu je to lično tužilac Plazinić tražio.

Posle sedam dana nakon posete, na predlog VJT Valjevo osumnjičenom licu iz Novog Pazara je ukinut pritvor, što samo potvrđuje našu informaciju i prethodne navode. Radi se o sigurnom podatku, jer to nije prvi slučaj da VJT Plazinić traži novac za ukidanje pritvora. To mu je svojstveno, kao i i pomenutom njegovom zamvniku Zlatku Šuloviću, za koga postoji proverena informacija da je od lica M. M. osumnjičenog za proizvodnju i prodaju opojne droge, kojeg je uhapsila valjevska policija u decembru 2012. godine sa 30 grama heroina u njegovom automobilu. (M.M. je od ranije poznat kao diler povratnik), a posle policijskog zadržavanja od 48 časova pušten je da se brani sa slobode, tačnije zamenik VJT Šulović nije tražio da mu se odredi pritvor (a nama višegodišnjim radnicima OKG 1 je poznato da zamenik VJT Šulović traži pritvor i kada se kod lica pronađe i 1 gram heroina, a kamoli 30 grama), a za uzvrat M.M. je za to platio 5.000 evra Šuloviću, pa nije ni čudo zašto nije tražio određivanje pritvora.

Ne zna se koliko je M.M. kasnije morao da "počasti" Šulovića, da mu se ne sudi za prodaju opojne droge, već da mu se sudi za posedovanje iste, što je mnogo lakše krivično delo i manja zaprećena kazna, i to na Osnovnom sudu, za šta je dobio lakšu meru lečenja, iako ceo grad i svi mi zaposleni znamo da je M.M. dugogodišnji diler opojnih droga. Provereno je da je M.M. zaštićen i od strane Jovice Bulatovića, koji je posredovao u poslu između Šulovića i M.M. Ovo je samo jedan u nizu slučaja korupcije i povezanosti u kriminalnim radnjama predstavnika zakona, i to tužilaštva, Višeg i Osnovnog suda, i policije sa licima ogrezlim u kriminalu.

O povezenosti načelnika PU Valjevo Markovića, šefa OZSOK-a Bulatovića i ostalih njihovih štićenika sa VJT Miodragom Plazinićem smo Vam predočili samo kroz konkretne primere, a kojih ima još puno, a sada bi se posebno posvetili događaju koji više od pet meseci potresa celokupno Valjevo, a naročito našu PU Valjevo.

Naime, dana 24.11.2014. godine u ranim jutarnjim časovima kolege iz Službe unutrašnje kontrole MUP-a, svojom posetom iznenadili su i zaprepastili sve policijske službenike, a najviše tadašnjeg šefa OZSOK-a Bulatovića i načelnika PU Valjevo Markovića. Oni su došli u pratnji VJT Valjevo Miodraga Plazinića, sa naredbom za pretres službenog vozila, sudije za predhodni postupak Višeg suda u Valjevu, Milana Aleksića. Naredba je bila da se izvrši pretres službenog vozila marke "Grande punto", reg. Oznaka VA040-AU, koje je koristio šef OZSOK-a Jovica Bulatović i radnici odeljenja za suzbijanje narkomanije Nikolić Igor, Ćurćević Aleksandar, Radić Strahinja i Tomić Aleksandar. Prilikom pretresa koji je izvršen na parkingu PU Valjevo, prisustvovali su VJT Valjevo Plazinić, tadašnji načelnik OKP -a Zoran Nedeljković i inspektori službe unutrašnje kontrole. Tom prilikom je navedeno vozilo u potpunosti rasklopljeno. tačnije išlo se i do skidanja tapacira sa vrata. a shvatićete iz daljeg teksta zašto. Odmah po otvaranju gepeka navedenog vozila uočena je velika količina novca. Tačnije radilo se o evrima koji su bili uredno spakovani uglavnom u apoenima od po 500 eura i manjim apoenima. Radilo se o sumi od 8.500 eura. Vađenjem tapacira sa vrata vozila pronađena je i kesa sa praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je opojna droga. Kako smo saznali izvršeno je veštačenje navedene materije koja je pronađena i utvrđeno je da se radi o opojnoj drogi.

Mi svi u PU Valjevo smo sigurni da su to pare od trgovine narkotika. kako neko od naših kolega reče da im je to " dnevna zarada", kojima se bave gore pomenuti, a droga je, ili za dalju prodaju, ili za njihovo konzumiranje, što znaju i policijski službenici unutrašnje kontrole, jer smo saznali da su navedeni inspektori već neko vreme bili predmet njihove obrade, zbog njihovih kriminalnih radnji.

Zbog podataka do kojih su došli prilikom obrade navedenih inspektora je usledio njihov dolazak prilikom kojeg su pronašli novac i drogu . Od samog starta načelnik Marković je izdao naređenje da niko od radnika zaposlenih u PU Valjevo ne sme iznositi informacije o ovom, za njega nemilom događaju, inače će biti rigorozno kažnjen, a čak i udaljen sa posla.

Od tog dana Marković nastoji da preko svojih političkih veza u vladajućoj stanci i vrhu MUP-a zataška ovaj događaj, iznoseći lažne informacija preko svojih lokalnih novinara da je reč o azilantima koji su taj novac ostavili u vozilu prilikom hapšenja, iako su im ruke bile vezane lisicama na leđima, a navodno im se novac nalazio u donjem vešu, pa se postvlja pitanje da li su ti azilanti mađioničari pa su u tome uspeli i da su tom prilikom uspeli i da im podmetnu i drogu u tapacir automobila.

Bitna činjenica je da su azilanti, inače državljani Sudana, uhapšeni 12.1 1.2014. godine a novac i droga su pronađeni tek nakon dvanaest dana 24.11.2014. godine. Od tog momenta pa do danas jedina radnja koja je preduzeta od strane VJT Miodraga Plazinića je da su uzeti brisevi DNK-a od svih policijskih službenika koji su koristili navedeno vozilo. Veštačenjem NKTC utvrđeno je da se na kesi od droge nalazi DNK-a inspektora za narkomaniju Aleksandra Đurđevića, što ga direktno dovodi u vezu sa opojnom drogom, tačnije da je ista bila u njegovom posedu, a da ju je on lično sakrio u tapaciru sližbenog vozila. Ovaj za nas šokantan dokaz govori o tome da su naše sumnje da su inspektori za suzbijanje narkomanije ustvari „DILERI". Napominjemo da u ovim kriminalnim radnjama Đurđević ne učestvje sam, već zajedno sa Igorom Nikolićem, Strahinjom Radićem, Aleksandrom Tomićem, u čemu ih štite i učestvuju Jovica Bulatović i Saša Marković.

Takođe, smo saznali da su kolege koje su vršila veštačenja bili začuđeni dobijenim rezultatima, pa su veštačenje DNK-a uradili dva puta kako bi 100% bili sigurni u tačnost rezultata. I nakon ponovljenog veštačenja utvrđeno je da se DNK-a inspektora za narkotike Strahinje Radića nalazi na novcu, a da se DNK-a Aleksandra Đurđevića nalazi na kesi sa drogom, koji su pronađeni u službenom vozilu. VJT Plazinić i pored ovih neoborivih dokaza nije našao za shodno, čak ni da sasluša osumnjičene inspektore, a zakon mu nalaže da ih kao organizovanu kriminalnu grupu na čelu sa načelnikom PU Valjevo Sašom Markovićem istog trenutka uhapsi i privede pravdi. VJT Plazinić je rezultate veštačenja koje smo naveli, dobio pre više od mesec dana i bez obzira na to on ne preduzima nijednu zakonsku radnju, već isključivo postupa po naređenju načelnika Markovića i nastavlja da se bavi zataškavanjem ovog slučaja, kao i svih do sada koji su vezani za navedene inspektore i njihove nadređene.

Da bi se zataškao ovaj skandal i kriminalni čin koji su izvršili inspektori za narkomaniju PU Valjevo na sa svojim tadašnjim šefom Jovicom Bulatovićem i načelnikom Sašom Markovićem, Marković je bio prinuđen da pre mesec dana „skloni" sa mesta šefa OZSOK-a Jovicu Bulatovića i premesti ga u službu za sprečavanje i borbu protiv organizovanog kriminala tj. SKOOPI, kako isti ne bi bio uhapšen, a na mesto šefa OZSOK-a postavlja policijskog službenika iz PI Valjevo Stevana Pricu, koji ima manje od 4 godine radnog staža, nikakvog iskustva u obavljanju poslova rukovođenja, a nama je poznato da je isti uz pomoć veza i van roka jedva završio Policijsku akademiju. Ovaj čin koji je izvršio Saša Marković je još jedan u nizu pokazatelja da isti nastoji da sistematski uništi prvenstveno Odeljenje kriminalističke policije (OKP), kao i celu PU Valjevo.

Umesto da Marković, Bulatović, Nikolić, Đurđević, Radić i Tomić budu uhapšeni i procesuirani, oni se i dalje neometano bave svojim kriminalnim radnjama, jer dok je god javni tužilac Miodrag Plazinić na svojoj funkciji, oni će biti apsolutno zaštićeni, dok nama poštenim policajcima ovog grada ostaje samo nada da će neko u ovoj državi reagovati i privesti pravdi sve njih koji svojim aktivnostima ruže ugled cele policijske profesije u Srbiji.

Sa nadom da ćemo i dalje sarađivati u borbi protiv kriminala u ovoj državi unapred zahvalni,

radnici Odeljenja kriminalističke policije PU Valjevo

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane