Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Epizoda 155

Zoran Milojević

U nedelju 3. maja, u hotelu "Grand" u Prištini, žene Euleksa održale su koktel povodom rođendana jedne od njih. Euleks-dame su imale svoje pratilje, koje su se nežno držale za ruke, uz obavezno slatko šaputanje.

Opšte oduševljenje nastalo je dolaskom predsednice Kosova, Atifete Jahjage, koja je blistala u društvu mlade, tamnopute seks-bombe. U ponoć, srećni par se povukao u apartman na trećem spratu hotela. Priština se modernizuje i već sada, uveliko razlikuje od moje Mitrovice.

Na svetski Dan slobode medija, bio sam potpuno siguran da bi pola UNS-a i NUNS-a trebalo lišiti slobode! Onu drugu polovinu bih zakonom lex specialis lišio slobode rada u novinarstvu.

Prođe prva godina rada Vlade Srbije na čijem čelu se nalazi Bolani Vučić. Nadajmo se i poslednja. Srpski narod više ne treba da ima razumevanja za bilo čija ludila. Za takve postoje određene ustanove.

Još je knez Mihailo Obrenović, davne 1865. godine, potpisao Ukaz kojim se zgrada na Guberevcu osniva kao "Dom za s uma sišavše". Tu je nastala srpska psihijatrija. Zgrada je danas u očajnom stanju. Posledice ruiniranja su vidljive na svakom koraku. Kao i u državi kojom rukovodi Bolani Vučić.

Začudili su se mnogi što je Evropska unija potpisala sporazum sa "Kosovom", iako pet država članica ove zajednice nije priznala tu lažnu tvorevinu albanskih separatista. To "Kosovo" ne priznaje Španija, kojoj je inače, duša u nosu, Grčka, koja lebdi u vazduhu, Rumunija, koja ni sama ne zna šta će sa sobom. I na kraju, Malta i Kipar. Amerikancu su zamislili da ovakva Evropska unija, natrula i razjedinjena, usisa Crnu Goru, Albaniju i "Kosovo", te da tako napravo obruč oko Srbije, kako bi je konačno slomila i izbrisala sa mape. Loša je to računica. Napravljena bez Rusa. I osuđena na propast.

Eto, dođe i ljigavi Dragan Bu(lj)jošević-Bujke na mesto direktora RTS-a. To moralno i ljudsko smeće, poraslo na marginama "grupacije kruga dvojke", sve ližući čankove žutim vlastodršcima, stiže do dvorskog novinara Bolani Vučića. A, on voli te svilene tipove, koji nose svilene gaće, i druže se intimno sa svojom svilenom braćom.

Želeo sam da zaobiđem priču o rijaliti šou programu pod imenom "Parovi", ali je to prosto nemoguće. Naime, "Parovi" su namenski podmetnuti Srbima da bi im duše lakše otišle u Ad (pakao). Tu je galerija likova...Lik "Zmaj", kao da je pušten iz kaveza zoološkog vrta. Tu je neka Mimi Oro, prostitutka koja se ne krije. Neka Maca zvana Diskrecija, prava preprodavačica tela iz romana Viktora Igoa, pa neko čudo po imenu Atina Ferari, drumska prodavačica ljubavi, Vita, majstor tarota koji "gleda život u kartama", zatim izvesni Ivan Marinković, po profesiji bivši muž Goce Tržan...

Ovi ljudi iz Ada (pakla) koji su zalutali na ovoj božijoj zemlji, samo su obični zatočenici onoga ko je osmislio mračne katakombe u kojima se odvija ludnica zvana "Parovi". To su oni isti hodnici u koje je Neron bacao Hrišćane. Samo su dobili video-nadzor, primereno veku u kome se ovo dešava.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane