Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Posledice jedne posete

Podguzna muva i njena govna

(Ovaj tekst nije objavljen u štampanom izdanju)

M. Brkić

Posetu Vašingtonu i susret sa potpredsednikom Džozefom Bajednom, koji je bio zakazan za 1. jun, ove godine, srpski premijer Aleksandar Vučić i njegova kamarila oglasili su na sva zvona, kao istorijsku, jer su sve njegove posete i nastupi istorijski, tvrdeći da će Džo da zavrne ruke šefovima Evropske unije, i da će ih naterati da sa Vučićem otpočnu otvaranje poglavlja o pregovorima za članstvo.

Uvidevši da mu, kao bolesniku, svi u EU okreću leđa, Vučić je rešio da se preda u ruke Džozefa Bajdena, jer Obama u zagrljaj prima druge, crne momke.

I slučaj je tako hteo, Džozef Bajden je izgubio sina, dan uoči Vučićevog puta za Ameriku. Poseta je otkazana, o čemu je srpski premijer i zvanično obavešten.

Ipak, u svom ludilu Vučić nije želeo da odustane od posete. Ima Džo da ga primi, jer je on važan čovek, koji će da uništi narod svoj. Ako treba, otići će u Delaver, na porodično imanje Bajdenovih, da izjavi saučešće, da uteši Džoa.

Ponovo smo crveneli zbog ponašanja poludelog premijera. Reporter RTS-a Nenad Zafirović nam je, poput CNN-a opisivao lažni doček ovog bolesnika i njegovih pratilaca.

Zvanično, premijer se sreo sa predstavnicima kompanija Majkrosoft, Dženeral elektrik i NCR. Nije primljen kod vlasnika kompanija, niti članova upravnog odbora, već referenata!

Te posete su u domaćim medijima ocenjene kao veoma značajne, a Vučić je obećao službenicima Majkrosofta da će Vlada Srbije i njene službe i ministarstva da se odreknu piratskih softvera Majkrosofta koje im je prodao Dragan Selaković, brat njegovog ministra pravde Nikole Selakovića. Iz budžeta ćemo platiti nekoliko miliona evra, koji su već plaćeni Selakoviću.

Muvao se Vučić po Vašingtonu sa svojom svitom, kao turista ušao u Belu kuću, u Kongresu je razgovarao sa kongresmenima koje plaća Srbija, a oni su angažovali i republikanskog senatora Džona Mekejna, sa kojima se fotografisao. Mekejn ga je očinski posavetovao da SAD-e ne mogu uticati na Evropsku uniju da prima one koje neće...

Na kraju je Vučiću otvoreno stavljeno do znanja da mora da ode iz Vašingtona, i da će biti sprečen da krene prema Delaveru, jer nije pozvan da dođe na sahranu Bajdenovom sinu.

Vučićeva kamarila udara u sve talambase opisujući istorijske rezultate njegove posete, koja je razbesnela i Vašington i predstavnike Evropske unije. Komesar Han je reagovao saopštenjem da je impresioniran optimizmom Vlade Srbije o brzom početku pregovora, kao i uverenjem premijera da to neko drugi može ubrzati!

Ali, Vučić i njegova mala lopovska družina neće se predati. On će, koliko sutra, izmisliti neku svoju novu istorijsku misiju, pobedu i istorijski značaj svojih nedela.

Uzmimo motke u ruke.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane