Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Vučićeva dijagnoza - bipolarni poremećaj

Istorijske misije Aleksandra Manitoga

Sa dva dana zakašnjenja, srpski premijer će krenuti u ''radnu posetu'' Sjedinjenim Državama. Očekuje da ga, odmah nakon sahrane najstarijeg sina, primi potpredsednik Džo Bajden. I ova poseta će, kako je najavio podanicima, biti istorijska! Ambasador Kirbi, međutim, tvrdi da će Vučić morati da Bajdenu objasni zašto nije rešen slučaj ubistva braće Bitići i paljenje američke ambasade, koje je odavno obećao, a u poseti Majkrosoftu moraće da objasni ulogu svog ministra pravde Nikole Selakovića u pružanju podrške bratu Draganu Selakoviću, koji je ovu kompaniju opelješio za preko 300 miliona dolara, a ona za njim, pored sudske, raspisala i svoju poternicu. Ima li kraja ''istorijskim misijama'' Aleksandra Vučića?

major Goran Mitrović

U knjizi Lorda Dejvida Ovena "Bolesni na vlasti", čije delove Magazin Tabloid objavljuje u nastavcima, autor pominje i dijagnozu "bipolarni poremećaj". Ponašanje predsednika Vlade Srbije potpuno odgovara opisu ovog duševnog oboljenja

''...Pri dijagnostikovanju manične faze bipolarnog poremećaja, doktori obraćaju pažnju na mnoge znake i simptome koji zajedno utiču na postavljanje dijagnoze: povećana energija, aktivnost i nemir, previše pozitivno, euforično raspoloženje, ekstremna razdražljivost, bežanje misli, vrlo brz govor, skakanje sa teme na temu, rastrojenost, nemogućnost koncentrisanja, nema potrebe za mnogo spavanja, nerealna uverenja u sopstvene sposobnosti i mogućnosti, loše procenjivanje, duži period trajanja neuobičajenog ponašanja, pojačan seksualni nagon, upotreba droga, naročito kokaina, alkohola i lekova za spavanje, provokativno, nametljivo ili agresivno ponašanje, poricanje da stvari nisu u redu, ekscesivno trošenje novca...''

Ovo je zapisao Lord Oven, a sve to može da nam jednog dana potvrdi i doktor Zlatibor Lončar, Vučićev ministar koji mu je, često, u zgradi Vlade Srbije davao infuzije, smirujući mu bes i agresiju. A i svaki građanin, ako uporedi Vučićevo ponašanje sa navedenim opisom, zaključiće o kakvom se bolesniku radi.

Vučić pati od nesanice, a to je bio i razlog što je uveo radno vreme od 7,30, suprotno evropskom radnom vremenu. Ako se njemu ne spava, ni ministri ne mogu da spavaju. Zakazuje im sastanke u ranim jutarnjim satima, a on na posao dolazi pre zore.

Svaki potez, svaku svoju misao, posetu, ideju, gospodin Vučić označava kao istorijsku. Za one koji sebe vide kao Napoleone, mesto je u bolnici na čijem je čelu danas dr Slavica Đukić Dejanović (Laza K. Lazarević, klinika za neuropsihijatriju)

Dva dana uoči posete Vašingtonu, opet istorijske, i zakazanog petnaestominutnog razgovora sa Džozefom Bajdenom, ona je otkazana, jer je sin potpredsednika SAD-a već bio na samrti.

Manipulaciju ovog ludaka sa svojom istorijskom misijom i ponovnom istorijskom posetom Vašingtonu, pokušao je, po nalogu iz Stejt Departmenta da umanji ambasador Kirbi, navodeći da će tema Vučićevog razgovora sa potpredsednikom Bajdenom biti i slučaj pogibije braće Bitići za vreme agresije NATO alijanse, koju Vučić još nije sudski rešio, a obećao je, kao i nerasvetljen napad i paljenje zgrade američke ambasade.

Ambasador je jasno stavio do znanja da ''istorijska misija'' pomahnitalog srpskog premijera se svodi na primanje prekora, a ne o strateškom dogovoru dvojice nebitnih ljudi, kao što su Bajden i Vučić. Takođe, premijer će, najavio je, posetiti i kompaniju Majkrosovt, koja je, inače, raspisala poternicu za bratom njegovog ministra pravde Nikole Selakovića, sumnjičeći i Vučića da je umešan u taj kriminal. (Tekst objavljujemo na stranici 15, pod naslovom "Koliko košta ćutanje Kirbija").

Kada su srpskom Napoleonu naredili da ode u Tiranu, i da se tamo sretne sa cirkuzantima, koji treba da rade na stvaranju Velike Albanije, Vučića je neko ubedio da može da se ponaša kao pravi Napoleon. Njegovo mizerno držanje u Tirani moguć je, osim njegove bolesti, razumeti ako se ima u vidu da mu je biološki otac ugledni albanski novinar Fahri Musliu.

Čim se vratio u Beograd Vučić nam je teatralno saopštio da ima alternativu ruskom gasu! Gradiće se za Srbiju gasovod iz Azerbejdžana! Dan kasnije, direktor GASPROM-a Aleksej Miler je objasnio da je izgradnja gasovoda iz Azerbjdžana praktično nemoguća, jer ta država nema dovoljno gasa, a za revitalizaciju gasovoda su joj potrebne milijarde evra, a glavni gasovod ide iz Bakua za Rusiju. Ali, uoči posete Vašingtonu, picousti Vučić je želeo da se najavi kao protivnik Rusa, poput Porošenka.

I dok huli protiv Rusa, picousti zaboravlja da NIS i ruske kompanije u Srbiji pune trećinu srpskog budžeta, a američke u budžet (Duvanska industrija Niš, Železara Smederevo i druge), ne daju ni prebijenu paru, već uzimaju!

Pred kraj utakmice srpski premijer je istrčao na teren u pogrešnom dresu. Posle ozbiljnih dogovora u Sočiju između predsednika Putina i državnog sekretara Džona Kerija, i moglo se očekivati da ambasador Kirbi otvoreno dezavuiše gromoglasnu najavu Vučića da ide u Ameriku da preda Srbiju, i vrati se sa parama, odlikovanjima...

Kirbi ga je spustio na zemlju, najavljujući da će njegova poseta biti u funkciji pružanja odbrane za odgovornost zbog smrti braće Bitići i paljenje američke ambasade, za koje je premijer i lično odgovoran.

Naravno, ima još onih koji nisu razumeli dogovor u Sočiju. Tako je britanski premijer i njegova tajna policija pokušala da spreči reizbor Sepa Blatera na čelnu poziciji FIFA, jer je bila namera da novi čovek oduzme Rusiji dodeljenu organizaciju narednog svetskog prvenstva u fudbalu. Predsednik Putin je opisao razloge napada na gospodina Blatera.

Nakon Blaterovog reizbora, velikom većinom glasova, britanski premijer je na sva usta kritikovao ovaj reizbor. Iz SAD-a su stizali uzdržani komentari! Premijer Kameron je imao i teške razloge: ruske kompanije i biznismeni povukli su prošlog meseca iz Britanije 356 milijardi evra, na poziv predsednika Putina, vratili su te pare u Moskvu!

Administracija iz Vašingtona će morati da se vrati rešavanju unutrašnjih problema i ekonomske katastrofe. To znači da će se, ubrzano, povlačiti i sa Balkana, ostavljajući desperadose poput Bojka Borisova, Vučića, Edi Rame, Tačija ... na vetrometini, da se suoče sa svojim (ne)delima.

Siguran sam da će srpskom premijeru pre biti navučena ludačka košulja, nego da će pobeći sa opljačkanom milijardom u Urugvaj.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane