Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Sažaljeva slučaj

N. Vlahović

Od prvog dana svog mandata, ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević-Bošković se pravda pred građanima Srbije da je nemoćna da se suprotstavi uvoznicima kancerogenih mesnih prerađevina i drugog prehrambenog otpada koji dolazi iz zemalja Evropske unije, i koji je svakodnevno u prodaji u svim trgovinskim lancima u Srbiji.

Ali, šta god pričala, gospođa ministarka Bogosavljević-Bošković ne može izbeći činjenicu da je ona najodgovornija ličnost za masovno trovanje građana Srbije, jer je nadređena državnim sekretarima (i veterinarskoj inspekciji) koji sprovode u delo ovaj nezapamćeni pomor.

Umesto da momentalno podnese ostavku i tako sa sebe skine odgovornost za ono što rade državni sekretar Danilo Golubović i načelnica veterinarske inspekcije Sanja Ćelebičanin sa grupom svojih saradnika, ona u svakom svom obraćanju javnosti "sažaljeva slučaj" i tvrdi da ništa ne može da uradi, da su joj "ruke vezane" (što bi se u ozbiljnoj državi već desilo, stavili bi joj lisice na ruke, usled krivičnog gonjenja zbog nedela koje je stavlja u rang masovnih ubica).

Da li se i porodica Snežane Bogosavljević-Bošković hrani mesnim otpadom iz Evropske unije, koje je tamo zabranjeno čak i kao pseća hrana, ili možda kupuje od domaćih proizvođača, koje je njeno ministarstvo skoro proteralo sa tržišta?

Ovog proleća, kad je za samo sat vremena, zbog oluje i grada uništena kompletna godišnja proizvodnja malina, Snežana Bogosavljević-Bošković slegla je ramenima i rekla da su za sve krive osiguravajuće kompanije, pa čak i to da je Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije u problemu, jer "nema dovoljno antigradnih raketa". Čak i da je sve tako kao što je rekla, gde je odgovornost njenog ministarstva i nje lično što ne postoji nikakva nacionalna strategija za zaštitu domaćeg poljoprivrednog proizvođača.

Naravno, gospođi Bogosavljević-Bošković, kao i svim njenim prethodnicima, ne pada na pamet da javno kaže kako njenim ministarstvom upravlja uvoznički lobi i tajkunska mafija, da se ministri smenjuju a Sanja Ćelebičanin, Danilo Golubović i njihova družina, ostaju. Lakše joj je da "sažaljeva slučaj", da odgovornost prebacuje na drugoga. Ali, ostavku da podnese, to nikako ne može!

To znači da je ministarka svojom voljom odlučila da bude saučesnik u krivičnom delu uvoza prehrambenog smeća, opasnog po zdravlje ljudi i zabranjenog u civilizovanim zemljama. Gospođa Bogosavljević-Bošković bi morala da zna jednu proverenu istinu: da se zlo koje neko počini, vraća počinitelju. Pre ili kasnije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane