Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Da li je ambasador Majkl Kirbi zaštitnik Vučićevih mafijaša

Koliko košta ćutanje?

Američkom ambasadoru u Beogradu grupa američkih državljana, oštećena prevarama Dragana Dejvida Selakovića, starijeg brata srpskog ministra pravde, uzalud piše pisma, očekujući da on zvanično uloži protest srpskim vlastima, zbog zaštite koju pruža ministrovom bratu, koji je napunio džepove i premijeru i njegovoj Srpskoj naprednoj stranci. Ambasador se pravi Englez. Ne odgovara na molbe, dok američki FBI-a traga za osuđenim i odbeglim Selakovićem. Hoće li mu se uskoro pridružiti brat Nikola i Aleksandar Vučić?

Mersiha Hadžić

Ministar pravde Republike Srbije Nikola Selaković, moraće uskoro da položi javnosti račune za prikrivanje delatnosti svoga brata, Dragana (Dejvida) Selakovića, o kome u Srbiji građani još uvek ne znaju dovoljno o njegovim kriminalnim podvizima u Sjedinjenim Državama.

Naime, Dragan (Dejvid) Selaković, stariji brat Nikole Selakovića, već duže vremena je predmet obrade američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) zbog optužbi za pljačku i preprodaju ilegalnih softvera, ekonomsku špijunažu i više prevara i saučesništava u prevarama. Oštećene su velike američke kompanije poput Majkrosofta, Adobe, ali i jedna velika nemačka firma Greenway (hranljive materije)...

Dragan Dejvid Selaković ima dugogodišnju istoriju sporova sa Sjedinjenim Državama. Savezne građanske parnice u kojima se dokazuje da su on i njegovi "korporativni frontovi" koristili prevaru da osujeti velike korporacije, kao što su Majkrosoft i Adobe, traju preko 13 godina. Njegov kompanjon u prevarama, Stiv Blekburn, i sam je priznao da su od ove međunarodne softverske piraterije "obrnuli" preko 300 miliona dolara.

Istovremeno, dok Dejvid Selaković hara Amerikom, njegov brat Nikola hara u Srbiji. Kao i u mnogim drugim slučajevima, tako i u slučaju njegovog brata, "ne izjašnjava se" na okolnost Dragana-Dejvida i njegovih kriminalnih delatnosti. Nikola Selaković, sadašnji ministar pravde Srbije, u politiku je i ušao tako što ga je njegov brat Dejvid finansirao dolarima opljačkanim u Americi. Ulažući u Nikolu (i u Srpsku naprednu stranku), Dejvid je istovremeno ulagao u svoju pravosudnu i policijsku zaštitu, koju danas uživa u Srbiji. Bratu Nikoli kupio je komforan stan u Beogradu, u centru, na lokaciji na Vračaru u ulici Metohijska broj 29.

Koliko je miliona dolara Dragan Selaković natrpao u džepove premijera Aleksandra Vučića, za sada je, dok Vučić ne bude pritvoren, teško utvrditi. Ali se može pretpostaviti. Srpski advokati su štrajkovali šest meseci, potpunom obustavom rada, tražeći ostavku ministra pravde i prijem kod premijera. Vučić ih nije udostojio razgovora. Mogla je i Srbija da izgori, njegov ministar, iza koga će ostati potpuno uništen pravosudni sistem, ostao je na svom mestu. Pretpostavlja se da je Dragan Selaković odvojio nekoliko desetina miliona dolara za Vučića, a koliko je preko svojih firmi oprao za njega novca, ili ga izneo iz Srbije, samo FBI-a i srpska policija znaju.

I američki ambasador u Beogradu Majkl Kirbi je pod žestokom istragom. Naime, predstavnici oštećenih firmi obraćali su se nekoliko puta gospodinu Kirbiju da srpske zvaničnike upozna sa poslovanjem braće Selaković, ali ih ambasador nije udostojio ni odgovora, što je veoma čudno, jer američki državni službenici imaju obavezu da odgovaraju na pisma, pogotovu američkih državljana. Ambasador Kirbi, suprotno pravilima, često se viđao u društvu premijera Vučića i ministra Selakovića, sa komotnim ponašanjem koje ukazuje na postojanje bliskosti i poslovnih veza među njima.

Brat srpskog ministra pravde je u bekstvu. Da li će mu se uskoro pridružiti i brat Nikola, i premijer Vučić?

Magazin Tabloid objavljuje pismo američkih građana, koje su pre dve nedelje uputili ambasadoru Majklu Kirbiju...

Poštovani ambasadore Sjedinjenih Američkih Država, gospodine Kirbi,

Mi smo grupa američkih građana koja je zainteresovana da obavesti Vašu kancelariju o postupku koji se trenutno odvija u Vest Palm Beach-u, na Floridi, u vezi sa masovnim prevarama koje je izveo Dejvid Dragan Selaković, stariji brat ministra pravde Srbije, Nikole Selakovića. On je, protivzakonitim korišćenjem tuđe intelektualne svojine, napravio teška krivična dela u SAD.

Naime, Dejvid Dragan Selaković je ova dela počinio, zajedno sa svojim dugogodišnjim poslovnim partnerom po imenu Stivom Blekburnom. Obojica su proglašen krivim kao kolovođe najveće mreže falsifikovanih onlajn softvera i odgovorni su za milijarde dolara gubitaka u kompanijama Adobe i Microsoft, najvažnijim IT korporacijama u SAD.

Razlog što Vam pišemo je i naše uverenje da je Dejvid Dragan Selaković oprao na stotine miliona dolara zarađenih od prodaje falsifikovanog softvera Adobe i Majkrosoft. Verujemo da se tim novcem finansira vladajuća stranka, SNS ali i politička karijera Nikole Selakovića

U decembru 2013. godine, suočili smo srpskog ministra pravde Nikolu Selakovića, da je preko svog starijeg brata Dejvida Dragana Selakovića, umešan u aferu pranja novca, izvučenog iz SAD prodajom falsifikovanih softvera kompanija Adobe i Majkrosoft.

Iz kabineta Nikole Selakovića nam je stigao i odgovor u kome on kaže: "...Ovaj kabinet i ovo ministarstvo nemaju saznanja o poslovima Dejvida Dragana Selakovića".

Kasnije se ispostavilo da je Dejvid Dragan Selaković autor jednog onlajn bloga preko koga je pokušavao da lažnim informacijama prikrije učešće svoga mlađeg brata Nikole Selakovića u nedelima koje smo opisali. Dejvid Dragan Selaković je pokušao da ukloni i svoje tragove sa ovog bloga, kako ne bi bio prepoznat kao autor.

Bilo je to u to vreme kada je otkriveno da Nikola Selaković zajedno sa svojim bratom Dejvidom-Draganom, radi nezakonito dobavljanje softvera i preko srpskog hedž-fonda pod nazivom Serbinvest doo sa prethodnom web adresom www.serbinvest.com. Taj web sajt je u međuvremenu uklonjen sa mreže kako bi se i na taj način prikrila nelegalna prodaja falsifikovanog softvera i aktivnosti pranja novca...

Da se ne bi uznemirio neko od njegovih srpskih ili evropskih "poslovnih partnera" koji učestvuju u ovoj masovnoj prevari, Dejvid Dragan Selaković je zatim promenio ime pomenutog hedž-fonda u Serbinvest Hedge sa novom web adresom www.balkanbuisnessgroup.com , koji još uvek ilegalno posluju u Srbiji, sve do današnjeg dana!

Ako sve to nije dovoljno, skrećemo Vam pažnju i na podatak da je Dejvid Dragan Selaković bio jedan od direktnih saučesnika u pljački i uništenju srpske "Agrobanke", čije gubitke, prema proceni Svetske banke, od oko 300 miliona dolara, danas plaćaju poreski obveznici u Srbiji.

Dragan Dejvid Selaković je, uz pomoć svoga brata Nikole Selakovića, uzeo od "Agrobanke" 30 miliona evra kredita, koji nikada nije vraćen. Ta sredstva je Selaković kasnije ulagao u južnokorejsku entitetsku vladu, podržala pod nazivom Ecovin Južne Koreje.

Sud na Floridi je dokazao da je Dejvid Dragan Selaković jedan od dvojice glavnih falsifikatora Adobe i Majkrosoft onlajn softvera. Ipak, Dejvid Dragan Selaković je sada u bekstvu. Sva njegova sredstva i imovina su sada blokirani.

Reći ćemo još samo to da su i advokati Dejvida Dragana Selakovića, takođe proglašen krivim za izvršenje stečajne prevare u odvojenim i nepovezanim stvarima.

Sadašnji ministar pravde Srbije, Nikola Selaković izbegava da se suoči sa istinom.

Mi nestrpljivo iščekujemo i radujemo se Vašem odgovoru na ovo pismo,

Zabrinuti američki državljani

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane