Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ob(l)amiranje

Milovan Brkić

Na samitu lidera zemalja G-7 američki predsednik Barak Husein Obama, pobedonosno je saopštio podanicima, liderima drugih šest zemalja, da su ekonomske sankcije, koje je uveo Rusiji, nanele ruskom narodu veliku štetu!

Lice dobitnika Nobelove nagrade za mir bilo je ozareno kada je govorio o šteti koju je naneo ruskom narodu, dok su podanici klimali glavom i ćutali, ujedajući se za jezik, da se ne istrče.

Za dve nedelje, od skupa na kome su dominirale parole raspolućenog američkog predsednika, u Ufi, u Rusiji, održaće se skup zemalja članica BRIKS-a, koje će doneti strategiju svog daljeg rada, i pozvati druge zemlje da im se pridruže. Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južnoafrička Republika imaju pet puta više stanovništa i teritorije, a i ekonomska moć i resursi su im nemerljivi, prema članicama G - 7.

Barak Husein Obama je unikatni američki predsednik. Prvi je crnac koji je na čelu SAD-a, prvi deklarisani homoseksualac, i prvi musliman, po veroispovesti. Koja voda je njega nanela do Bele kuće?

Malik Abongo Obama, zvani Roj, brat po ocu Baraka Huseina, živi u Keniji. Plemenski je poglavica, islamista po verskom uverenju, i finansijer je Al Kaide i ISIS-a, što nije tajna. Brat ga pomaže, iz sve snage. I Barak je svojim kćerkama dao muslimanska imena.

Od kada je na čelu SAD-a, Izrael muku muči kako da sa Ujka Semom održi dobre odnose. Nedavno je Bibi Natenjahu razgovarao sa Obamom, ali mu on nije dozvolio da održe zajedničku konferenciju za novinare, na kojoj je premijer Izraela želeo da osudi američku podršku ISIS-u. Učinio je to uz pomoć republikanskih kongresmena, koji su ga pozvali da održi predavanje u Kongresu, i tako su Amerikanci čuli njegovu zabrinutost.

Barak Husein je razorio Libiju, dovodeći ISIS i Al Kaidu, doveo je islamiste na vlast u Egiptu, a osudio vojni puč kojim su islamisti zbačeni s vlasti. Obama je naredio da se pobiju hrišćani u Siriji, te je u razoreni i opustošeni Irak instalirao ISIS, sa ciljem da oni osvoje Siriju, jer Rusi nisu dopustili da Jenki napadnu ovu zemlju, a planirao je i da zbaci Redžepa Erodgana i dovede ISIS i u ovu zemlju, pred nosom Rusima...

Iz Bele kuće Barak Husein je uputio i pretnju papi Franji Prvom koji se prošle nedelje sastao sa ruskim predsednikom Putinom, pružajući mu svu podršku, u očuvanju hrišćanstva.

Pod čizmom Baraka Huseina stenju građani iz evropskih zemalja, a glas protesta počinje da dolazi i do Bele kuće. Grci, Nemci, Italijani... ne žele više da budu taoci Obamine obesti.

I dok Rusija diskretno promoviše najsavremenije oružje, avione, podmornice, satelite i odbrambene sisteme, sve je manje onih koji prihvataju Obamin ratni poklič. Japan je sa Rusijom sklopio strateške ugovore teške desetine milijardi evra. Obama preti i Kini, Vijetnamu, Turskoj...

Istovremeno, SAD jedva održavaju granicu sa Meksikom, a socijalne tenzije u SAD-u su takve, da je moguće pucanje po svim šavovima u državama ove konfederacije.

Obama je glasnogovornik male grupe ljudi koja u svojim rukama drži svo bogatstvo SAD-a. Svi znaju o kome je reč...

Kako mobilisati građane SAD-a da ratuju za interese onih koji su ih opljačkali, i pauperizovali: Očigledno je da Rusija ne želi prva da ispali ni jednu raketu na ovu bivšu velesilu.

Politička elita Rusije ne koristi retoriku raspolućenog američkog predsednika, koji je odrastao u kući belog dede i babe, a kome je srce puno ljubavi prema sledbenicima Muhameda Proroka. Predsednik Putin bira reči, i uvek ima razumevanja za američke građane i njihove nevolje. Metež kod Ujka Sema njega ne veseli. On je hrišćanin, i orjentiše se prema večnim vrednostima.

Prijatelj iz Rusije mi piše da ima indicija da će Rusiju napasti američki odredi. Možda to i nije loše, odgovaram mu, pa da pobijemo govna.

Kada zagusti, vidim Baraka Huseina kako se vere po drveću. Vraća se otadžbini.

Pomolimo se Bogu za američki narod.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane