Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Odgovori im ćutke

Milica Grabež

U dugoj istoriji Srbije naši sunarodnici su svojim radom zadužili čovečanstvo. Počev od Nikole Tesle, Milutina Milankovića, Pupina, Mike Alasa, Mileve Ajnštajn, do Ive Andrića, Emira Kusturice i mlađanog Novaka Đokovića.

Pred Novakom Đokovićem svaki građanin Srbije, koji je doživljava kao svoju domovinu, mora da se pokloni.

Nakon što smo satanizovani propagandnom mašinerijom SAD-a i članica NATO alijanse, Novak Đoković, Jelena Janković, Ana Ivanović i naši teniseri su, na terenu, pokazali viteštvo, a van terena pristojnost i gospodstvo, koje je od naših junaka učinilo da ih zavole širom planete. Novak je postao dvostruki sportista planete, što nikom još nije pošlo za rukom.

Naši teniseri su odbili ponudu da dobiju englesko, ili američko državljanstvo. Milija im je naša himna. Svojim delima počeli su da menjaju sliku o Srbima i u očima građana SAD-a, Velike Britanije i Francuske...

Svi smo oprostili Novaku što je pustio Škota Mareja da osvoji Vimbldon, jer se nespretni srpski predsednik pohvalio da mu je premijer Kamerun stavio do znanja da sve možemo da tražimo, ako Novak izgubi finale. Tako se na tom terenu po prvi put čula i himna Ujedinjenog Kraljevstva.

Niko se od nas nije ljutio na Noleta kada je prihvatio molbu tog Kameruna da sa njim odigra partiju tenisa, da se sretne sa princom prestolonaslednikom, njegovom suprugom i princezom, sestrom njegove žene. Novak ima veliko srce, nije se pogordio, nije se pravio Englez.

Ovih dana je Dejvid Kameron i njegov Kabinet odlučio da preko Saveta bezbednosti UN progura rezoluciju o Srebrenici, kojom će, iznova, osudite Srbe kao zločince i genocidan narod, suprotno odluci Međunarodnog suda pravde u Hagu koji je oslobodio Srbiju od tužbe BiH za genocid!

Ako na planeti postoji zločinački narod, onda su to Englezi. Njihova imperija je nastala na krvi, na moru krvi, i raspadala se, i još se raspada u krvi. Kada oni ubijaju, onda su žrtve samo kolateralna šteta, a oni ih ubijaju iz milosrđa.

Sasvim je sigurno da će Srbija pristati na tu rezoluciju, barem će to učiniti Aleksandar Vučić, jer je poslednjeg dana oktobra prošle godine, bez odluke Vlade Srbije, posetio tek ustoličenog šefa MI 6 Aleksa Jangera, obećavajući mu da će ove godine lično on priznati oktroisanu državu Kosovo, i da će sprovesti sve što se od njega traži, samo da se i o njemu lepa reč kaže.

Dragi i Veliki Novače, učini i ovog puta za rod svoj. Kada završiš meč na Vimbldonu, pokupi svoje stvari, i izađi. Ćuteći ćeš im reći sve, a naša srca biće puna.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane