Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duperica

Kako oterati protuvu Majkla Kirbija, američkog ambasadora

PEDESETA NIJANSA SVINJE

Američki ambasador u Beogradu Majkl Kirbi izjavio je da je premijer Aleksandar Vučić čovek kome je duboko stalo do budućnosti zemlje i koji dobro poznaje i politiku i ljude.

"Vučić se trudi da vas vodi napred, ka Evropskoj uniji, ali Srbi su pomalo šizofrenični. Srce ih vuče ka Istoku, dok istovremeno, glava ih usmerava ka Zapadu", rekao je Kirbi gostujući u emisiji Televizije B92, 3. aprila ove godine.

Koliko košta Kirbi? - vrzma se pitanje po glavi šizofrenom i gladnom narodu Srbije.

U sprezi sa ostarelim Wilijamom Bilom Montgomerijem, prvim ambasadorom SAD-a nakon dolaska DOS-a na vlast, Kirbi je, odmah po stupanju na dužnost, sebe shvatio kao kolonijalnog upravnika. Uz podršku Metju Palmera, savetnika za obaveštajne poslove u Ambasadi, Kirbi je odlaskom Palmera preuzeo biznis poslove.

Nažalost, skoro da je postala praksa da američke diplomate na službi u pokorenim zemljama, podržavaju vlastodršce, podstiču i na pljačku, ubistva svojih sugrađana i na najcrnju diktaturu.

Protektor Kirbi, ova bledunjava američka svinja, za nepune tri godine svog boravka u Beogradu, ružio je Srbe na sva usta, veličajući, za velike pare, diktaturu Aleksandra Vučića.

Početkom ovog meseca odveo je, opet za veliki novac, Vučića u misiju u SAD, znajući da Vučića u njegovoj zemlji niko od zvaničnika neće primiti. Bil Montgomeri je sredio da ga za dva miliona dolara primi senator Džon Mekejn, Bilov ratni drug iz Vijetnama.

Iako je Vučićeva poseta bila neuspelo turističko putovanje, odlazeći ambasador Kirbi ga je hrabrio da samo nastavi da sledi svoj instikt. Da nastavi da sluša glasove iz Vašingtona, makar oni dolazili i od magaraca.

Sumanuti srpski premijer danas ni na mokrenje ne ide bez Kirbijevog odobrenja. Upućeni tvrde da im je Vučić obećao da ''kada ode moj prijatelj Kirbi iz Beograda, odoh i ja u Urugvaj. Meni nema života bez njega."

Koliko će iza Majkla Kirbija ostati mrtvih građana Srbije, suza i užasa? Koliko je ovaj pohlepni skot maznuo od Vučića novca, protežirajući američke kompanije da zgrću novac uzimajući ga iz siromašnog budžeta Srbije, koji Vučić puni uzimanjem skupih kredita?

Treba upamtiti njušku odlazećeg ambasadora.

Ambasador Majkl D. Kirbi (Michael D. Kirby) je preuzeo mesto ambasadora SAD u Republici Srbiji 19. septembra 2012. godine, nakon službe na poziciji prvog zamenika pomoćnika državnog sekretara u Birou za konzularne poslove u Vašingtonu. Pre službe u Vašingtonu, bio je na mestu ambasadora SAD u Republici Moldaviji. Ambasador Kirbi je karijerni diplomata koji ima bogato 32-godišnje radno iskustvo u Stejt departmentu. Pre imenovanja na mesto ambasadora SAD u Moldaviji, bio je generalni konzul u ambasadi SAD u Seulu, Južna Koreja, u to vreme najvećem punktu Stejt departmenta za izdavanje neimigrantskih viza.

Od 2001. do 2004. godine, ambasador Kirbi je bio na poziciji generalnog konzula u ambasadi SAD u Varšavi, u Poljskoj. Pre toga je bio načelnik konzularnog odeljenja u Generalnom konzulatu u Krakovu, od 1988. do 1991. godine. Pored Poljske i Koreje, ambasador Kirbi je bio u službi kao regionalni konzularni službenik u Generalnom konzulatu u Frankfurtu, u Nemačkoj, u periodu od 1996. do 1998. godine, odakle je obavljao konzularne poslove na području zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza. Ambasador Kirbi je takođe bio šef konzularnih odeljenja u Danskoj i Tanzaniji. Njegova prva diplomatska misija je bila u Džordžtaunu, u Gvajani. Pored diplomatske službe u inostranstvu, ambasador Kirbi je u Vašingtonu najpre radio kao službenik u odeljenju za Karibe, a zatim je obavljao dužnost direktora Kancelarije za obaveštajnu koordinaciju u Birou za obaveštajne poslove i istraživanje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane