Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Sa naprednjacima nema šale

Obećavaju, zastrašuju, tuku ...

Primitivni jurišnici Srpske napredne stranke, sprovode nasilje i zastrašivanje širom Srbije. Lokalni izbori za Savet Mesne zajednice u Majuru i izbori za predsednika SNS u Aranđelovcu, to najbolje pokazuju...

..........

U Majuru, prigradskom naselju Šapca, u kome živi preko 15 hiljada, uglavnom doseljenika, održani su 7. juna izbori za Savet mesne zajednice. Izborima je prethodila okupacija ovog naselja od strane Vučićevih kriminalaca i partijskih drugova, koje je predvodio čovek iz njegovog najbližeg okruženja, izvesni Zoran Milojević Zelja iz Leposavića, čovek koji je komandant voda za zastrašivanje građana.

Deset dana uoči izbora, Zeljini niskočelci, kriminalci sa biografijama, kružili su, poput hijena šorovima Majura. Od kuće do kuće, bez najave, propitivali su ukućane za koga će glasati. I naređivali da se glasa za SNS, jer ''od Vučića nema boljeg''.

Zoran Milojević Zelja je, kao što se vidi i na fotografijama, uvek je uz Vučića.

Da bi pokazali da sa njima nema šale, naprednjaci su izbore organizovali na samo dva glasačka mesta. Po dvadeset batinaša je ''čistilo koridor'', tako što su iz kuća isterivali ukućane, i terali na glasanje. Batinaši su ih sprovodili do glasačkih mesta, gde su ih čekali oni, čiji izgled izaziva jezu. Oni su naređivali ko treba da bude zaokružen, uz pretnju da je sve ozvučeno i da oni znaju ko je protiv njih.

Pomenuti Zelja je telefonirao šefu, Vučiću, da je ''izvršena asanacija terena'' i da ovce idu na klanje, što je bio znak da građani ćutke idu da glasaju.

Iako su na listi SNS za članove Saveta mesne zajednice oni koji u svojoj sredini ne uživaju nikakav ugled, svih 15 članova je na kraju glasanja, ili bolje reći brojanja, izabrano! Čak ni seoski sveštenik, koji uživa nepodeljene simpatija svojih sugrađana, nije dobio na glasanju!

Neki od batinaša predstavljali su se kao agenti BIA-e, a na poziv građana intervenisalo je Odeljenje BIA iz Šapca, i legitimisanjem niskočelca utvrdilo da ima legitimaciju člana nekog policijskog sindikata.

Zelja, očigledno, uspešno rukovodi bataljonom za zastrašivanje i prebijanje građana, što je dokazao na lokalnim izborima u Vrbasu, Somboru, Mionici. Moguće je i da na Vučićev predlog bude odlikovan Ordenom svete batine.

Takvi su naprednjaci. I kad šenluče, i međusobno se postavljaju, izgledaju kao ološ.

Aranđelovački naprednjaci, takođe su imali izbore za predsednika opštinskog odbora SNS u ovom gradu. Jedini kandidat za predsednika opštine bio je Milosav Mikica Milojević, koji je, inače. I narodni poslanik u Skupštini Srbije. Međutim, izbori su održani u sali za svadbe jednog gradskog restorana, a kandidat poslanik sedeo je za mladenačkim stolom, ukrašenim u belo, i uz bukete mladenačkog cveća, i naravno uz balone. Kasnije, po završetku, delegatima su se pridružili gosti, pa su svi zajedno sedeli i slavili uz pečenje i alkohol. Na fotografiji se vide delegati koji ubrzano glasaju, kako se ne bi ohladilo pečenje koje su čekali da se unese.

Milosav Mikica Milojević je jednoglasno izabran.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane