Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Francuska

Pariski polumesečni info-kaleidoskop

Poslužavnik pun simbolike

Civilizacija na pendrek i struju. Elektronska, anonimna i bez milosti, ona je svemoćna i sve moćnija. Jedino je raja nemoćna i sve nemoćnija. Kako bi rekao karikaturista, uspostavlja se ravnoteža,- fifti-fifti. Mediji su uglavnom pod kontrolom i sve što se dešavanjima ima dve verzije ili dve istine: Medijsku i onu drugu, politički nepodobnu. I svet tako tumara kroz zaslepljujuću tamu lažnih vrednosti sitnih duša i krupnog kapitala, političkog nasilja i nasilne politike podanih činovnka koje mnogi nazivaju Globalna vlada sveta ili skraćeno G7. Od politike pa preko sporta svet je opet naglavačke i male su šanse da se nešto promeni, konstatuje Mile Urošević, naš dopisnik iz Pariza

Mile Urošević

(dopisnik iz Pariza)

Nole je ponovo usrećio Parižane, izgubio je i to glat! Na dan finalnog okršaja na pariskom Rolan Garosu, zatekao sam se na pariskom Gazimestanu, poznatijem kao Marsova Polja. Imao sam utisak da je najveći pariski park tog popodneva bio polje za ispoljavanje anti-srpstva.

Na golemom ekranu sred livade gde je iznikla Ajfel Kula, šljakali su na šljaci Švajcarac češkog porekla Stane V. i Đ. Nole, srbenda. Svaki švajcarski poen je dizao publiku na noge uz gromoglasne aplauze, dok su Noletovi amorti, ejsovi i pasing-šotovi bili propraćeni uzdisajima žaljenja pa čak i fućkanje ko Zvezdi na Maksimiru.

Ono što je još čudnije a to je da su se i sami spikeri komentatori ponašali vrlo pristrasno. Zapitao sam grupu vatrenih Varvinkista da li su oni Švajcarci ili Česi. Bili su to ipak samo obični Francuzi a navijali su, kako tvrde, za simpatičnijeg koji uz to i bolje govori Francuski. Nole im je arogantan, ne voli da gubi?!

Pomislio sam, ima tu neke logike, Francuzi kao vole da gube, al' se setih da su ti isti ispljuvali i izviždeli upravo tog istog simpatičnog dečka samo dva dana ranije kada je dobrom igrom izbacio njihovog šampiona Congu. Cela Francuska je tada brujala o nesportskom ponašanju pariske publike.

Tek kada je Nole podigao poslužavnik umesto srebrne činije, Pariz mu je srdačno i dugo aplaudirao! Bravo Nole, samo tako! Uvek gubi i mi te tada najviše volimo!

Francuski L'Ekip piše simptomatično da "Pariz i dalje odbija Srbina" a ne pominje da je Nole zbog izmišlenog nevremena šljakao tri dana uzastopce i uradio najljuće protivnike. Jer, treba znati da tog nevremena uopšte nije ni bilo, samo je prognozirano, kao moguće. Dovoljno da se Nole pošalje u svlačionicu! Zaista sramota za organizatore i za Francusku licemernu publiku, koja je sve vreme navijala za Novakove protivnike, a onda mu priredila aplauz "do jaja", kao nagradu za poraz. Tipično zapadnjačko-kaubojski, u stilu: dobar indijanac je mrtav indijanac.

Snežana i G7 činovnika mondijalizma

Na sportskom planu, proteklih dana je bilo i prepucavanja oko fotelje FIFA mafije. Ko će biti glavni kum za nogomet a kome šut karta za rukomet. Leva ruka desni džep. Ustvari, pitanje je američkog porekla i u prevodu znači: -kako da se Rusiji oduzme organizacija narednog svetskog prvenstva pa da se dodeli na primer Ukrajini. Franko-Italijan Platini je favorit, ali ujedno i glavni igrač neke druge sportsko-političke ekipe sa premijerom Valcom na čelu, koji je inače rodom španac iz Barcelone.

Vatreni navijač najboljeg kluba svog rodnog grada Vals, nije mogao da odole pozivu Platinija da odgledaju finale u Berlinu koji mu je ponudio mu kartu više na predsedničkoj tribini. Tako je prvi ministar šeste sile sveta seo u privatni džet i zbrisao sa finalnog dela kongresa socijalista, pravac finale kupa Evrope.

Čovek je Evropljanin! Komentatori su to protumačili kao novi stil vladanja, u prevodu ne jebem vas ni 2% .

Ceh za džet premijera koji sanja da sedne u fotelju predsednika je 18. 000 evra, na teret budžeta. U isto vreme, Vals je pokušao da sakrije da je na put poveo i svoje klince. I sve to, nakon što je izigravao zvezdu na kanskom festivalu, i pre nego što su ga videli na tribini Roland Garosa. Premijer voli sport i džet-set, a opravdanje su vrela katalonska krvi i navijačka strast.

Oko 1000 ljudi dnevno ostaje bez posla i to je svima normalno, ide na račun krize. Samo u aprilu je posao izgubilo oko 26. 000 ljudi, i palo na teret države, odnosno poreskih obveznika, ne računajući hiljade prekomorskih dođoša beskućnika koji su se uz pomoć Evrope nasukali na obale Italije i potom peške stigli do Francuske i odatle skriveni u kamione pravac Engleska ili neke severne zemlje EU.

Umesto čvrstog stava i poštovanja sopstvenog zakona, vlada mora da sluša one koji pozivaju na solidarnost i sve više pomoći ovoj organizovanoj invaziji bede, pod pokroviteljstvom bogate mafije, tvrdi opozicija.

Sedam činovnika mondijalizma koji su pod šifrom G7 piknikovali i roštiljali u u vikendici damen Merkele nisu se mnogo zalagali ni za ilegalnu migraciju koja se obrušila na Evropu, kao ni za zaustavljanje islamista u Iraku i Siriji . Jedini problem vredan njihovog dolaska i prisustva na ranču je borba protiv Putina koga su izbacili iz školarice mondijalizma i spremaju se na duel po NATO sistemu: svi na jednog!

Logo pod kojim su se prvi činovnici sveta družili oko roštilja u dvorskom parku je bila provokativna. "Misliti na sutra, delovati zajedno". Zna se protiv koga treba delovati i zbog čega. Jedino ono sutra nije dovoljno jasno, jel' to odma ili malo posle? Il' na kukovo leto?

Nemački list Špigel se pokazao kao veoma ozbiljna novina i u jednom svom članku totalno demaskirao ovu maskaradu. Činovnici mondijalizma pokušavaju da sebe predstave kao čitav slobodni svet. Oni pokušavaju da napakoste zemljama BRIKS a koje su teške čak oko 60% svetske ekonomske proizvodnje i drže u svojim sefovima 70% svih deviznih rezervi, tvrdi Špigel. Znaju to i ostali ali šta vredi kada svi trče za Amerikom i njihovim varalicama kao omađijani a beže od pravih i proverenih prijatelja. Kuba je školski primer kako se narod i njegove vođe okreću ko plehani petao na dimnjaku, kako vetar duva.

Planeta majmuna

Da se čovek zapita koje su to G sile Italija ili Kanada kada je svima je jasno da je G-7 bez Putina običan G-0 za rešavanje svetskih kriza. I ko primećuje da među 7 veličanstvenih nema ni Kine ni Brazila pa ni Japana pa ni Indije, a i da ne pominjemo Rusiju koja je bila glavna tema ogovaranja i poziva na nove kazne, izričito pogubne po EU.

G7 bez Putina je Barsa bez Mesija! Ovo su kockarski potezi amerike na račun EU. Podrivanjem Rusije ne slabi se ruska privreda koliko sama EU. Ali to je finta da Evropa polako pada u zavisnost Ujke Sema. Na starom proverenom principu: koga moraš moliti ne trebaš ga ljutiti.

Tako sada izgleda da politika vodi ekonomiju, a da svet polako prelazi iz razularenog kapitalizma u novi svetski komunizam, profašistički odsek. Kako inače objasniti da se aminovanje svega što naredi ili samo poželi Amerika smatra kao znak političke zrelosti, pita se taj isti Špigel koji u zaključnom referatu samita vidi veliki zaokret Merkelove vlade u odnosu na Ameriku, velesilu koja špijunira i ucenjuje ceo svet pa i Nemačku.

Nakon G7 na red je došao i tajni sastanak vladara u senci, čuvene Bildebergove komisije koja je ove godine pozvala oko 150 privilegovanih a među njima i bivšeg prvog ministra Francuske, Alena Žipea.

Ovaj kontraverzni političar visokog nivoa je kao slučajno najozbiljniji kandidat Repubikanaca za predsedničke izbore 2017. godine. Mnogi se već klade da će upravo taj mondijalista dobiti izbornu trku i polako prelaze na njegovu stranu u duelu sa bivšim Predsednikom Sarkozijem. Inače Republikanci su nova stranka kojoj je Sarkozi samo promenio ime da bi promenuo imidž.

Proteklih dana dosta se pominjalo i Sarajevo u kome je papa Franja primetio da je veliki rat zapravo već počeo, kao da mi to nismo ni primetili pre njega. A rat spremaju i pakuju upravo oni koji se sastaju da u ime mira pripreme napad kao najbolju odbranu, tvrde ruski eksperti za obnovu hladnog rata. Sve je spremno fali samo neki Markale fazon neki svetski Račak pa da naivna Evropa nasrne na svog suseda i najvažnijeg partnera. Ali i to su nelogičnosti politike i neodgovornosti političara. Ništa novo na planeti majmuna.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane