Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Osipanje kvislinga

Milovan Brkić

Uoči obaranja Miloševića s vlasti, Klintonova administracija je natrpala u džepove srpske opozicije preko 70 miliona dolara.

Dolaskom Đinđićeve vlade, u Srbiji su nabujale nevladine organizacije. A ''prvoborci'' iz Otpora uhlebljeni su u diplomatiju, u državna nadleštva, upravne odbore, na savetnička i ministarska mesta.

Kvislinzi su, rečju, zbrinuti, a nevladine organizacije, poput Fonda za humanitarno pravo, JUKOM-a, Helsinškog odbora za ljudska prava, ostale su na apanaži Soroš fondacije, deleći novac zajedno sa glavnim čovekom Džordža Soroša, gospođom Sojom Liht.

Osipanje kvislinga i onih koji su telalili protiv vlasti počelo je nakon Đinđićevog ubistva. Srpske vlasti, predvođene Borisom Tadićem, ispunjavale su sve zahteve i želje međunarodnih mešetara, rasprodajući javna preduzeća, resurse, banke, kreditne linije.

Potreba za delovanjem nevladinog sektora, svela se na Natašu Kandić, Sonju Biserko, Jelenu Milić i Dušana Janjića. Obaveštajne službe su instalirale mrežu svojih agenta u Srbiji, uglavnom ih slabo plaćajući i čuvajući ih od javnog nastupa. Pomenuti kvislinzi su lišeni svih skrupula, godinama iskazuju neodoljivu želju da Srbija nestane, optužujući njene građane kao zločince, ubice, koljače, krivce za sve nevolje na ovoj planeti. A da je samo delić od toga tačno, ova govna bi bila udavljena u kanalizaciji.

Očigledno je da su kvislinzi koji su radili na Miloševićevom obaranju, danas pozicionirani u društvu, da su natrpali džepove i račune, sa enormnim bogatstvom. Pomenimo Srđu Popovića, spečenog narkomana iz Otpora, Gorana Vesića, Sinišu Malog. Hiljade je takvih.

E, protiv te kriminalne i zločinačke kvislinške elite nema više ko da se bori.

Amerika se povlači sa Balkana i nema više novca da plaća nove ljude, koji bi se borili protiv onih, koje su oni doveli na vlast, a koji su se danas otuđili i odmetnuli, ludujući po Srbiji.

Radio Televizija Srbije i Vučićevi mediji imaju samo desetak odanih ljudi, takozvanih političkih i ekonomskih analitičara i urednika medija, koji, po pozivu, veličaju sumanutog Aleksandra Vučića i njegovu politiku Velike propagande laži. Dejan Vuk Stanković, Dragomir Anđelković, Radojka Nikolić, te urednici medija Veljko Lalić, Ivan Cvejić, Zoran Sekulić i još nekolicina, po rasporedu, dovode se u programe RTS-a da ''postupaju po naređenju'' i veličaju Vučića i njegovu kamarili.

Očigledno, sve manje je onih koji žele da se pridruže politici Nataše Kandić, Dušana Janjića, ili raspamećene Jelene Milić, ili Sonje Biserko, koja je lažno svedočila, kao svedok Hrvatske, u sporu protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, ali njena izjava nije imala nikakvu težinu. Jude niko ne poštuje.

Svežih iskustava kako se posle upotrebe kvinsling odbacije, ima na pretek. Bivši predsednik Gruzije Mihail Sakašvili je i državljanin SAD-a, kao i bivši predsednik Ukrajine Viktor Juščenko. Nakon pada s vlasti, za Sakašvilijem je raspisana crvena poternica, i zabranjen mu je ulazak u SAD-e. Od ruke pravde krije ga ukrajinski predsednik Petro Potrošenko, koga če, uskoro, takođe, snaći zlehuda sudbina.

Svi koji su izdavali svoju zemlju agentima SAD-a, bili su dobro i pošteno plaćeni. Tu nema nikakve sumnje. Kada je prestala potreba za njihovom službom, i njihovi rezidenti ih se, momentalno, odriču. Što je, takođe, pošten odnos.

Na nebesa su otišli Milošević, Husein, Gadafi.... svi oni koji su služi Americi, a ona ih je po isteku roka prepustila sopstvenom udesu. Srećom, u Srbiji je sve manje onih koji bi za novac hulili protiv svojih sunarodnika. Ostali su samo oni na vlasti, i oko vlasti, koje treba, munjevitom akcijom, potrpati u marice i u zatvore. A taj dan se bliži.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane