Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kriminal, korupcija i strahovlada brace Hodža u opštini Gora na Kosovu i Metohiji

U Gori, sve gori

Grupa građana iz opštine Gora na Kosovu i Metohiji, uputila je pismo Magazinu Tabloid o stanju u ovom delu pokrajine. Od kada je uveden međunarodni protektorat na Kosovu i Metohiji, Goranci kao etnička skupina (istorijski najbliža Srbima), samo su deklarativno priznati. U praksi, Albanci sve čine da ih ignorišu, kao da ne postoje. Na žalost, i vlasti Republike Srbije, okružili su se nekim pogrešnim ljudima koji formalno predstavljaju ovu zajednicu. Redakcija objavljuje ovo pismo bez skraćenja.

......

Predsednik Privremenog Organa SO Gora, Adem Hodža, inače i potpredsednik kosovske skupštine Dragaš, i poslanik u Kosovskoj Skupštini, uhapšen je je 18. Januara, 2014. godine, od strane Kosovske policije, pod sumnjom da je pokušao da siluje studentkinju, Goranku, koja je studirala u Kosovskoj Mitrovici. Do pre mesec dana je bio u pritvoru a od tada je u kućnom pritvoru.

Za svo ovo vreme, on i dalje prima platu od države Srbije, ista ova vlast mu plaća odbranu pred kosovskim sudovima, verujući priči koju Redžep Hodža, brat Adema Hodže, inače savetnik Marka Đurića, barem se on tako na Kosovu i Metohiji, predstavlja, protura po Beogradu, navodno su mu Albanci "smestili" pokušaj silovanja...

Razgovarajući sa porodicom devojke koju je pokušao da siluje, došao sam do saznanja da je tačno da je Adem Hodža pokušao da siluje ovu devojku u Kosovskoj Mitrovici, i da postoje svedoci ovog gnusnog čina.

Niko iz Kancelarije za KiM, nije ni pokušao da stupi u kontakt sa porodicom ove devojčice, kako bi bar saslušali i drugu stranu! Ovako, veruje se braći Hodža, koji su poznati na Gori kao veliki kriminalci.

Da li je istina da Republika Srbija plaća advokate ovom banditu, da li je istina da on i dalje prima platu od države Srbije iako ne radi posao za koji prima platu, da li je istina da je država Srbija dala navodno 15. 000 evra, kako bi ova devojka odustala od optužbe, ali da su braća Hodža te pare stavili u džep, i ponovo optužuju istu devojku da je uzela 15. 000 evra, ali da nije odustala od optužbe?

Braća Hodža drže celu Goru u svojim kandžama, dali je moguće da na Gori nema poštenih i dostojanstvenih ljudi koji bi vodili privremeni organ, nego država bezrezervno veruje ovoj dvojici lopova koji uz pomoć bivšeg Ministra Vulina, i dalje pljačkaju državu Srbiju.

Nedavno je na Gori boravio Ministar Vulin, kako bi otvorio kancelariju Nacionalne službe za zapošljavanje, iako je ona sa radom počela oktobra meseca, i na tom radnom mestu zapošljen, Sahtijari Nehim, čovek koji ima 62 godine života, bez raspisanog konkursa, poznati lopov koji je dugo vremena radio kao šef računovodstva u PP Šarproizvodi iz Dragaša, koji je isto to preduzeće opljačkao, pa posle u podmetnutom požaru, svi dokazi o pljački izgoreli. Pouzdano znamo da je ovog lopova zaposlio Redžep Hodža i naplatio mu za to 3.000 evra.

Preko istog ovog čoveka, a slobodno proverite u Zavodu za zdravstveno osiguranje u Gračanici, nekoliko desetina Albanaca je dobilo zdravstvene knjižice, kao nezaposlena lica, i za to su dali po 2. 000 evra! Te pare dele Redžep Hodža i Sahtijari Nehim.

Na mesto v.d. direktora Doma zdravlja u Dragašu, Redžep Hodža postavlja čoveka bez ijednog dana radnog staža u zdravstvu, čoveka koji nije odradio ni pripravnički staž u zdravstvu, koji nema licencu lekara, koji nije član nijedne lekarske komore, tako što, podmeće, Ministarstvu zdravlja, lažnu odluku UO Doma zdravlja Dragaš.

Taj isti čovek, je radio i radi istovremeno i kao nastavnik u osnovnoj školi u Brodu i tamo prima 30 odsto od plate, a u Domu zdravlja prima direktorsku platu. Je li to borba protiv korupcije?

Razne malverzacije u SO Gora, niko ne proverava, katastrofalna situacija u prosveti,centru za socijalni rad,pošti u svim institucijama Republike Srbije.

Falsifikovane odluke privremenog opštinskog veća, su svakodnevna pojava, gde idu pare koje naplaćuju u SO Gora, koje radnici uzimaju na ruke u SO Gora, a nisu male, za svaki izdani dokument naplaćuju po 1 evro, mesečno izlazi nekoliko hiljada evra, te pare se ne prikazuju u računovodstvu već se troše, onako kako Adem Hodža hoće.

Direktori Osnovnih škola koje je Adem Hodža postavio, ne poštuju zakone Republike Srbije, rade šta god hoće, zapošljavaju ljude bez konkursa i uzimaju velike pare koje dele sa braćom Hodža, o svemu pojedini prosvetni radnici su upoznali Ministra prosvete, i prosvetnu inspekciju ali niko ništa nije preduzeo.

Samovolja v.d. direktora u Osnovnim školama je tolika da rade šta hoće. Ne može v.d. direktora škole da bude pet mandata po šest meseci, on je onda nezakonit ali i kao takav, potpisuje svedočanstva. Ali, vva ta svedočanstva su kasnije nevažeća. Falsifikuje komisije, falsifikuje ocene, a o svemu je upoznato i ministarstvo prosvete, ali nije ništa preduzeto. U ovom slučaju, radi se o Ramadani Merdžanu v.d. direktoru O.Š. 9. Maj u Rapči.

Zato apelujemo, da se hitno nešto preduzme, jer građani Gore su totalno razočarani u ovu politiku koju ova vlast sada sprovodi na Gori.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane