Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Istini se laže u oči

Sekta

Nema više budala, da ginu od ideala. Čopori elite grabe sve pred sobom. Bez talenta, vaspitanja i obrazovanja, uspeh je zagarantovan. Zahvaljujući Klanu Če-eN-eS (Članovi Najveće Sekte).

Piše: Zoltan Horvat

Eh, da je više porodica nalik junacima naše male, hepiend priče. U sto kvadrata trosobnog stana našeg velikog grada, žive suprug, gospođa-trenutno supruga mu, sin mu iz drugog, i ćerka joj iz trećeg braka. Bogatstvo i sreća ove, danas napadno ugledne porodice, meri se količinom birokratije. Uspešni rasturači prethodnih porodica, dan započinju jutarnjom kafom, tačno u šest i trideset, dok sa malog ekrana bleje, omiljeni im likovi iz zabavno-humorističkih Parova. U šest i četrdeset pet, zajedno napuštaju stan. Nakon samo sto dvadeset koraka, čeka ih domaći ambijent, kancelarija. Četiri sa četiri, četiri stola i isto toliko stolica, kompjutera, komada četiri. Složna familija već dugi niz godina zajedno sedi u istoj kancelariji tokom radnog vremena.

Glava kancelarije je i šef sektora, gde su mu direktno podređeni, svi pomenuti. Član je nove, i svih sekti poslednjih decenija. Svi u kancelariji slede primer svog šefa, članovi su. U 7,15 je prva jutarnja na radnom mestu.

U 7,30 šef ide kod svog šefa na kolegijum lokalne sekte, gde svakog bogovetnog dana, sreće iste ljude iz svih mogućih dosadašnjih sekti. Možda malo smeta što ceo komšiluki ogroman broj sugrađana sve češće negoduje, zbog tamo nekog nepotizma i navodnog privatizovanja sekte...A, „ne pije vodu" ni...prethodna sekta, zajebala sve, i grad gurnula u propast. Usput, šef i gospođa-trenutno supruga mu, bili u svim prethodnim garniturama svih sekti što im, takođe, ne ide u prilog... Izazovi modernog sektašenja bez proverenih kadrova? Ma, ajte, molim Vas...

Nakon rutinskog kolegijuma zalivenog viskijem, šef se vraća tačno u 9,05 na drugu porodičnu kancelarijsku kafu. Šef je pažljiv prema podređenima, pa jednom nedeljno šalje sina na trodnevni, a ćerku joj, na dvodnevni seminar državne sekte. Uglavnom su to turističke, baze-oaze.

Tačno u podne, ćerka joj zove telefonom kafe kuvaricu, i naručuje treću turu porodičnog kafenisanja. U 14,30 časova porodica zajedno odlazi, u mili im stan, na ručak. Radno vreme je do 15 časova, ali, većina kraducka tih pola sata i ranije izlazi.

Sa malih ekrana ponovo bleje Parovi, a šef stana „češlja" materijal za večernji sastanak sekte. Nakon novog trošenja Fejsa od strane najmlađih, i ručka naručenog iz GMO restorana, televizor se gasi, i tačno u 18,30 složna porodica zajedno odlazi na još jedan radni zadatak, u Če-eN-eS prostorije.

U 18,45 pije se šesta kafa po redu koju kuvasekretarica sekte, zapela za oko šefu. Sektašenje šireg sastava se okončava direktivama za sutrašnji dan, a najuži deo, šef retko složne familije, njegov šef, i još nekoliko šefova, prelaze u sektaški apartman. Tamo ih, radodajno, uslužuje sekretarica sekte, nakon što se čuje okret ključa u bravi iznutra.

Gospođa-trenutno supruga mu, odlazi na aerobik u prostorije MZ. Instruktor aerobika je mladi zgodni sektaš, ali, to ne remeti idilu porodice. Sin mu i ćerka joj, prešli u međuvremenu u Klub Mladih Če-eN-eS, gde sa ogromnog ekrana isijava, omiljeni humorističko-zabavni program. Jel vidite kako se uspeva u životu, kliče šefov sin, i prelazi prstom po ekranu nišaneći sise i guze starleta.

Danas je novi radni dan, reče šef porodice pristiglima u stan iz noćnih obaveza,tačno u 02,30 časova. Raspored spavanja nije poremećen. Šef, po nekoj bračnoj kazni, valjda zbog mlade radodajke, spava u kujni na sofi, gospođa-trenutno žena mu, zadovoljeno umorna u spavaćoj, a deca u svojim sobama. Sat je ponovo zvonio, tačno u 6,00.

Odzvonilo je savršeno očajnom životu. Juriš u Klan Če-eN-eS! Garant sadašnjosti i budućnosti dece odgovornih roditelja, može biti samo, sekta. Najveća!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane