Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Ovaj tekst nije objavljen u štampanom izdanju)

Vučić čestitao Visokoj predstavnici EU, Frederiki Mogerini, na "uspešnom poslu" u kome uopšte nije učestvovala!

Kome se uvlaka uvlači?

Igor Milanović

Dana 14. jula ove godine, novinska agencija Beta objavila je neverovatnu vest, da je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao Visokoj predstavnici Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost, "na postignutom sporazumu o iranskom nuklearnom programu"!

Da čudo bude veće, Evropska unija uopšte nije bila pregovarač sa Iranom, nego je u pitanju sporazum šest velikih sila sa Iranom (Rusija, Kina, Amerika, Velika Britanija, Nemačka i Francuska).

Ali, to Vučića nije sprečilo da pošalje telegram krajnje uvlakačke sadržine: "...Zahtevni zadaci poput ovog, traže izuzetnu državničku posvećenost, koju ste Vi, bez sumnje, pokazali. Želeći Vam uspeh u budućem radu, primite, poštovana visoka predstavnice, izraze mog dubokog uvažavanja".

Po svemu sudeći, sumasišavši premijer, sići će sa vlasti u ludačkoj košulji, jer ovakve skandalozne telegrame može da smisli samo neko ko je pomerio pameću i ne zna šta se oko njega dešava.

Ako je namerno pogrešio, sa ciljem da se po svaku cenu dodvori Frederiki Mogerini, onda je to čin teškog očajnika, kome su sve lađe potonule, pa se ovakvom "čestitkom" uvlači Visokoj predstavnici, jer je od njegove propale politike, samo još to ostalo kao mogućnost, ne bi li još neki mesec ostao na vlasti.

Do kraja godine, biće i izbori. Ako ih uopšte dočeka, mogao bi da se posluži taktikom Nušićevog junaka iz "Narodnog poslanika", koji je ovako savetovao gazdu Jevrema: "...Ti se gazda Jevreme uputi-prođi malo kroz kafane, sedi s ovim i s onim, obećaj ovome ovo, onome ono; pozdravi se i s onima koje i ne poznaješ...Jednom plati kafu, drugom rakiju, jednom obećaj državnu službu, drugom da će mu skinuti stečaj, trećem da će dobiti zajam kod okružne štedionice, četvrtom da će mu se rođak pustiti sa robije. Obećaj, obećanja bar ništa ne koštaju!".

Ipak, Vučić više ni to ne može. Po kafanama, na ulicama, stadionima ga preziru i rugaju mu se. Svi znaju da je lud, čak i članovi njegove stranke i najbliži saradnici. Zna to i Frederika Mogerini koja njegov telegram neće shvatiti za ozbiljno. O njegovom ludilu mogu da svedoče i svi oni državnici koji su imali nezgodu da se sretnu sa njim u ovih tri godine.

To njega ne vređa, on je "ponosan" svakog dana na nešto ili na nekoga, a najviše na sebe. Tvrdi da je on primer poštenja i iskrenosti. Kaže da se ubija radeći od jutra do sutra. Razapet je, kao Isus na krstu, između Istoka i Zapada, i pati umesto svih nas. Njegova propaganda tvrdi da je primio kamen u glavu u Srebrenici za sve nas.

Ali, najcrnje tek planira da uradi: spreman je da sve nas povuče u kolektivno ludilo i ambis, zajedno sa njim. Treba ga hitno sprečiti u tome.

Poštovana Visoka predstavnica, za Boga miloga, izolujte ovog ludaka i nađite mu neku duševnu bolnicu u Evropskoj uniji, jer ako on potraje, izludeće sedam miliona građana Srbije.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane