Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Može li Rusija spasiti svet od pederastije i genetski modifikovane hrane

U zdravom telu, zdrav orga(ni)zam

Ruska Duma donela je zakon po kojem su zabranjeni istopolni brakovi, kao i zabranu da pripadnici gey zajednice mogu da usvajaju decu i javno propagiraju svoju seksualnu orijentaciju. Prošle nedelje Duma je dobila nacrt zakona kojim se zabranjuje proizvodnja, prerada, prodaja i korišćenje genetski modifikovanih organizama na teritoriji Ruske Federacije. Svako posedovanje, proizvodnja i prodaja GMO organizama smatra se krivičnim delom - bioterorizmom. Propisane su stroge zatvorske kazne. Hoće li to ohrabriti i građane drugih evropskih država da pruže otpor ovom zlu koje preti da uništi prvo Evropu, pa i SAD-e. Da li će Rusija, sa 18 miliona kvadratnih kilometara, biti jedina oaza zdrave hrane i života koji osigurava produženje ljudskog roda?

Milovan Brkić

Lepota, dodao bih i stid, spasiće svet, zapisao je ruski klasik Fjodor Dostojevski.

Lepote na ovom svetu je sve manje, a o stidu da i ne govorimo. Svet se promenio. I ljudi i životinje su izloženi raznim pritiscima. Jedu genetski modifikovanu hranu. I životinje, i ljudi. Onda kod onih koji tu hranu jedu nema ni zdravlja, ni lepote.

Nema ni stida više. Na trgovima svetskih metropola, pa i u Beogradu, paradiraju pederi, lezbejke i travestiti. Drže se za ruke dva muškarca, ljube javno, mešaju dupetom, kao da prkose onima koji to nisu, kao oni.

Rimska imperija je propala zbog nemorala. Urušila se, kao da nije ni postojala. Nije jedina.

Američki predsednik Džordž Buš mlađi svojevremeno je naredio guverneru Kalifornije da poništi odluku Vrhovnog suda ove savezne države kojima su bili dozvoljeni istopolni brakovi. Predsednik Buš je bio u kandidaturi za drugi mandat, ali se odlučio da donese ovakvu odluku, zbog koje su svi mislili da će izgubiti izbore.

''Ja nikada nisam imao ništa protiv gey zajednice. Bog mi je svedok. Ali, kao čovek, duboko verujem da je jedini mogući brak, kojim se osigurava budućnost ljudskog roda, brak između muškarca i žene. Zato sam kao predsednik SAD-a, a radi zaštite nacionalnih interesa, doneo ovu odluku'', rekao je predsednik Buš. I dobio je izbore, što ukazuje da većina građana ne podržava sklapanje istopolnih brakova u ovoj državi.

Prošlog meseca Vrhovni sud SAD-a doneo je, preglasavanjem, sa jednim glasom više, odluku kojim je ozakonio sklapanje istopolnih brakova.

Istog dana matičari su morali da u knjige venčanih upišu hiljade muškarca i njihove partnere. Sadašnji američki predsednik Barak Husein Obama, koji je i sam homoseksualac, radosno je poručio naciji na svom Tviteru: "Danas je načinjen veliki korak u našem maršu ka jednakosti. Istopolni parovi sada imaju pravo da se venčaju baš kao i svako drugi. Ljubav pobeduje".

Po nalogu sudija Vrhovnog suda SAD-a i u ostali 14 saveznih država moraće da dozvole venčanja homoseksualaca i lezbosa. Državni sekretar Džon Keri se oglasio porukom da odluku Vrhovnog suda SAD-a treba da sprovedu u svakoj državi na planeti! I da je ugrade u svoje zakonodavstvo. Ako je i od Kerija, mnogo je!

Kao što se vidi, ni SAD-e nisu srećna zemlja. Većina građana nema ništa protiv gey populacije, ali njene aktivnosti smatra opasnim po budućnost čovečanstva.

Evropa je otišla korak dalje u svom nestajanju. Homoseksualci su ministri u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj i drugim skandinavskim zemljama, i otvoreno se zalažu da svi građani budu gey.

Iz SAD-a dolazi i drugo zlo. Američka kompanija Monsanto raspolaže milijardama dolara i radi na stvaranju genetski modifikovanih organizama. Tako proizvedena hrana je opasna po zdravlje i životinja, a nekmoli čoveka.

Milioni farmera i građana SAD-a su ustali protiv ovog zločinačkog projekta, ali vlada i Bankari su spremni da ih sve pobiju. Nisu samo crnci, azijati i latino-amerikanci na meti trgovaca genetskom hranom. Oni nameravaju da potruju čovečanstvo. To je projekat koji treba da uništi planetu.

Američki predsednik Barak Husein Obama primorao je Evropsku uniju da potpiše prošlog meseca tajni ugovor o trgovini, po kojem se sva roba iz SAD-a mora kupovati, bez provere i prava na reklamaciju.

Od genetski modifikovane hrane podaviće se i evropski pederi, lezbejke i travestiti, a i ostali nevini građani. Evropa je spustila ruke, pred zločinom koji dolazi iz Bele kuće.

Ima li nade da neko preživi?

Ruska Duma donela je zakon po kojem su zabranjeni istopolni brakovi, kao i zabranu da pripadnici gey zajedice mogu da usvajaju decu i javno propagiraju svoju seksualnu orijentaciju. Takođe je zabranjeno da gey pripadnici trpe diskriminaciju na poslu, u porodici i društvu.

Prošle nedelje Duma je dobila nacrt zakona kojim se zabranjuje proizvodnja, prerada, prodaja i korišćenje genetski modifikovanih organizama na teritoriji Ruske federacije. Svaka posedovanje, proizvodnja i prodaja GMO organizama smatra se krivičnim delom - bioterorizmom. Propisane su stroge zatvorske kazne.

Federalna pogranična policija i sve druge službe bezbednosti dobile su uputstva da svim sredstvima otkrivaju i sprečavaju uvoz genetski modifikovane hrane. Pretpostavlja se da će se ovoj odluci i formalno pridružiti Belorusija, Kazahstan, Gruzija, Jermenija, a verovatno i zemlje BRIKA, koje takođe do sada nisu dozvoljavale proizvodnju i upotrebu GMO hrane.

Odluka Dume da zabrani istopolne brakove i njihovu promociju i paradiranje, kao i uzgoj i upotrebu GMO hrane, istorijska je odluka, doneta u cilju očuvanja ljudskog roda.

I ako sva zla dolaze iz SAD-a, treba imati u vidu da je samo mala skupina onih koji u ovoj državi promovišu GMO hranu, a velika većina građana ne odobrava sklapanje istopolnih brakova i njihovo pravo da usvajaju decu.

Odluka ruske DUME biće podstrek za mnoge socijalne grupe i političke pokrete u evropskim državama, koje imaju problem sa gubitkom stanovništva, da se suprotstave upotrebi GMO hrane i promociji pederastije.

Tvrdo verujem da Rusija, sa 18 miliona kvadratnih kilometara, neće biti jedina oaza zdrave hrane i života koji osigurava produženje ljudskog roda.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane