Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Istini se laže u oči

Povodom pretnje ubistvom novinaru Tabloida u Zrenjaninu

Republički poslanik bi da potamani neposlušne

Piše: Zoltan Horvat

U petak, 18. juna, oko 13,10 časova, u kancelariji uglednog zrenjaninskog privatnika Miće Jeftića kod kojeg sam došao privatno, Mirko Krlić, republički poslanik SNS iz Zrenjanina, u društvu četvorice meni poznatih ljudi, s vrata mi se obratio rečima: "Ovo govno iz Tabloida, treba ubiti!"

(Ne)naviknut na vređanja, omalovažavanja, vulgarnosti i napade od apsolutnih vlasnika vlasti u Zrenjaninu, gde ja i moja porodica decenijama trpimo odmazdu (blaga reč) od bahatih vlasnika vlasti, odstupio sam, nakon čega me je, izvinjavajući se, ispratio vlasnik firme. Sa neskrivenim žaljenjem i ogorčenjem konstatujem, da je dotični gospodin sa poslaničkim imunitetom, ničim izazvan, direktno ugrozio moju bezbednost i život. Bio pod dejstvom alkohola ili ne, gospodin zaštićen imunitetom je na delu pokazao, kakvo podaničko-ništavno novinarstvo (dobijaju ga od ogromne većine kolega) žele ovdašnji „najugledniji" nazadnjaci.

Republičkog poslanika, njegovu Velikost, u više navrata postavljenog rukovodioca nekih ovdašnjih medijskih kuća, ništa nije moglo sprečiti da pred „gomilom" istomišljenika, „junački"napadne. Bez ikakvog povoda, pritom nisam izgovorio ni jednu jedinu reč, opasno je ugrozio moju, danas nikad manju novinarsku malenkost. „Ugledni napadač" je savremenik vulgarnosti, prostakluka i raspirujuće mržnje prema neistomišljenicima,„zaštitnih znakova" nazadnjačkih bosova u Zrenjaninu.

Apsolutnoj vladavini neodgovornih vršilaca vlasti u Zrenjaninu, „poveći grm trnja u oku" je uređivačka politika Tabloida.

„Adekvatan" govor mržnje i napad na moju ličnost od strane ovdašnjeg „večitog i suverenog imunitetlije", doživljavam i kao upozoravajući pokušaj kukavice sa osećanjem manje vrednosti. Na žalost, ovaj i ovakav predstavnik srednjeg Banata u republičkom parlamentu predstavlja i moje interese. Da to možda ne znači da bi večitom zrenjaninskom Golijatu, ponosu i diki svojih stranačkih pajtosa, trebalo da se izvinjavam što mi je pretio smrću?

Policija i sud će reći svoje povodom ovog slučaja. Donekle mogu da razumem rastrojenost samozvanog suverenog vlasnika grada i regije, zbog bolesti supruge, ali se pominjanju „herojskih dela" zrenjaninskih nazadnjaka u svakom broju Tabloida, može, snagom argumenata, zakonski i regularno suprotstaviti u Palati (ne)pravde.

Gospodine Krliću, glasnogovorniku mržnje, kukavice prvog reda, koji psuje i napada isključivo u društvu svojih pajtosa. SNS u Zrenjaninu, čiji ste Vi, takođe „ugledan" član, „vlasnik" je tendencioznog i vulgarno-izazivačkog govora mržnje. Vi bi da pajtaški prebijate i ubijate kritičare Vašeg lagodnog politikanstva u Zrenjaninu, gde ogroman deo javnosti, bez ostrašćenih i stranačko-rodbinski-interesnih veza, rezultat rada Vaše vlasti ocenjuje sramnim ocenama, odnule do minus 10.

Junačino od imuniteta, raspojasani sine višestranačja, skoro svih partija na vlasti u Zrenjaninu, vidimo se na sudu!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane