Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Hoćemo li se uspraviti?

Milovan Brkić

Na vanrednoj sednici Unije Roma Srbije, Rajko Đurić je smenjen zbog krađe 2,8 miliona evra - vest je koju sam pre neki dan video na sajtu Politike. Novi predsednik je Miloš Paunković.

Povodom sukoba među Romima, prijatelj iz Kanade Slavko Drinski odgovorio mi je kratkim pismom. "Obavestio sam jednog od najobrazovanijih Roma na svetu, o romskom sukobu u Beogradu. Ovo su njegove reči u prevodu: '...To je tipična romska taktika da se ponizi protivnik - optužbe. Mi to radimo jedni drugima. Umesto međusobne svađe oko novca, bolje bi bilo da protestvuju protiv novca koji neki ne-Romi dobijaju da bi nas proučavali...' ".

I Srbi počinju da liče na Rome. Dok nas vlast, podsticana iz svetskih centara moći nemilice pelješi, intelektualna elita se međusobno optužuje, tvrdeći kako su ovi drugi manje okrenuti zapadu, a više Rusiji. A svetske agenture plaćaju samo mali broj intelektualaca, a zauzvrat vrše opite nad građanima Srbije, skoro u svim zdravstvenim ustanovama, kao na pacovima. Uvaljuju nam zatrovanu hranu, nuklearni otpad, i ko zna šta sve, a kreditne linije i donacije iz evropskih fondova decenijama troši ista srpska banda na vlasti i oko vlasti.

Ista slika i u Hrvatskoj. Siromašni Hrvati se svađaju, skoro da se međusobno ubijaju, ko je veći Hrvat, ko je veći domoljub, ustaša. A dve trećina istih tih Hrvata koji hule na svoje komšije Srbe, nema šta da jede. Važno je da su Hrvati. A, Hrvati tajkuni im se smeju iza leđa, i posluju, bratski, sa Srbima tajkunima.

Šta zajednički imaju bogat Srbin i siromašan Srbin? Ili Hrvat tajkun, i Hrvat proleter?

Pre nekoliko dana, izvesni Živan Haravan, povodom teksta našeg saradnika Goranka Đapića, u kojem su prozvani vašingtonski i londonski bankari - Jevreji, uputio nam je pismo naslovljeno - Tužni skupe.

Pomenuti Haravan se smatra Jevrejinom -Sefardom, dok njegov rođeni brat Zoran Horvan nije hteo ni prezime sa bratom da podeli, niti na samrti da ga primi...Sin Haravana radio je u izraelskoj ambasadi u Beogradu, kao vozač ambasadora, i otpušten je jer je hteo da vodi politiku ambasade.

Kakve veze ima gospodin Haravan sa bankarima iz Vašingtona?

Tačno je da često pominjemo u listu ulogu bankara sa Volstrita i London city.a, i njihov opasan napad na hrišćanstvo i sav preostali narod. Tačno je da objavljujemo i njihove najveće intelektualce - Pola Krugmana, Jozefa Štiglica, Naoma Čomskog, Jozefa Bodanskog i mnoge druge, koji s najviše argumenata osporavaju novi svetski poredak i politiku koju sprovode bankari, njihovi sunarodnici.

Nisu svi bankari sa Voltstrita i London city.a naklonjeni svojim sunarodnicima. Pomenuti naučnici svetskog glasa osporavaju njihovu politiku, i zalažu se za humaniji svet. I Bibi Natenjahu smatra da je Izrael u opasnosti zbog pogrešene politike Vašingtona.

A, politikom iz Vašingtona, Evropi se šalje, vrlo organizovano, nekoliko miliona Arapa, uglavnom muslimana, koji treba da promene demografsku sliku starog kontinenta, da stvore islamsku državu u srcu Evrope. Da svi Evropljani postanu Goje.

Hoće li u svetu živeti Goje i izabrani? Srećom, Rusija je odlučno odbila tu ulogu. I Papa Franjo je pozvao predsednika Putina da učini sve u zaštiti hrišćanstva. Latinska Amerika se otrgla iz smrtonosnog zagrljaja Ujka Sema.

Evropa stenje, i umire, a da malo ko diže glas protesta.

Jedna stara romska poruka je aktuelna i za nas.: "...Sahranite me u stojećem stavu, jer sam celog života bio na kolenima."

Na žalost, danas na kolenima nisu samo Romi, Srbi, već i skoro svi evropski narodi. Kleče pred politikom Huseina Baraka Obame i bankara sa Volstrita i London City-a.

Hoćemo li se uspraviti?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane