Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Zamenik odgovornog urednika Magazina Tabloid na ''službenom putu''

Što su zatvori puniji, sloboda je bliža

M. Grabež

Redakcija Magazina Tabloid bila je primorana da 18. avgusta izda saopštenje povodom hapšenja zamenika glavnog i odgovornog urednika Milana Malenovića.

Oko šest sati ujutro, 18. avgusta, 12 policijskih službenika krenulo je u akciju privođenja Milana Malenovića, zamenika glavnog i odgovornog urednika ovog lista. Mnogo policajaca na jednog čoveka. Ali, svi policajci su bili pristojnog ponašanja. Saopštili su našem urednik da imaju nalog da mu oduzmu personalni računar - kompjuter, i da moraju da ga privedu na informativni razgovor. Nisu pretresali stan, a dva svedoka su potpisala zapisnik o ''oduzimanu predmeta iz stana''.

Kolega Malenović je težak srčani bolesnik, operisao ga je docent Arsen Ristić, a umalo ga nisu ubili oni koji nekažnjeno ubijaju po Kliničkom centru Srbije. Urednik je na insulinu, ima otežano disanje, i pored ostalih boljki, kreće se uz pomoć štapa.

Policajci su saopštili kolegi da ide na polučasovni razgovor i predložili su mu da sa sobom ne nosi lekove, jer će sve kratko trajati.

Razlog što su policijski službenici Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala priveli Malenovića je njegovo mišljenje koje je 17. avgusta uveče stavio na svoj Fejsbuk profil, u kome je izneo nekoliko zapažanja o potrebi smaknuća Vučića sa vlasti.

I ako su, kako nam je saopšteno u ovoj službi, od ranije imali naloge za još 105 privođenja onih koji o Vučiću preko društvenih mreža ne misle dobro, pominjući njegov odlazak s vlasti i života, naređeno im je da isto veče, pola sata nakon Malenovićevog mišljenja na svom profilu, privedu ga i zadrže u pritvoru do ujutro.

Načelnik službe Saša Živanović odložio je Malenovićevo privođenje do jutarnjih sati, da izbegne moguće kobne posledice.

Kako urednik Magazina Tabloid saznaje, intervenisao je državni sekretar Miličković, po nalogu savetnika premijera Suzane Vasiljević. Nju su o Malenovićevom pisanju na Fejsbuku obavestili iz centrale, odnosno šef botova, Slaviša Mićanović zvani Mićan, koji je šef propagandne mašinerije SNS-a. Pretpostavlja se da je direktor policije podržao načelnika da sa hapšenjem sačeka osvit dana.

I sve je teklo po matrici. Zamenik tužioca za borbu protiv tehnološkog kriminala Ratko Marković je, držeći Malenovića bez lekova devet sati, doneo rešenje o sprovođenju istrage i zatražio od ''dežurnog'' sudije za prethodni postupak, samo za tu priliku dovedenog Raše Jankovića, da mu odredi pritvor. U večernjim satima Malenović je sproveden u Okružni zatvor u Beogradu, a ujutro u zatvorsku bolnicu.

U trenutku kada šaljemo ovaj broj u štampu, ponedeljak 16 sati, vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu još nije dobilo od tužioca predmet da odluči o žalbi advokata na rešenje o pritvoru.

Glavnom uredniku lista Milovanu Brkiću saopšteno je da se Malenovićevom hapšenju posebno radovao predsednik suda Aleksandar Stepanović, trljajući ruke urlao je - O, al će da ga jebemo!

Istog dana, zbog istog ''krivičnog dela'' priveden je i advokat Dragan Krstić, koji je pušten da se brani sa slobode.

Saopštavamo da su glavni urednik, urednici i saradnici Magazina Tabloid, kao i članovi njihovih porodica, izloženi najcrnjoj vrsti pritisaka, pretnji, uhođenja, praćenja i onemogućavanja rada, da BIA zaustavlja pošiljke upućene našem listu, da sprečava dostavljanje lista pretplatnicima, da protiv onih koji prave list vodi specijalni rat, angažujući jake policijske snage na tom poslu.

Dnevnik Informer je u broju od 19. avgusta saopštio laži da je Malenović uhapšen u krevetu sa svojim dečkom. To je nemoguće, jer je on policiji otvorio vrata, a ne neko drugo lice. O zapisniku o oduzimanju predmeta iz stana, koji su potpisali dvoje građana, ne pominje se nijedno lice zatečeno u stanu, jer ukućani ne mogu biti svedoci.

Sumanutom srpskom premijeru najviše prete njegovi saradnici. Više od 250 naslova u Informeru, Kuriru, Alo, Aferi i drugim biltenima, na naslovnim stranama se najavljuju ubistva Aleksandra Vučića.

Kada je austrijska policija dobila iz Beograda zahtev da sasluša izvesnog Gorana Kerkeza, koji je smrću pretio Vučiću, oni su uzeli od njega izjavu i pustili ga.

Hrvatski predsednici Mesić i Josipović nisu proganjali građane zbog pretnji. Mesić je izjavio da mu prete i četnici i ustaše, a da je njemu to sve smešno.

Dnevnik Informer je nastavio kampanju protiv urednika Tabloida, označavajući ga gejom.

Iz Vučićevog okruženja nam je saopšteno da Malenović neće živ izaći iz zatvora. Računamo i na druge gubitke u ljudstvu, ali ćemo ostati na frontu.

Poručujemo kolegi Malenoviću da ćemo ga osvetiti, a čitaocima da računaju na nas, kao da smo u punom sastavu.

Zahvaljujemo stotinama čitalaca i kolega koji su nam se javili, podržavajući našeg urednika. Hiljade građana na društvenim mrežama stoji iza našeg lista i utamničenog kolege. Hvala im. To je razlog da ne pokleknemo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane