Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Diplomatija

Jalova, porodična, izdajnička, skandalozna i nekompetentna diplomatija Srbije

Lake dame i Prorokovi sledbenici

Javnosti je skoro svečano saopšteno da će predsednik Srbije "ukazom" napokon imenovati neke nove ambasadore. Dopušteno mu je da to uradi, a upućeni saopštavaju da je taj dogovor učinjen u četvorouglu Nikolić-Vučić-Dačić-šeik Rasim Ljajić. Ali, od toga su mnogo zanimljivije još neispričane priče o sramoti koju diplomatskoj službi već godinama nanosi jedna bahata i osiona vlast. Za mabasadore su slate metrese čelnih ljudi, njihovi savetnici, šefice kabineta, a danas i verski poglavari, sledbenici Protoka Muhameda. Na tom spisku se nađe i poneki Srbin. Ministarstvo spoljnih poslova, kojim rukovodi poluidiot Ivica Dačić treba opkoliti sa dve čete, pohapisti rukovodstvo i depešom opozvati ološ koji nas zastupa po belom svetu

Milan Glamočanin

Vođin omiljeni list "Politika" ovlašćeno je saopštila da je određeno više od 20 novih ambasadora i generalnih konzula Srbije i da su dogovor o tome postigli predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Aleksandar Vučić i šef diplomatije Ivica Dačić. Ime šeika Rasima Ljajića, ministra u Vođinoj Vladi, kao predlagača kandidata za ambasadore nije pomenuto.

List navodi da sa mesta ambasadora u Rimu Ana Hrustanović prelazi na dužnost šefa misije Srbije pri EU u Briselu, gde će naslediti Dušana Lopandića, koji odlazi u Stokholm.

U Rimu će službovati Zorana Vlatković, šefica kabineta Ivice Dačića, koja je radila i u MUP-u, dok će ambasador u Nemačkoj biti Dušan Crnogorčević, do sada šef misije u Švedskoj.

Kako je planirano, navodi list, ambasador u Poljskoj biće Nikola Zurovac, dosadašnji otpravnik poslova, za Zagreb je predložena Mira Nikolić, koja je bila pomoćnik ministra spoljnih poslova za multilateralu.

Ambasador Srbije u Nikoziji biće Marko Blagojević, bivši generalni sekretar MSP, dok će Srbiju u Oslu predstavljati Suzana Bošković, koja je bila zamenik generalnog sekretara MSP.

Kako piše "Politika", u Iranu bi ambasadorsko mesto trebalo da bude povereno Tomislavu Đurinu, bivšem ambasadoru u Makedoniji i Izraelu, dok će, najverovatnije, prvi diplomata Srbije u Iraku biti Milisav Pajić, nekada ambasador u Meksiku.Na čelu ambasade u Atini trebalo bi da bude bivši ambasador u Turskoj Dušan Spasojević, a u Lisabonu savetnik predsednika Nikolića, Oliver Antić.

Ambasador Srbije u Libanu, na predlog potpredsednika vlade i ministra Rasima Ljajića, trebalo bi da postane Emir Elfić, koji je u javnosti poznat kao šurak sandžačkog muftije Muamera Zukorlića, dok je kandidat za ambasadora u Saudijskoj Arabiji muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić. Na čelu ambasade u Kataru trebalo bi da bude imenovan Jasminko Pozderac, u Libiji najverovatnije Dragan Todorović, a u Indoneziji Slobodan Marinković.U Latinskoj Americi, za ambasadora u Argentini biće predložena Jelena Baćović, koja je bila u Španiji, a za Kubu Danilo Pantović, koji je i ranije bio u Havani, piše "Politika".

Kad bi kakvu dvorsku kurtizanu morao negde da udomi zbog "nenadane trudnoće", srpski Knjaz Miloš, sklon jednostavnim rešenjima, ponudio bi je oficiru "kome se omaklo". Tako bi o jednom trošku zbrinuo i nasušnu vojničku potrebu za ženidbom i koliko-toliko spasao izgubljenu čast posrnule dvorske gospođice.

Na dvoru bivšeg srpskog predsednika Borisa Tadića stvari funkcionišu tako što on svoje kurtizane šalje u diplomatiju! Ova, još od Miloša nezapamćena sklonost ka zbrinjavanju lakih žena, koštala je državu Srbiju i njene građane poprilično para i blamaže.

Sve je počelo kad je Ana Urošević, danas snaha bivše dogradonačelnice Radmile Hrustanović, (bila sa 22 godine portparolka u Ministarstvu odbrane, u vreme kad je Tadić bio ministar), ostala trudna sa svojim, do tada tajnim ljubavnikom, Borisom, Kako je predsednik imao "izbalansiranu" težnju i za ženama i za muškarcima, ovo ovako nije smelo da ostane. Hitno je pronađeno rešenje! Nemajući drugog izlaza, poslušna dvorska dama Ana Urošević pristaje da se reši problema, a za uzvrat od počinioca ove nesmotrenosti najpre dobija mesto prvog sekretara Ambasade Srbije u Italiji!

Naravno, u međuvremenu se među njima razbuktao pravi ljubavni rat, prepun svađa, tuča i raznih drugih obračuna iz strasti. I to usred Rima, gde kamera SICMI službe sve snima.

Od 2011. Ana Urošević je ambasador Srbije u Rimu. Metresa u Rim, ambasadorka iz Rima. I ako je udata za sina Radmile Hurstanovića, strasno se volela sa bivšim predsednikom. Čuvala je njegove milijarde u rimskim bankama, a 2012 je omogućila novoj Borisovoj ljubavi, direktorki Lutrije Tijani Anđelić da rodi sina u Rimu.

Nove vlasti nisu opozvale gospođu Anu Hrustanović, ambasadorku sa 32 godine života. A, ni njenu svekrvu Radmilu Hrustanović, inače supruga Šerifa Hrustanovića (iz zloglasne Kule Fazlagića u Hercegovini, gde je bilo leglo muslimansko-ustaške Handžar divizije u Drugom svetskom ratu!), koja je bila ambasador u Slovačkoj! Njen kabinet krasi i velika slika Ernesta Če Gevare, okačena na zidu! Ona i Če! Ana je dve godine, po nalogu Aleksandra Vučića, duže bila ambasador u Rimu.

Umesto da je zauvek isteraju iz diplomatske službe, sada je šalju za ambasadora u Brisel! Samo zato što je ona čuvar i Vučićevih para u inostranstvu, kada ga je Miodrag Rakić isplaćivao za usluge žutoj mafiji.

Na taj način su se u istoriju besramnog kadrovanja Ministarstvom spoljnih poslova Srbije, u diplomatskoj službi našli jedna svekrva i njena snaha.

Kroz vrata srpskih ambasada širom sveta, još od 5. oktobra 2000. godine, prošlo je mnogo takvih. Manir Tadićeve vlasti bio je takav, da u diplomatiju odlaze svi oni od kojih više niko ne očekuje ništa.

Dakle, isluženi, alkoholisani, kompromitovani, konačno i potpuno nesposobni ljudi.

Sezona srpske diplomatske sramote počela je već na početku demokratskog ludila, kad je za ambasadora u Vašingtonu izabran dokoni, hvalisavi, narcisoidni i potpuno nesposobni Milan St. Protić, istoričar koji je o diplomatiji znao isto koliko o tome zna i uzgajivač sitne stoke na Pešteru. Od tada pa sve do danas, kao na nekoj traci smenjuju se skandalozne ličnosti na istaknutim mestima u spoljnoj politici. Konačno, i sam izbor nedoraslog Vuka Jeremića za ministra spoljnih poslova bio je dovoljan signal u javnosti šta Boris Tadić zna o tome.

Dolsakom naprednjaka na vlast, generalni sekretar Ministarstva unutrašnjih dela Veljko Odalović (Bože, kakav kreten na tako važnom mestu) u Rim, za drugog sekretara ambasade poslao Nemanju Sekickog, zeta Jorgovanke Tabaković. Ona je Veljkova ljubavnica. Gospodin Sekicki je u diplomatiju otišao sa mesta policijsklog službenika u Policijskoj upravi Novog Sada! Odmah potom, tašta Jorgovanka im je poslala u kešu oko pola miliona evra, da kupe stan u Rimu. Navodno je bila napadnuta u hotelu "Maestral" u Crnoj Gori.

Da Jorgovankina kćerka i zet spokojno žive u Rimu, ministar Ivica Dačić je uspeo da šeficu svoga kabineta Zoranu Vlatković pošalje za ambasadora u Rim! Po onoj narodnoj - magarac u Rim, magarac iz Rima.

Četvorka, koja je kadrirala, poslala jeza ambasadore svoje savetnike, prijatelje...

Najdalje je otišao u tom kadriranju šeik Rasim Ljajić, ministar za trgovinu i turizam. (Don Pepito se predstavljao kao vlasnik kompanije za trgovinu i turizam). Šeik je tražio, i dobio, da za ambasadore odu njegovi, ali verski ljudi. U Liban, za ambasadora odlazi Emir Elfić, šurak muftije Muarema Zukorlića, u Rijadu (Saudijska Arabija) će nas predstavljati muftija beogradski Muhamed Jusfspahić, a u Kataru Jasminko Pozderac, sin Hakije Pozderca, i brat od tetke Vuka Jeremića.

Prvi put da se verski poglavari u jednoj sekularnoj državi imenuju za njene ambasadore!

Ali, ovo je vreme čuda, u zemlji čuda.

Penzionisani obaveštajac Tomislav Đurin predstavaljaće Srbiju u Iranu! I ako je poznato da je saradnik izraelske obaveštajne službe, gde je i službovao, Đurin će u Iranu, zasigurno, biti pod stalnom prismotrom. Možda će ga i proterati, na sramotu Srbije.

U Ministarstvu inostranih dela rade desetine mladih i školovanih ljudi, obučenih i osposobljenih za rad u diplomatiji, ali ih masovno otpuštaju, da bi na njihova mesta poslali svoje konkubine, zetove, kćerke i ološ koji ni pismo majci ne ume da napiše, a nekmoli da sastavi službeni izveštaj. Rasulo u diplomatskoj službi ne brine Ivicu Dačića. Njemu je važno samo da bude još u milosti Vođe, koji ga ponižava na najgore moguće načine. Opozicija, nažalost, nikada nije postavila pitanje u Narodnoj skupštini Srbije, a još manje zatražila odgovor koliko nas košta ovakva diplomatija.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane