Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Rusija na putu da spasi svet od američkog porobljavanja

Kad se goje ne boje

Rusija je na dobrom putu da zajedno sa evro-azijskim i latinoameričkim saveznicima stane na rep bankarima iz Vašingtona i američkoj imperijalnoj politici, kojom je poslednjih sto godina porobljavala veliki broj država, pljačkajući njihova nacionalna bogatstva, reciklirajući njihovu istoriju i kulturu...Danas je na meti Bankara sa Volt strita i Evropska unija, bolje reći cela Evropa, koju oni žele baciti na kolena, pokoriti i trećesvetizrati. Srećom, Rusija, koju predvodi predsednik Vladimir Putin, decenijskom politikom uspela je da svet spasi od potpunog porobljavanja američkih bankara i korporacija

Milovan Brkić

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, i prvi čovek evroazijskog bloka, potpisao je 31. avgusta ove godine zakon kojim se uspostavlja novi finansijski okvir poslovanja, a koji omogućava da Rusija i još pet članica Evroazijskog Ekonomskog saveza u međusobnim transakcijama ne koriste dolar i evro.

Reč je o tzv. jedinstvenom finansijskom sistemu zemalja Carinske Unije, odnosno, Saveza nezavisnih država (ZND), tj. država bivšeg Sovjetskog prostora.

Ovim će se prouzrokovati potpuni krah finansijskog sistema Sjedinjenih Američkih Država i Evropske Unije, ocenjuju analitičari, a već neko vreme se vrše prognoze da bi takav potez učinjen od strane Rusije i Kine doveo do potpunog kolapsa ekonomije evroatlantskog bloka.

Belorusija, Kazahstan, Jermenija, Kirgizija i Tadžikistan, kao članice ZND, poslovaće bez korišćenja dolara, kao valute, čim ovaj zakon stupi na snagu. Predsednik Putin je Državnoj Dumi uputio na izglasavanje, odnosno, ratifikaciju Sporazuma koji uređuje nove odredbe finansijskog poslovanja među pomenutim državama.

Takođe, smatra se, da će zbog privilegija koje će uživati pomenute države jačanjem makroekonomskog sistema, biti ubrzani i koraci u procesu evroazijskih integracija.

U oktobru 2014. godine Kina i Rusija su potpisale trogodišnji sporazum o razmeni valuta vredan 23,5 milijarde dolara u juanima i rubljama, kako bi smanjile uticaj dolara.

A, 9. jula ove godine, počela je sa radom nova Razvojna banka BRIKSA (Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južnoafrička Republika). Startovala je sa kapitalom od 100 milijardi dolara! Prve investicione projekte će finansirati već do kraja ove godine!

Japan i Rusija odlučili - nema više dolara! A, odluka je doneta 4. septembra ove godine. Japanska banka za međunarodnu saradnju (JBIC) saopštila je da je

Japan sve bliže direktnoj razmeni valuta sa Rusijom. Razlog za to je ''što sankcije zapada Moskvi otežavaju poslovanje kroz transakcije u dolarima''.

"...Proučavamo uticaj smanjenja vrednosti rublje. Potrebni su nam svop aranžmani sa lokalnim bankama u Rusiji. Istražujemo mogućnosti saradnje sa ruskim bankama kao što su Gasprombank, VTB, VEB... Zbog američkih sankcija, ne možemo više da koristimo dolar, moramo preći na druge valute", rekao je jedan od direktora JBIC Tadaši Maeda na marginama Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku.

Rusija i Japan su 9. avgusta, tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina Tokiju, skloplili više sporazuma u oblasti energetike. Dve zemlje su potpisale više od 10 ekonomskih sporazuma, uključujući i sporazum o saradnji u oblasti nuklearne energije, kao i o zajedničkoj eksploataciji naftnih polja u Sibiru.

Bankare u Vašingtonu i lononskom Sity-u posebno je iznenadila poseta visoke državne delegacije Saudijske Arabije 18. juna ove godine Rusiji. Prema izveštajima, predsednik Putin i princ Muhamed bin Salman su na ovogodišnjem sanktpeterburškom Međunarodnom ekonomskom forumu zaključili šest poslova, među njima su sporazum o nuklearnoj saradnji, ugovori o saradnji na razvoju infrastrukture i „posao sa sofistifikovanim ruskim oružjem".

Značajno je i to što je predsednik Vladimir Putin zvanično pozvao saudijskog kralja da poseti Moskvu, dok je princ Muhamed sa svoje strane pozvao ruskog predsednika da poseti Rijad.

Uprkos ranijim trvenjima između Moskve i Rijada postoji mogućnost da dva najveća proizvođača nafte na svetu, podstaknuta geopolitičkom krizom, uspostave bliske veze.

Neki stručnjaci uočavaju znake „partnerstva u povoju" na krilima globalnih vetrova, partnerstva u kojem saudijska gotovina Moskvi pomaže da premosti sankcije Zapada, dok rusko oružje, inženjerska stručnost i diplomatska podrška novom i energičnom kralju Saudijske Arabije pomažu da svoju zemlju odvikne od zavisnosti od sve nekooperativnijih Sjedinjenih Američkih Država. I zaista, stručnjaci ukazuju da kod saudijske kraljevske porodice raste nezadovoljstvo Vašingtonom.

Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednica Argentine Kristina Kiršner potpisali su 13. juna ove godine zajedničku izjavu o uspostavljanju rusko-argentinskog sveobuhvatnog strateškog partnerstva. Potpisani su sporazumi vredni skoro pet milijardi dolara, a koji se tiču razvoja hidro i nuklearnih energetskih postrojenja, kao i onih koji su bazirani na fosilnim gorivima.

Kako je rekao naš predsednik Putin, posle razgovora sa Kišnerovom, dogovoreno je i da će biti obavljene temeljne konsultacije o pitanju korišćenja nacionalnih valuta u trgovinskim obračunima između dve države i među komercijalnim partnerima.

Dvoje lidera razmotrilo je i mogućnost povećanja uzajamnih investicionih tokova i vraćanje na stabilan rast trgovinske razmene između dve zemlje.

I vest da su ruske snage, odnosno specijalne vojno-policijske jedinice iz Čečenije došle u Damask, i da je Rusija prihvatila poziv sirijskog predsednika El Asada za pružanjem vojne pomoći, ukazuje da će takozvana Islamska država u ovoj državi biti brzo poražena.

Sjedinjene države su izgubile bitku za Latinsku Ameriku, izgubile su strateškog saveznika - Saudijsku Arabiju, dakle, na Bliskom istoku će ubuduće imati samo ambasade. A, Aziju? Kinu mogu da gledaju samo sa Pacifika.

I Ukrajina više nije ''u modi''. Evropska unija ima svojih briga. Amerika je davi, ali svi su izgledi da će iz njenih kandži brzo da se iščupa prvo Nemačka, pa redom.

Svet se menja. Za svet ima šanse. Da ne stenje više pod čizmom američkih bankara. Jer iz nje beže i njene najveće korporacije, koje nisu pod šapom Izabranih.

Najveća američka banka City grupa seli zlato i novac u Rusiju. Ova vest je objavljena 30. avgusta ove godine. Centralna banka Rusije je prihvatila, za početak, da u svoju zaštitu uzme 100 tona zlata City grupe u vrednosti od preko 3,5 milijarde dolara! Ovo je prva tranša koja se šalje u Moskvu, pod žaštitu. Hrvatski portali su objavili povodom ovoga vest - ''Nešto se opasno sprema svijetu - najveća banka bježi iz SAD-a, i seli zlato i novac u Rusiju''.

Rusija je danas predvodnica zaštite od nauma američkih i londonskih bankara, koji su naumili da porobe Evropu, da je učine trećim svetom, i da njome vladaju. Svi to danas shvataju.

Šizofreni srpski premijer Aleksandar Vučić se, međutim, raduje poseti Vašingtonu kao malo dete. Eto prilike da se sretne sa Džo Bajdenom, da ga tamo potapšu po ramenu, obećaju zaštitu njegove milijarde evra, koliko je opljačkao u Srbiji. Ali, američka vlada nema više budžetskog novca koji može da trpa u džepove srpskih kvislinga u toj meri u kojoj bi oni dizali dževu, veličajući politiku Ujka Sema. Gotov je.

Izabrani bankari sve narode na planeti smatraju gojama (svinjama). Ali, došlo je vreme da se goje više ne boje. A šta će bakari bez kamatice?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane