Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Lazarevac: gde je završilo službeno vozilo bivšeg predsednika Narodne skupštine a sada ministra policije, Nebojše Stefanovića

Gusan skočio i na Dživdžana

Lokalni političar iz Lazarevca, Bojan Stević, inače kum sadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, dobio je od ovog visokog funkcionera SNS svojevremeno automobil marke "Škoda Octavia" i koristio ga sve dok mu ga zbog dugovanja nedavno nije "zaplenio" lokalni tajkun, Vitomir Dimitrijević. Država još nije reagovala.

M. Hadžić

Najviši državni funkcioneri imaju status "štićenih lica". To znači da su zakonom zaštićeni od svih eventualnih opasnosti po njihov život, pa čak i od sebe samih, kako ne bi sebe doveli u situaciju da im život bude ugrožen. Iz tih razloga najvišim državnim funkcionerima je zabranjeno da voze automobile i zato im se dodeljuju službeni automobili sa vozačima, koji se brinu o njihovom bezbednom putovanju.

Tako je po stupanju na dužnost tadašnjeg predsednika Narodne Skupštine Republike Srbije Nebojše Stefanovića, dodeljen mu je službeni automobil sa vozačem, sve po zakonu i protokolu. Da ta "Škoda Octavia" srebrne boje, ne bi propadala od stajanja, on je kumovski ustupio svom kumu Bojanu Steviću Dživdžanu, zameniku predsednika gradske opštine Lazarevac, da je vozi.

Auto je ostao registrovan na ime Nebojše Stefanovića i do dana današnjeg, što je Stević namerno koristio praveći prekršaje po putu, a onda se izdirao na saobraćajce: "...Znate li čiji auto ja vozim i kome ga vozim"?

Kada je Nebojša Stefanović postao ministar unutrašnjih poslova, Stevićeva zabava sa saobraćajcima je dobijala sve više na značaju. Kao što u svakoj lepoj priči ima neko "međutim" i ovde je došlo do toga.

Bojan Stević Dživdžan je ujedno i zamenik predsednika gradske opštine Lazarevac i predsednik Upravnog odbora "Fudbalskog kluba Kolubara" iz Lazarevca, a povrh svega član Glavnog odbora SNS.

Očigledno je samo "vaterpolista" Zoran Babić postradao od Vučićeve naredbe da članovi GO SNS ne mogu sedeti u upravnim odborima sportskih društava. Pošto "Fudbalski klub Kolubara" služi za pranje novca lokalnih tajkuna koji pljačkaju Rudarski basen "Kolubara" i opštinu Lazarevac, Stević se malo zaneo, pa umesto da mešetaru, Vitomiru Dimitrijeviću- Gusanu da njegov dogovoreni deo, koji je kroz sponzorstvo prošao račun kluba i trebao opran i odbijen od poreza vratiti u ruke Gusana, Stević je taj novac potrošio za svoje potrebe. Vita Gusan to nije mogao da mu oprosti, pa je na ime tog novca zaplenio auto, koji Bojan Stević Dživdžan vozi. Međutim, to nije običan auto, već upravo ona srebrna "Škoda Octavia" u vlasništvu Nebojše Stefanovića ministra unutrašnjih poslova, uredno registrovana na ministrovo ime.

Ovaj auto stoji izložen ispred Gusanove firme "Devix" u Lazarevcu, da svakodnevno podseća Dživdžana na njegov dug prema Gusanu. Zna li srpski ministar policije gde mu je auto? Da li zna ministar Stefanović da mu kolubarski tajkun drži zaplenjen auto na izložbi? Šta je preduzeo srpski ministar policije povodom toga? Ništa. Šta onda mogu građani Srbije da očekuju, kada mafija pleni auto ministra policije?

Da bi nekako odobrovoljio Vitu Gusana da malo popusti sa ponižavanjem, Bojan Stević Dživdžan je u okviru predizbornog asfaltiranja lazarevačke opštine taj posao dodelio upravo firmi Vite Gusana. Izgleda da Gusan nije sa tim nešto preterano zadovoljan, jer auto ministra policije još uvek stoji zaplenjen i uredno opran ispred Gusanove firme.

Još jedan gest dobre volje koji je Dživdžan učinio Viti Gusanu bila je izgradnja kišne kanalizacije u glavnoj ulici u Gusanovom rodnom selu Mirosaljci. Ulica je široka, lepo asfaltirana, tu se nalazi fudbalski stadion, Dom zdravlja, prodavnice, stovarište, a na vrhu te ulice je brdo gde se nalazi porodično domaćinstvo Vite Gusana. Tek kada su radovi završeni, meštani sela Mirosaljci su shvatili da je na kišnu kanalizaciju te ulice prikačena fekalna kanalizacija iz domaćinstva Vite Gusana. Neprijatan miris fekalija iz domaćinstva Vite Gusana se širi celom dužinom glavne ulice u Mirosaljcima. Tolike pare iz budžeta gradske opštine Lazarevac su potrošene da bi Gusanove fekalije oticale sa brda niz ulicu i gušile meštane. To predstavlja još jedan simbol podaništva i snishodljivosti vlasti Srpske napredne stranke prema kolubarskom tajkunu Vitomiru Dimitrijeviću Gusanu, čije teške mašine i mehanizacija su postale poznate do Japana, jer rade 25 sati na dan. Naravno na lokalnim televizijama je Mile Ranković Kljunko glavni koordinator za rad u mesnim zajednicama, predstavio izgradnju te kišne kanalizacije kao najveće dostignuće SNS Lazarevac i Bojana Stevića Dživdžana. Mile Kljunko je pored toga zadužen da ubacuje Gusanove mašine da rade u lokalnim samoupravama i Rudarskom basenu "Kolubara".

I pored svega što čini na štetu Lazarevca, Dživdžan je počeo samome sebi da dodeljuje opštinske nagrade. Građani Lazarevca koji su prošle godine posle poplava gledali prenos Narodne Skupštine bili su u šoku kada su čuli Dživdžanovog sekundanta i sreskog špijuna, inače narodnog poslanika Miloša Tošanića kako izjavljuje: "Dokaz velikog angažovanja gospodina Bojana Stevića u borbi protiv poplava je Vidovdanska nagrada Opštine Lazarevac, koja mu je dodeljena".

Ta nagrada se dodeljuje od strane Opštine Lazarevac i namenjena je zaslužnim građanima, a opštinsko rukovodstvo predlaže kandidate i odlučuje kome će od kandidata biti dodeljena. Ispada da je u ovom vanrednom slučaju, zamenik predsednika opštine Dživdžan predložio samoga sebe, izabrao samoga sebe i dodelio nagradu samome sebi!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane