https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

BLOKADE

Branko Dragaš

BLOKADE - Blokade se ponovo dižu između političara Hrvatske i Srbije. Zaoštrava se retorika.Ružne reči se izgovaraju.Srbi i Hrvati se svrstavaju uz svoje političke manipulatore.Robe propadaju na granicama.Gube svi, samo politički ološ uvek dobija.Milanović je isto toliko lud kao Aca Dramoser.Udario ludak na ludaka. I pale narod.Naivne birače.Koji treba da glasaju za ludake na vlasti.Treba da zaborave siromaštvo, nemanje posla, nemanje para i bedu u kojoj žive. Za sve su krivi - ćetnici! Za sve su krive - ustaše!

Sukob Milanovića i Dramosera je izrežiran. To je politička manipulacija uoči izbora.Usled pada rejtinga i ogromnog nepoverenja građana, akterima ovoga političkog sukoba odgovara da dođe do zaoštravanje odnosa Hrvatske i Srbije.Oba politička diletanta imaju istu retoriku i isti nadmeni stav.Govore u prvom licu, oštri su, isključivi, podvlače crtu, stavljaju tačke i pozivaju se na evropske vrednosti, koje su propale u bankrotiranoj EU.

U propaloj Hrvatskoj i propaloj Srbiji nešto mora da se događa.Nešto mora da skrene pažnju nezadovoljnog naroda, koji može da izađe na ulice i sruši odnarođeni režim.Izgleda da Veliki Brat, Farma i Parovi nisu dovoljni. Sada je ponovo otvoren stari rat Hravata i Srba. Klovn Milanović pravi veliku razliku između Srba i Srbijanaca.Ta protuva namerno deli Srbe i Srbijance kako bi raspalio nove vatre.Nije bilo dovoljno proterivanje Srba i uništavanje ćirilice.Zamislite da mi kažemo da Dubrovčani, Dalmatinci, Hercegovci, Ličani, Slavonci i Zagorci ne podržavaju politiku Hrvata iz Zagreba. Milanoviću odgovara da pokaže svoju žestinu nad Srbima.Pošto je gmizavac i puzi pred satrapima iz Brisela, onda mora da pokaže svoju odlučnost.Jedino su mu ostali Srbi, jer su Srbi idealni za političku kampanju koja će ga vratiti u igru i koja če ga pokazati da je veći Hrvat od Kolinde i Karamarka zajedno. Milanović je mekušac koji navlači borbeni nacionalni oklop za politički opstanak na vlasti.

Aca Dramoser je dobio odličnu priliku da pokaže svoju nacionalnu čvrstinu i da tako dokaže svojim političkim protivnicima i razočaranim građanima da nije izdajnik i bedni izvršilac samovolje Brisela.Pošto na svim frontovima gubi i vodi politiku koja je pogubna za naše državne i nacionalne interese, pošto je prinuđen da ide na izbore, njemu, takođe, odgovara da Hrvatima pokaže zube.Znači, političari su započeli rat blokadama i pretnjama zbog sopstvenog rejtinga.Građani i privreda su gubitnici.Uključivanje u njihovu političku tuču je pogrešno.Vodi nas u dalje nesreće.Šta je rešenje? Ne nasedajte na provokacije političara.Kako je problem nastao?

Podsetiću vas, EU je pozvala migrante iz kampova u Turskoj da dođu u EU. Tačnije, Nemačkoj privredi treba nova radna snaga. Penzioni sistem Nemačke više ne može da izdrži.Njima treba hitno 600.000 novih radnika. Angela Merkel je poželela dobrodošlicu prvim migrantima. Soroš je štampao priručnik za migrante kako da dođu do Nemačke.Finansirao je njihov put.I sve je to prihvatljivo.Nemcima trebaju radnici i hoće da ih usele.Problem je u izvođenju tog projekta. Zašto Nemci nisu poslali 600 putničkih brodova, što svojih, što brodova iz EU, jer Brisel odobrava taj projekat, ukrcali na svaki brod po 1.000 migranata i preselili ih u ljudskim uslovima u Nemačku? Zašto su te ljude, decu i žene vucarali kroz Balkan i napravili ovakav skandal?

Ne znaju da organizuju? Slučajno? Nema slučajnosti. Sve je brižljivo isplanirano.Razlog zašto su toliki narod vukli kroz Balkan i sve balkanske države posvađali i doveli u nemoguću situaciju je vrlo podao. Ako bi sve migrante dovezli brodovima, morali bi sve njih i da zadrže.Ne bi bilo filtriranja i odabira. Ovako, vukući migrante kroz Balkan, Nemci su dobili jedinstvenu mogućnost da biraju samo migrante koji im budu trebali. Šta će biti sa preostalim migranitma? Pa, vrati će ih u zemlju iz koje su došli. Koja će to biti zemlja?Naravno - Srbija! Ali, iskoristiće priliku da vrate i one koji se sada nalaze u Nemačkoj i koji im sada smetaju. Tako će izvršiti zamenu.

Nemački analitičari pišu o 200.000 onih koji im više ne trebaju.Gde će sve njih lagerovati - Srbija? Zašto baš Srbija? Zar srpski premijer nije rekao da su migranti dobrodošli? Zar se on nije slikao sa migrantima? Zar ga Merkalova nije pohvalila za poslušnost? Zar on nije puzao od sreće što ga Merkalova obožava?Zar srpski premijer Bajdenu i Keriju nije sve obećao oko migranata? Zašto se Hrvati bune? Zar oni nisu u EU? Zar ne slušaju Brisel? Zar im Merkalova nije gazdarica? I? Šta sad? Treba da ratuju narodi na Balkanu zbog interesa Nemačke?

Narode, ne nasedajte na provokacije političkog ološa!Ne palite se na fore prevaranata! Nisu problem migranti, nego nesposobni političari.Njih moramo da menjamo.Njih treba bojkotovati.

Odnarođeni režim u Beogradu slavi pobedu nad Milanovićem. To nije dovoljno da se prikrije pad plata. Plate padaju, ali životni standard raste.Ludilo režima.Blokade u glavi.

VARVARI- Hrvatski premijer je Srbe nazvao varvarima. Zoran Milanović može o Srbima da misli da su varvari.To je njegovo lično mišljenje. Ali, hrvatski premijer ne sme da kaže da su Srbi varvari.To je nedopustivi bezobrazluk hrvatskog premijera. Koji je hteo da uvredi Srbe i da nas pokaže kao divljake. Nižu rasu. Koja nije dorasla evropskim vrednostima i manirima. Primitivnu naciju koju treba da porobe razvijenije države. Interesantno je pogledati kako je to rekao hrvatski premijer.Pre nego što je izgovorio reč varvari, zastao je za trenutak.Tren. Hteo je da nađe najpogrdniju reč za Srbe. I opredelio se za onu koja je bila ugrađena u kod hrvatske malograđanske inteligencije.Koja usitinu misli da su Srbi varvari.Ali, malogrđanska hrvatska inteligencija je nesposobna da misli svojom glavom.Oni uvek razmišljaju glavom svojih Gospodara. Uvek je to bio Vatikan.Hrvatska malograđanska inteligencija brzo prihvata mišljenja i Germana i Ugara. Danas Brisela i Vašingtona.Problem je u podaničkoj potrebi hrvatske malograđanske inteligencije da se pseći ponizno dodvorava moćnijim od sebe.

I Austrija i Ugari su ubijali Srbe, verujući da tako uništavaju varvare i brane Evropu. Nacisti su genocid činili nad Srbima ne samo zbog toga što su verovali da su Srbi varvari, nego i zbog činjenice da su buntovni Srbi sami uspeli da poraze u Prvom velikom klanju na Ceru i Kolubari moćnu Austrougarsku aramadu i da su izašli iz rata kao veliki pobednici.Kada je zastao da nađe adekvatnu reč kojom će uvrediti Srbe, hrvatski premijer je radio sve ono što vekovima radi hrvatska malograđanska inteligencija, zadojena istinskom mržnjom prema slobodarskom srpskom narodu, radio je sve sve ono što vekovima rade hrvatski gospodari i hrvatski premijer, iskren da budem, nije imao nekog velikog izbora, pa je njegova stanka bila sasvim kratka, gotovo neprimetna, teško da je običan gledalac to mogao da uoči, pa je bilo sasvim logično, iz perspektive hrvatskog hiljadugodišnjeg robovanja pod tuđinom i bez postojanja vlastite hrvatske države, da je on morao da upotrebi tu reč varvarin.

Znam da se čitava srpska javnost zgrozila, izuzev plaćenih sluga Velikog Brata, koji isto misle da su Srbi varvari i da moraju da se, napokon, civilizuju, kada je hrvatski premijer Srbe nazvao varvarima, znam da je mnogim pravdoljubivim i čestitim Srbima bes udario u glavu, zar da ih ponižava metiljavi hrvatski premijer koji ne zna da doskoči sa oklopnog vozila, nego se stropošta na zemlju kao neki debil koji nikada nije skakao sa drveta, znam da su se mnogi dostojanstveni i kulturni Srbi osećali povređeno, ali dobro je da hrvatski premijer bude otvoren i iskreno kaže šta misli.O varvarima sam već nekoliko puta pisao i mislim da je mnogo bolje da budemo varvari, nego malograđanski gmazovi koji puze pred svakim osvajačem i koji koriste moć stranih okupatora da se obračunaju sa slobodarskim Srbima.

U istoriji ljudske civilizacije poznato je da su varvari spašavali civilizaciju od propasti, da su varvari donosili nove životne sokove imperijama, da su su varvari pomagali bolesnim i propalim imperijima da se transformišu u nove države, koje će nastaviti da se razvijaju na novim životnim principima i da su varvari pomagali trulim imperijama da probiju gnojavu ranu i da se očiste pogani koja je curila iz svih otvorenih rana.

Danas se Imperija u rastrojstvu nalazi u svom haotičnom propadanju, EU je postala tamnica evropskih naroda, Hrvatska je izgubila svoju osvojenu državnost i više nije suverena država, jer Brisel odlučuje kao što je nekada odlučivao Beč i Budim, pa je optužba na Srbe da su varvari zapravo priznanje da su Srbi slobodni, da nisu pod kontrolom Velikog Brata, da Srbima niko ne lobotomira mozak briselskom propagandom o boljem i humanijem svetu i da Srbi ponovo u sebi nose pobunu ljudskog dela čovečanstva protiv budalaština i gluposti komercijalne civilizacije u bankrotstvu. Biti varvarin je potvrda da živimo u Slobodi.

PROTUVE - Protuve su okupirale državu! Imamo najgoru vlast u istoriji Srbije. SNS je uspela ono što nijedna stranka do danas nije uradila. Objedinila je najveći ološ , karijeriste, neznalice i primitivce i dovela ih je na vlast. U državnim organima je SNS zaposlila takve protuve i barabe da je to postalo neizdrživo za normalno funkcionisanje države.

Dnevno dobijam mnogo anonimnih pisama iz svih ministarstava i Narodne banke Srbije. Stari, iskusni i stručni kadrovi su se našli u čudu pred bezobrazlukom starleta, kurvetina, secikesa, džeparoša, šibicara i nitkova, koji su došli kao partijski kadrovi SNS, bez dana radnog iskustva, bez poznavanja struke i sa falsifikovanim diploma nepostojećih univerzitet. Protuve su okovale narod!Zaposleni su preplašeni terorom SNS jakobinaca. Zaposleni su se povukli pred SNS čekistima. Zaposleni su ućutali pred naletom SNS skojevaca.Partijski komesari su arogantni, surovi i okrutni.Kradu na svakom mestu i terorišu ostale zaposlene. Bahati su i uzimaju sve što mogu od države.Osioni su i ne prezaju. Narod kaže - ni Boga se ne plaše.Protuve uništavaju moral!Prostakluk na svakom koraku.Rođaci povezani u mafijaški klan.Piramidalno ustrojstvo vodi ka vrhu stranke.Vođa je na čelu.

Operativu vodi njegov Bata. Sve je strogo kontrolisano. Žutu mafijašku hobotnicu su zamenili naprednjaci.Više nema nikakve ideologije.Samo - pljačka!Protuve proždiru sve oko sebe.Strah se širi svuda.Vlast koja počiva na strahu ne može dugo da opstane.Strah će se pretvoriti u mržnju i bes.Teško protuvama kada srpski bes proradi.Platiće račun za sva ponižavanja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane