Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Vučić i prijatelji

Milovan Brkić

Srpski premijer nas skoro tri godine uverava da je moćan čovek, stalno se pozivajući na svoje prijatelje u inostranstvu. Ljubio se sa Keti Ešton, sa Angelom Merkel, sa Federikom Mogerini, sa Sebastijanom Kurcom i mnogim drugim, za demokratske prilike tih zemalja, prolaznim funkcionerima. Samo On i njegovi prijatelji.

U subotu, 17. oktobra, održana je svečanost povodom sedam godina od osnivanja Srpske napredne stranke. Pozvani su i gosti.

Prijatelji, gde ste da ste, dođite, vapio je Vučić. Ali, na tako važnom pokaznom skupu svoje moći, nisu došli ambasadori SAD-a i Nemačke! Englez Denis Kif je demonstrativno ustao, posle Kusturičnih reči.

A samo nekoliko dana ranije, Vučić se kleo u njih, sve dok se 13. oktobra u Briselu nije okliznuo na amandman koji su podneli Nemačka i Velika Britanija, kojim se od Srbije, kao uslov za početak pregovora, traži priznavanje Kosova, predaja imovine, plaćanje kredita za preduzeća koja ostaju na Kosmetu. I još gore od toga, da naša ministarstva podnose izveštaj o svom radu Prištini.

Odoše i prijatelji. A Vučić je odlučno rekao: "...Neću da kvarim prijateljstvo sa Nemačkom, makar i ne bio premijer''.

Čiča hoće, strina neće, kažu. I ne dođe ambasador Aksel Ditman, da pozdravi Vučićevu promociju. Nema ni Kirbija. A obojica su ulazila kod njega kao u svoj klozet.

Ruski ambasador Čepurin dočekan je ovacijama u sali Sava centra. Pozdravljen je kao pravi prijatelj ove napaćene zemlje.

Prošle nedelje, šeik iz Saudijske Arabije ponudio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu 300 milijardi dolara, samo da Rusija proda Bašara El Asada. Naš predsednik je objasnio da nema tog novca za koji Rusija može da izda svoje prijatelje. O tome se ne raspravlja. Na ponovljeno pitanje sagovornika, predsednik Putin ga je upitao - Da li volite sport? E, zamislite Baraka Obamu, gospođu Merkel ili Filipa Hamonda, koliko bi dugo razmišljali na takvu ponudu, tešku 300 milijardi evra. Imali bi, pre dogovora, samo potpitanje - da li ga želite živog, ili mrtvog?

Izgleda, ne shvata to Aleksandar Vučić, ali u danima koji su pred njim, suočiće se sa akcijom VELIKE NAPLATE. Mnogo je krao, mnogo je obećavao, mnogo se slikao, i na kraju, ništa! Nije izvukao pouku od onih, koji su sa Amerikancima i Englezima tikve sadili, a završili kao Sadam Husein, Moamer El Gadafi, kao Slobodan Milošević...

Mogao bi da bolje shvati i one u Prištini. Dok Nemačka svim snagama gura nezavisnost Kosova, Albin Kurti, pod finansijskom apanažom SAD-a, ruši Briselski sporazum. Nikako da ga kosovski lideri u tome spreče, čak ni Nemačka ne pomaže. On unosi eksploziv i bojne otrove u salu Skupštine Kosova, ganja po ulicama funkcionere Vlade i gađa ih jajima, nekima preti i ubistvom. Ne žele Amerikanci da Kosovo izađe iz njihovog šinjela.

Srpski premijer Vučić pozvan je u Moskvu. Otputovaće 27. oktobra, razgovaraće sa ruskim predsednikom Putinom. Njegov glavni problem je kako da mu u sat ugrade prisluškivač, da može po povratku da referiše svojim makroima kako se našalio sa predsednikom Rusije. A sa njim može da se šali samo lud, i Aleksandar Vučić.

Rusija je spremna da svom snagom, punim kapacitetom zaštiti Srbiju. Na političkoj sceni, vojno i ekonomski. I ništa ne traži! Ne zanima je ko će Srbijom rukovoditi. To je izbor građana Srbije.

Rusija nikada neće ponižavati Srbiju, njene građane, istoriju, kulturu, veru.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se uspravio. ON je shvatio ko je ''vjera, a ko je nevjera''. Zna da od članstva u Evropskoj uniji, za dugi niz godina, nema nikakve šanse.

Kako preživeti čekajući milost onih, koji milosti za Srbiju nemaju? A, valjda će oni kojima je služio, naplatiti od Vučića svoje. Iako su nam već toliko zla naneli, stojeći iza njega, radovaćemo se ako ga puste da iza njih leži.

Rusija će, verujem, znati kako da zaštiti okupiranu braću, koja stenju pod okupatorskom čizmom.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane