Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Sudnica - ludnica, na pirotski način

Tata na klupi, sin u togi

Bez raskrinkavanja zloupotreba i nepotizma u sudskoj vlasti, u Srbiji se ne mogu očekivati veliki rezovi u pogledu borbe protiv korupcije i kriminala svih vrsta, što predstavlja veliko obećanje sadašnje vlasti zbog čega je narod ukazao veliko poverenje SNS-u, piše u pismu zaposlenih u pravosudnim organima u Pirotu koje su oni uputili Magazinu Tabloid. Redakcija pismo objavljuje bez skraćenja

......

Najnovija dešavanja u sudovima u Nišu i Pirotu ne ukazuju na to da će se nešto promeniti. Sprega između pojedinaca u politici, koji za sebe grabe moć da bi stekli bogatstvo, i onih koji su u sudovima, toliko je očigledna, a niko iz vrha države se time nije pozabavio.

Za predsednika Višeg suda u Pirotu postavljen je Sveta Mančić, a za predsednika Osnovnog suda Ivan Nikolić. Njima je u tome pomogao narodni poslanik SNS-a Radmilo Kostić zahvaljujući svojim političkim vezama. Pritom, veoma važan podatak je ko je sa kim, i u kakvim odnosima.

Sudija Ivan Nikolić je venčani kum Radmilu Kostiću, koji mu je pomogao da dođe na funkciju predsednika Osnovnog suda u Pirotu, i koji je „kumovao" da Sveta Mančić opet postane predsednik Višeg suda. Evo i zbog čega. Naime, protiv Vladimira Nikolića, oca Ivana Nikolića, u toku je postupak za krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Nekadašnjeg direktora „Tigar tajersa", Vladimira Nikolića, Više javno tužilaštvo u Pirotu (predmet KT.BR.9/13, predmet je bio ustupljen Višem sudu u Nišu pod br. Ki -2/2014) optužuje za zloupotrebu službenog položaja, jer je za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist u periodu od 2003. do 2007. godine, u iznosu od 6.277.31 dinara, a na račun ostalih zaposlenih u „Tigar tajersu" d.o.o. pribavio protivpravnu imovinsku korist od 170.945.315 dinara.

U periodu od 2003-2007. god. Ivan Nikolić je kupio dva stana u Pirotu: u ulici Vuka Pantelića 19C/7 i ulici Dragoljuba Milenkovića 2/8 (iza zgrade suda), dok je njegov rođeni brat Aleksandar Nikolić kupio tokom 2013. godine četvorosoban stan sa garažom u Bogojavljenskoj ulici 3 (broj ugovora o kupoprodaji stana: Ov-3-1478/2013, Ov-3-1479/2013), u stambenoj zgradi koja se nalazi pored zgrade koju je sa svojim prijateljima izgradio pomenuti narodni poslanik SNS Radmilo Kostić, zvani „Brza kuća". Inače porodica Nikolić ima još dva stana u Beogradu!

Predsednik Višeg suda Sveta Mančić je tokom 2002. god. zaposlio u tadašnjem Okružnom sudu Ivana Nikolića, kao sudijskog pripravnika.

Dakle, Radmilo Kostić je zahvaljujući svojim političkim vezama uspeo da utiče na postavljenja Svete Mančića i Ivana Nikolića, da bi zauzvrat bile zataškane višemilionske pronevere Vladimira Nikolića, oca novopostavljenog predsednika Osnovnog suda u Pirotu. Pritom, supruga Radmila Kostića (Jelena Kostić) je od aprila 2014. godine postavljena za direktora Nacionalne službe za zapošljavanje-Pirot. Toliko o nepotizmu.

Da je dobra organizovanost u takozvanoj sudsko-političkoj mafiji na delu pokazuje i njihova povezanost sa Danilom Nikolićem, doskorašnjim državnim sekretarom Ministarstva pravde, koji je istovremeno i član UO Pravosudne akademije i bivši predsednik Višeg (Okružnog) suda u Nišu, i kućni prijatelj Svete Mančića.

Danilo Nikolić je postavio svoju ćerku Irenu Đorđević za predsednika UO Kliničkog centra- Niš koja je imenovana odlukom Vlade RS 12. 04. 2013. godine. Irena Đorđević je inače advokat po profesiji, i zastupa gospodina Zorana Ajkovića iz Niša, zvanog Ajkula i Gorana Makragića iz Kruševca, koji su u ovom delu Srbije poznati kao „biznismeni", a inače se za njih često interesuju sudski i policijski organi.

Protiv Gorana Makragića iz Kruševca, vlasnika firme „Mak 037 trade" doo i Ivana Stamenovića iz Pirota i Milana Radoičića iz Kraljeva, vodi se krivični postupak zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, zbog sumnje da su sebi pribavili imovinsku korist u iznosu od 26.471.739,40 dinara (br. predmeta u Višem sudu u Pirotu: K.br. 5/2013, br. predmeta u Višem javnom tužilaštvu u Pirotu: Kt. br. 14/12).

I Sveta Mančić je 2006. godine zaposlio svoju ćerku kao sudijskog saradnika u Višem (Okružnom) sudu. Pritom i Mančić je poznat u Pirotu kao čovek koji šuruje sa ljudima iz kriminalnih struktura u Pirotu, koje po potrebi štiti, i vadi iz nevolja. Za velike pare.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane