Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Čečen i sinovi

Britanski državljanin i rezervni kapetan britanske armije Aleksandar Karađorđević, sin poslednjeg jugoslovenskog kralja, zlosrećnog Petra II Karađorđevića, doveden je u Srbiju po volji obaveštajne službe MI 6. Ona ga je i "uvela u posed", u zgradu Belog dvora na Dedinju, odakle je njegova porodica pobegla 1941. godine. Aleksandar nikada ranije nije bio u domovini svojih predaka. Ni na mapi nije znao da pokaže gde se ona nalazi. Kad su ga engleski novinari pitali kako će to da bude kralj Jugoslavije, kad Jugoslavije više nema, on im je lakonski odgovorio: "...Nije važno, biću kralj Srbije!".

Od momenta kad ga je britanska obaveštajna služba "privela" u Srbiju, zanima ga samo novac, veličina državne apanaže i nekretnine. I tako sve do današnjih dana. Srpski jezik nikada nije naučio, niti je osećao potrebu da ga nauči. Kad nešto i progovori na srpskom, to je predmet opšte sprdnje. Upamćeno je njegovo "gostovanje" u Čačku, kad se okupljenim Čačanima obratio sa "...Dragi moji Čečeni". Od tada ga mnogi zovu "Čečen".

Ne prođe nijedan veći skup a da ne napravi neki skandal i ne "lupi" neku izjavu posle koje se Srbija gorko smeje mesecima. Postao je toliko "neposredan" sa narodom da je čak i slavnom košarkaškom asu, Draganu Kićanoviću rekao "Fuck you" (j... se), a Kićanović mu je spremno, kao pravi "Čečen" odgovorio: "...Ma, j..se ti!".

Skandalozni "prestolonaslednik" (koji to nije, jer ga je otac razbaštinio, a za izvršioca testamenta postavio svoju kurtizanu, Mici Lou), već godinama živi na budžetu najsiromašnijeg naroda u Evropi. I stalno kuka da mu je malo. Lažna srpska elita ga redovno obilazi i slika se sa njim kao sa "mečkom Božanom".

Od njega su gori samo njegovi sinovi iz dva braka, koji su se osilili, pa divljaju po Beogradu i po Srbiji, promovišući alkoholizam, psihoaktivne supstance, "slobodni seks" i sve drugo što ova gospoda "plave krvi" upražnjavaju, dajući najgori primer srpskoj omladini.

Fotografije koje objavljujemo, dovoljno govore za sebe. Ali, ovo je prilika i da se podsetimo da je Srbija skupo platila politiku dinastije Karađorđevića u svojoj prošlosti. Posebno od kako je bivši legionar, Petar I, došao na vlast posle masakra poslednjeg Obrenovića. Današnji Karađorđevići su samo slika i prilika impresivne količine laži na kojoj počiva ova država.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane