Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Magazin Tabloid se uključio u obaranje Aleksandra Vučića i njegove mafije

Repriza državnog udara

Pretprošle nedelje je Vučićev doberman, Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, na gebelsovskoj televiziji Pink, naricao je iz svega glasa, moleći premijera Srbije, sa kojim se, navodno, nije mogao čuti, da ne ide u Kinu, jer se sprema državni udar, kojim će on biti zbačen! Za prošli petak je najavio i premijerovo ubistvo, što je mnoge obradovalo. Naravno, svi građani su znali da od udara i od ubistva nema ništa i da bolesna grupa ludaka, po Vučićevom scenariju, zamlaćuje građane, kako bi pokrila sve njegove pljačke, prevare i poraze. Ove nedelje Vučić planira da proda Telekom Srbija, a halabuka oko državnog udara mu služi da odvrati pažnju građana od ove surove pljačke, kojom će sebi staviti u džep desetine miliona evra.

major Goran Mitrović

Kada u petak premijer nije ubijen, hvala Bogu, u nedelju je počela borba za sprečavanje državnog udara! Ej, Bog te jebo, državni udar! Zamislite, Kurir, objavio krivičnu prijavu upućenu Višem javnom tužiocu. Kakva jeres. Kao da je nacrtao karikaturu Muhameda Proroka. To se kažnjava smrću, Vučić je humaniji, tera u zatvor, koji je gori od smrti.

Scenario je isti. Isti likovi, ista pozornica. Pozornica glavni i pomoćni studio TV Pink. U glavnim ulogama, Dragan J. Vučićević, vrhovni sudija, vrhovni tužilac, vrhovni islednik. Sporedne uloge su dobili ministar pravde Nikola Selaković, Aleksandar Vulin, dr Nebojša Stefanović, zvani Slina, kao i stalni statisti: Dejan Vuk Stanković, Željko Cvijanović, Dušan Janjić, Zlatko Nikolić, a gost-epizodista je bio i Miroslav Lažanski.

Vučićević je imao u rukama lekarske nalaze, policijske izveštaje, pozivao je javne tužioce, pretio im da odmah krenu u napad. Više tužilaštvo u Beogradu, koje ima stalnog dežurnog tužioca, nije se oglasilo na ovu ludost, pa je angažovana Zagorka Dolovac, da ona izda obavezujuće uputstvo za hapšenje.

Kuknjava je opšta. Čak je Picousti otišao na poligraf. Kakav poligraf, kakvi bakrači. Jadna je država u kojoj premijer, pod punim imunitetom, ide na poligraf. Njega treba strpati u ludnicu, ili u zatvor. Ne postoji afera u kojoj on nije uključen, u kojoj nije, sa svojim bratom i kamarilom, drpio novac.

Napadnute su i američka i engleska ambasada, koje stoje iza Malog Rode, i koji "angažuju snajperiste". Prvo haos, preko novina, pa onda dum, dum, poručuje Vučićević, koji je 87 puta do sada najavio Vučićevo ubistvo.

A, da je Srbija u haosu, svedoči i podatak da je u subotu, 28. novembra, dnevnoj redakciji Blica upućena pretnja od strane ''pripadnika ISIS-a.'' Povod je tekst u kojem se navodi da je trgovac oružjem Petar Crnogorac, optužen i hapšen zbog prodaje oružja ISIS-u i Al Kaidi, za manje od četiri miliona kupio paraćinsku staklaru koja vredi preko 200 miliona evra! Milorad Pušica, predsednik Nadzornog odbora Staklare je u izjavi za Svedok potvrdio da je Crnogorac platio još 25 miliona, ali oni nisu legli na račun Staklare, već na račun Vučića, u banci u Dubaiju! Ko objavi istinu, odmah je na nišanu.

Magazin Tabloid se pridružuje ovoj komediji. Objavljujemo tekst iz Kurira i neobjavljeni demanti Kurira, koji RTS nije hteo ni da primi. Zar od pučista?

Dakle, ovo je repriza državnog udara. Vučko, sigurno si budan, na braniku Vučićeve guzice i opljačkanih para. Počni da kevćeš sa pozornice Pinka, na kojoj si postao domaće kuče.

Srbiji je potrebna crna, a ne čvrsta ruka.

Vučićević i Vučić su me terali da smestim Rodiću

(Kurir, 29. 11. 2015-Krivična prijava zbog iznude i podstrekavanja: Vučićević i Vučić me terali da lažno optužim Rodića!)

Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade, ali i Aleksandar Vučić lično odveli su me u podrum jedne kafane u Zemunu i tražili od mene da lažno optužim Aleksandra Rodića - naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu Aleksandar Kornic, nekadašnji direktor Kurira!

On je prijavu podneo protiv Vučićevića i Dragića, koje optužuje za prinudu, povredu slobode govora i podstrekivanje na krivično delo zloupotreba poverenja. Kako u prijavi, do koje je došao Kurir, navodi Kornic, „osumnjičeni su pre oko dvadeset dana stupili u kontakt sa njim", a sa Damirom Dragićem našao se u jednom restoranu u Beogradu.

Ponudili su mi sve i svašta samo da uništim Rodića: Aleksandar Kornic

Nudili mu položaj u SNS

- U navedenom restoranu prisutan je bio i Vučko. Tom prilikom ponudili su mi sve i svašta, a zauzvrat su zahtevali da ispričam neke laži i neistine o Aleksandru Rodiću jer su upoznati s tim da sam deo svoje radne karijere proveo kao direktor jedne od firmi Aleksandra Rodića. Na tom susretu dali su mi 120 evra i rekli da će me kontaktirati. To se i desilo nakon nekoliko dana, kada me je kontaktirao Vučko. Rekao mi je da će doći čovek po mene i odvesti me gde treba. To se i desilo - navodi Kornic u prijavi i dodaje:

- Tada nepoznati čovek me je kontaktirao i odvezao do Zemuna, pešačke zone. Menjali smo tri automobila, i to džip, „Pežo" i neki japanski auto. Ušli smo u kafanu na dva sprata, gde su na prvom spratu sedeli neki ćelavci, a mene su odveli u podrum, gde su bili prisutni Damir Dragić, Dragan J. Vučićević, zvani Vučko, i Andrej Vučić, kao i Aleksandar Vučić, premijer. Sastanak je vodio Andrej Vučić, on je najviše pričao, Vučko i Dragić su se ubacivali sa pitanjima, a premijer me pitao nešto za Acu i Bjelopetrovića (Dušana, bivšeg direktora Kurira, prim. aut.) i nešto u vezi sa Rajom Rodićem. Andrej Vučić je zapisivao nešto u svesku i napominjao šta treba da nađem i kažem protiv Aleksandra Rodića...

Kornic u prijavi navodi i da su mu „zauzvrat nudili položaj u SNS, te da će mu pomoći u svemu što mu bude potrebno".

- Rekli su mi da će mi pomoći da imam svoj biznis i da budem u SNS. Tražili su da im kažem gde su nestale optužnice koje je Homen navodno spakovao u fioku i garantovali da će me SNS zaštititi od Aleksandra Rodića jer SNS brine o svojim ljudima. Vučićević mi je rekao da znam šta sam potpisivao i za šta sve mogu da odgovaram i odležim. Nakon sastanka dali su mi kontakt nekog čoveka i rekli da više neću kontaktirati ni sa kim od njih. To je konkretno rekao Andrej Vučić. Upravo taj čovek, za koga sam saznao da se zove Branko, odvezao me je kući, odnosno malo dalje od kuće jer tada nisam hteo da znaju gde stanujem. Sutradan mi je taj Branko doneo na kućnu adresu patike i trenerke za decu iz „Najk" kolekcije.

Prekinite sa zastrašivanjem i stvaranjem atmosfere linča

(Saopštenje za javnost Adria Media grupe, 29, 11. 2015. godine)

Adrija Medija Grupa i dalje poziva premijera Srbije Aleksandra Vučića da prekine sa stvaranjem atmosfere zastrašivanja i linča zaposlenih u našoj novinsko-izdavačkoj kući, njihovih porodica i vlasnika AMG Aleksandra Rodića i njegove porodice.

Zaposleni u AMG svakodnevno su izloženi optužbama da destabilizuju zemlju, da pokušavaju da izvrše državni udar i sruše premijera, čime se direktno ugrožava bezbednost svakog od njih.

Na ovaj način u Srbiji se stvara atmosfera devedesetih, u kojoj su svi koji su objektivno i nepristrasno izveštavali - bili izdajnici.

Ovim se neizostavno guši i sloboda izražavanja i mišljenja, a institucije države urušavaju u svrhu progona pojedinaca samo zato što se služe svojim ustavnim slobodama.

Primer koji dokazuje naše tvrdnje je delovanje Dragana J. Vučićevića, glavnog i odgovornog urednika Informera, koji se predstavlja kao prijatelj Aleksandra i Andreja Vučića.

Taj čovek već danima, na provladinim televizijama i u sopstvenim novinama, stvara paniku u javnosti, optužujući pojedince da pokušavaju da izvrše državni udar, između ostalog i Aleksandra Rodića i zaposlene u dnevnom listu Kurir.

Apelujemo i na sve organe vlasti da prekinu sa zloupotrebom državnih institucija i spreče širenje panike i pozivanje na linč građana Srbije, čime direktno urušavaju i temelje same države.

Ako iko vrši državni udar, onda su to oni koji svoje pozicije, bez straha od zakona, koriste za lični obračun s neistomišljenicima.

Adrija Medija Grupa

U Beogradu, 29. 11. 2015. godine

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane