Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Intervju

Nikola Šešelj: "Ne kritikujem predsednika Nikolića jer mi je krstio sinove!"

Evropska unija nam nudi maglu

Najstariji sin Vojislava Šešelja, u intervjuu za Tabloid, kritikuje Aleksandra Vučića, optužuje ga da narodu prodaje bajke, dok o Tomislavu Nikoliću priča sa poštovanjem. Senka njegovog oca otežava mu bavljenje politikom. Priča o svom detinjstvu, otac mu često nije bio tu, pa mu se čini kao da ga je pomalo i ulica odgajala. Kaže da je Vojislav Šešelj pogrešio što mu nije ranije dozvolio da se aktivno bavi politikom i tvrdi da se mnoge loše stvari koje su zadesile radikale ne bi desile da je ranije uzeo aktivnu ulogu u ovoj stranci

Vuk Stanić

Nikola Šešelj, sin Vojislava Šešelja lidera Srpske radikalne stranke (SRS), tvrdi da glasine o tome da se njegov otac dogovorio sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem da ga SRS ne kritikuje nisu tačne. Na pitanje da li SRS kritikuje predsednika države Tomislava Nikolića, dok istovremeno štedi Vučića, on odgovara:

Šešelj: Ne! To nije tačno. Kada bi ste pratili moje objave na fejsbuku mogli bi ste da zaključite čak i suprotno. Ja Vučića ne štedim. Stalno kritikujem njegov način vladanja. Na društvenim mrežama iznosim optužbe na način na koji on rukovodi zemljom, dok sa druge strane retko kada napadam predsednika države Tomislava Nikolića.

Tabloid: Zašto ne kritikujete Nikolića?

Šešelj: Nikolić je najslabija karika u naprednjacima, ali svi znamo da on kao predsednik nema velika ovlašćenja kad su u pitanju bitne stvari koje danas muče građane Srbije. A i sem toga Tomislav je krstio moja dva sina pa imam malo obzira i prema toj činjenici.

Tabloid: Vi u Srpskoj radikalnoj stranci vodite opštinski odbor Novi Beograd. Da li ste vi uopšte iz Novog Beograda?

Šešelj: Da i ne. Ja sam dobar deo života proveo u Batajnici u porodičnoj kući, ali sam veći deo svog detinjstva proveo u bloku 63. Sada opet živim na Novom Beogradu.

Tabloid: Da li je odrastanje u Bloku uticalo na formiranje vaše ličnosti?

Šešelj: Blok je dosta uticao na mene. Ja sam odrastao u atmosferi da je otac često bio veoma zauzet. U šali nekada kažem da me je pomalo i ulica odgajala. Kada kada svratim blokove, jasno mi je da se tu mnogo toga promenilo. Shvatam da narod teško živi.

Tabloid: Šta vi imate da ponudite Novom Beogradu?

Šešelj: U narednom periodu organizovaćemo mesne odbore stranke tako da svako može da nam se obrati. meni je prevashodno bitno da narod u nama prepozna svoje komšije. pojačaćemo aktivnosti. Građanima Novog Beograda ćemo ponuditi mnogo, ali pre nego što bilo šta od našeg programa za tu opštinu iznesemo u javnost, prvo treba da čujemo građane.

Tabloid: Da li ste do sada kontaktirali sa građanima i na šta se najviše žale?

Šešelj: Građani su pogođeni poskupljenima, struje, Info stana...Grejanje plaćaju cele godine, a kada dođu zimski meseci moraju prvo nekoliko dana da se smrzavaju. Mnogo je penzionera kojima su smanjene penzije i koji teško izlaze na kraj sa poskupljenjima. Jedna od stavki na koju se najčešće žale je gradski prevoz i sistem Bus-plusa.

Tabloid: Šta mislite o projektu "Beograd na vodi"?

Šešelj: Mislim da je to bajka. Priča od koje neće imati koristi običan narod, ali će se izgraditi neki stanovi koji će se prodati nekome ko ima para. Penzioneri danas nemaju novca da trideset dana u mesecu kupe hleb, a njima Beograd na vodi i slični projekti neće pomoći. Beograd na vodi je magla, Evropska unija nam nudi maglu, a Vučić priča o nekakvom ekonomskom rastu...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane