Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Naprednjački mulj u Bačkoj Palanci (3)

Budućnost u koju niko ne veruje

Kraj vladavine Srpske napredne stranke vidljiv je na svakom koraku. Očigledno je to i na primeru pogranične opštine Bačka Palanka, gde iz senke vladaju lopovi iz devedesetih, a za njihov račun posao obavlja naprednjačka "pešadija" koja ima status najgore i najjeftinije vojske, kao u otomanska vremena. Pljačka još traje, ali je krug korisnika otete imovine sve manji. To su jasni simptomi umiruće diktature.

Arpad Nađ

Predsednik opštine Bačka Palanka, Aleksandar Đedovac iz Doboja, poznatiji u ovoj varoši kao Aca Lažov, po drugi put je poslao svog ličnog vozača da pokupuje sve primerke Tabloida sa trafika. Razlog je više nego jasan. Naime, više je mulja i taloga izbacila Srpska napredna stranka na površinu nakon poslednjih izbora, nego Dunav nakon velike poplave 1965. godine.

Kao najrazvijenija opština u Srbiji, srazmerno broju stanovnika i sa najvećim budžetom, funkcioneri opštine su uspeli da potroše novac a da pri tom nisu presekli ni jednu crvenu vrpcu i otvorili neku investiciju već investiraju isključivo u svoja dvorišta i svoje članove porodice a deo ukradenog novca naravno šalju u Novi Sad okružnom odboru SNS.

Vrhunac naprednjačkog ludila i opsesije za novcem se desio pre nekoliko dana kada je javnost Srbije zvanično obaveštena da su nekadašnje perjanice SPS-a, Mihalj Kertes Braca i Radovan Pankov potpisali pristupnice u prostorijama SNS-a u Bačkoj Palanci. Šira javnost nije obaveštena da Kertes i Pankov finansiraju rad lokalnog odbora SNS u Bačkoj Palanci, te da su upravo ova dva proslavljena lopova kupila većinu direktorskih funkcija a novac su dali funkcionerima SNS u Novom Sadu i Beogradu, te na direktorska mesta u javnim preduzećima postavili svoje nekadašnje pione sa carine, već dobro verzirane u otimačini novca.

Ima tu još "uspešnih" preletača...Na primer, izvesni Baćina Neđo, danas funkcioner SNS, poznati je rukovodilac koji je bio direktor i upropastitelj preduzeća Jela iz Gajdobre. Promenio je sve političke partije od JUL.a, DS-a, DSS-a, postavljen je za rukovodioca invalida u Bačkoj Palanci...Takođe i kao direktor Zadrugara, pokrao je sve što je moglo da se pokrade i firma više ne postoji. Od firme (Jela) koja je propala uzeo stan u zgradi solidarnosti u centru.

Rašo Pojužina je poznati SPS-ovac, sebe je zaposlio u JP Tikvara, sina u firmu Komunal projekt, ćerku u drugo javno preduzeće, posle toga prešao u SNS...Uvek podržava vlast i sad uslovljava SNS da kao odbornik neće glasati za budžet u Skupštini opštine ako mu sin ne bude direktor Direkcije za izgradnju opštine- Standard.

Tot Palimir- poznatiji kao Lažimir, Škorićev i Kertesov pijun, danas je na privremenom radu u Vulinovom Pokretu socijalista- carinik koji je uslovno osuđen na dve godine zatvora, do nedavno bio funkcioner SPS-a, postavljen u AD Radnik za direktora, vozao službena kola, otpustio radnike, pokrao svu limariju iz kruga firme...

AD Merkur čuvena kožna galantarija iz Bačke Palanke koju je nedavno kupila naprednjačka opštinska vlast i svojim lopovlukom rasterala sve strane investitore koji su godinama poslovali sa Merkurom i želeli da ga kupe, umesto da nastavi da radi fima opština kao vlasnik formira komisiju na čijem je čelu načelnik Luka Stanić, poznati kadar iz Novog Sada, magistar iz Berana, Miji Rodić i drugarica Đurković predsednik sindikata, koji su popisali kožne torbe, kartonažu i mašine koje su prodali niti se zna kome ni gde i odveli radnike opštine u Soko banju.

Ono po čemu je Bačka Palanka svakako prepoznatljiva je Masonska loža „Veljko Petrović" osnovana pre 15-tak godina alije ubrzo daleko prerasla našu sredinu na taj način što je preuzela vodeću ulogu u krovnoj organizaciji vojvođanskih slobodnih zidara pod imenom VLV-Velika loža Vojvodine i okupila je sve one ljude širom Vojvodine koji su imali slobodnih misli i sukoba sa svojim krutim slobodnozidarskim velikim ložama i danas deluje širom Vojvodine.

Zli jezici tvrde da je baš od Đorđa Višekrune sve poteklo i da je on upotrebio sav uticaj i ogromna novčana sredstva jer je u bliskim i paralelnim vezama sa vrhom Vlade Vojvodine o čemu je Tabloid svojevremeno opširno pisao, te je tako zloupotrebio svoj položaj jer je više radio na njihovoj koordinaciji zidanja Masonske lože nego na koordinaciji investiranja u Fondu za kapitalna ulaganja i tu su ogromna sredstva otišla. Višekruna je ustvari iskorišćen da ogromna sredstva iz Fonda, usmere na ostvarivanje projekata pod direktnom kontrolom VLV na šta je od istih bogato protežiran i praktično učinjen nedodirljivim.

Govori se o najmanje desetak lokalnih lidera i isto toliko partija za koje građani izražavaju najozbiljnije sumnje da su osnovane od strane VLV. A govori se i za najmanje petoro od njih da stoje u direktnoj komunikaciji sa istaknutim palanačkim slobodnim zidarom koga oni između sebe nazivaju profesor odnosno Veliki majstor a on njih u šali zove „Dečko moj". Mišljenja bačkopalančana su podeljena oko trenutnog statusa ovog omladinca u VLV ali se pouzdano zna da je član oficirske lože VLV-a a ni sami Palančani nisu načisto zbog nepoznavanja unutrašnje strukture koja je tačno funkcija u okviru ove masonske lože u Novom Sadu. Ime mu se povezuje sa dr Milanom Paroškim, Jovanom Gverom, Brankom Bjelajcem i dr Tihomirom Simićem. Izražavaju se ozbiljne sumnje pod čijom zaštitom oni u stvari rade ali to je takvim mrakom i maglom obavijeno da se ljudi plaše čak i pretpostaviti ko je sve tu umešao prste.

Đoka Živkov je naprednjačka luda, potpredsednik Opštinskog odbora SNS i direktor poslovnice Elektrovojvodine sa srednjom školom, 1957 godište, dakle u 58 godini je dao doprinos natalitetu mi poput brojnih lokalnih funkcionera SNS-a kojima je ukradeni novac udario u ono malo mozga se razveo od žene i ponovo oženio ali 30 godina mlađom ženom koju je doveo iz sela susedne opštine Bač i odmah zaposlio u opštinsko javno preduzeće. Alimentacije, kupovina devojaka, lopovluci, izmišljena radna mesta, horor film uživo u Bačkoj Palanci. Tito i Jovanka će dobiti dete u januaru 2016. Ako ništa drugo bar će njegovo dete imati obećanu „Budućnost u koju verujemo".

Milan Mandić je opštinski funkcioner koji ne dolazi na posao, niko ne zna šta radi u opštini sa falsifikovanom diplomom iz Zagreba, završio 1992. u vreme kada je bio policajac u Krajini, štiti ga načelnik opštine gospodin Luka Stanić takođe iz Krajine. Ima građevinsku firmu i izvodi radove što dalje od Bačke Palanke gde je poznat kao prevarant koji ne plaća račune u mnogim lokalima koje je držao, kao na primer u kafani pored GIK Građevinara u Šafarikovoj ulici gde je zakupodavcu ostao dužan velike novčane iznose za kiriju i račune. Državi dužan ogromne sume poreza. Za vreme SAO Krajine u kamione je trpao robu (nameštaj, belu tehniku) i dovozio je u Srbiju.

Predsednik PUPS-a i poznati stomatolog, dr Bora Jović, hoće da postavi za načelnika opštinske Uprave pravnika Velju Kljajića istaknutog borca protiv kriminala i korupcije u Bačkoj Palanci.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane