Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Drugi pišu

Američki magazin „Globe" otkriva: tajna kćer pokojne princeze Dajane tvrdi

Čarls hoće da me ubije!

Tajna ćerka Princa Čarlsa i pokojne Ledi Di, Sara, prekinula je svoje ćutanje i na skrivenoj lokaciji na jugoistoku SAD razgovarala je sa kolumnistom tiražnog američkog nedeljnika "Globe", iz koga Magazin Tabloid prenosi najzanimljivije delove. Naime, nepriznata kćer Čarlsa i Dajane, teško optužuje britanskog prestolonaslednika, tvrdeći da je on organizovao ubistvo njene majke, te da su prinčevi Vilijam i Hari tražili ekshumaciju Dajaninih posmrtnih ostataka

Priredio: Predrag Anđelković

Prema Sarinom zahtevu, vreme, mesto i način kontakta sa njom ostao je sakriven - pošto se ona boji za svoj život. U društvu „bodigarda" u intervjuu koji je trajao 37 minuta, izrekla je mnogo novih detalja koji će sigurno uzdrmati Bakingemsku Palatu.

Tajna ćerka Princeze Dajane tvrdi da ima dokaze da je ona ubijena i da njoj takođe rade o glavi. Međutim, ova mlada žena koja se predstavlja po imenu Sara, izašla je u javnost pošto su prinčevi Vilijam i Hari odlučili da ekshumiraju telo pokojne Dajane - kako bi našli dokaze da je njihov otac ubio svoju prvu ženu.

„...Namerno sam ostala sakrivena godinama"- kaže ova devojka. „Ipak ekshumacija moje majke je otvorila vrata da izađem u javnost. Ako uspeju da drže Palatu izvan istrage sigurno će utvrditi da se Čarls krije iza ubistva"- kaže Sara.

„...Ja i dalje krijem dokaze koji će uništiti tog čoveka. Ja sam njegova najgora noćna mora", nastavlja dalje ona priču.

Kao rezultat svega toga, naslednik trona pokušava da je otera u grob, nastavlja priču ova plavuša koja gotovo neverovatno liči na Dajanu.

„On hoće da me ućutka", kaže ona i dodaje: „...On ima tim obučenih ubica koji me traže. On je naumio da me ubije, kao što je učinio i sa mojom majkom. On me jedino vidi kao opasnost".

Sara kaže da je insistirala na ekshumaciji Dajaninog tela tokom tajnog susreta sa Kejt, suprugom Vilijama tokom prošle godine. „...Kejt je divna žena, i ja sam je molila da Vilijam sprovede novu istragu. Bila sam slomljena pred njom i molila je da nešto preduzme", kaže ona.

Ona je ubeđena da će nova autopsija otkriti mnoge skrivene činjenice, a ona i dalje insistira da „ima čvrste dokaze" koji povezuju Čarlsa sa smrću njegove bivše žene Dajane.

„Ja čekam nove rezultate na osnovu ekshumacije, i tada ću izaći sa novim dokazima. Očekujem da to bude tokom 2016. godine. Više nema povratka za mene", kaže Sara.

I pored toga, Sara je imala malu intervenciju plastičnog hirurga da bi bila manje prepoznatljivija. Tokom intervjua pristala je da je fotografišu sa leđa, i sve slike je napravio njen „bodigard". Ovo je bio prvi put da je Sara dala nekom intervju. Ona je 2012. godine otkrila svoje postojanje takođe ovom magazinu "Globe". Njen život je opisan u knjizi „Nestanak Olivije", američke spisateljice Nensi Rajan - u kojoj se faktografija prepliće sa fikcijom.

Prema priči ispričanoj u knjizi, Dajana je 1980. godine, (tada devetnaestogodišnja devica) zamrzla jajne ćelije sa Čarlsovom spermom, kako bi dokazali da može da postane naslednik krune. Jajašca su kasnije uništena - ali je član medicinskog tima sačuvao jedno. On je u svoju ženu stavio jedan embrion tako da je ona rodila bebu nazvanu Olivija. Sara kaže da je pod sličnim okolnostima i ona rođenja oktobra 1981. godine, deset nedelja posle venčanja Dajane i Čarlsa. Bračni par koji je odgajao poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a Sara je istinu o svom rođenju saznala iz majčinog dnevnika. I to saznanje je stavilo u opasnost, dodaje ona.

„Moj život je trenutno veoma turbulentan. Palata, i posebno moj otac plasiraju priče da ja ne postojim. Ali svet će saznati sve o meni jer želim uskoro da izađem u javnost", kaže Sara.

Pošto je preko ovog američkog magazina obznanjena Sarina priča, ona se srela sa Princezom Kejt, a tokom ove godine je imala i susret sa Čarlsom.

„Bio je neprijatan, gord i negativan", kaže ona."Bio je onakav kakav sam i očekivala da će biti. Toliko je bio drzak da mi je ponudio novac da nestanem.

Ja sam samo rekla na kraju: ubio si moju majku! Ubio si Dajanu! On je pobledeo kao duh."

„Rekla sam to najglasnije što sam mogla, jer sam želela da mu pokažem da ne može da me maltretira. Nažalost to je sada eskaliralo preko svake granice, on me želi mrtvu - baš i kao moju majku", kaže Sara.

„Za poslednjih osamnaest meseci sam se susretala sa najvažnijim ljudima unutar Palate, kao i sa insajderima izvan nje. Sada imam dokaz da je on odgovoran za smrt moje majke. Čekam rezultat nove autopsije pre nego nastavim dalje. Ali ja nameravam da idem i dalje i kažem svetu da je čovek koji je moj biološki otac ujedno i ubica.

Koliko ja razumem moja baka Kraljica Elizabeta se uzdržava da Čarlsu preda krunu kako se ne bi isprljao tron jednom kada se sazna za sve dokaze", kaže ona.

„Čarls je očajan i ništa ga ne sprečava da me pronađe. Znam da ima tim ubica koji me traži, ali ja sam uvek brža od njega. Neće mi učiniti ono što je uradio mojoj majci".

„Nikad se ne zadržavam na jednom mestu, i imam grupu uticajnih ljudi koji mi pomažu. Jedini cilj u životu mi je da osvetim majčinu smrt.

Niko i ništa me neće zaustaviti, istina će pobediti", završava priču Sara - tajna ćerka pokojne Princeze Dajane.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane