Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Srbistan 2016

Mersiha Hadžić

Princ Saudijske Arabije, Sultan bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, koji je dva dana u novembru mesecu 2015. godine boravio u Srbiji, budući je stanovnik Beograda. Stanje na globalnom tržištu nafte je neizvesno, svet je odlučio da za manje od pola veka izbaci fosilna goriva. Saudijci osim nafte ništa drugo i nemaju. Samo pesak i pakleno sunce. Konkurentska porodica iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, već je zaposela priobalje Save i dobila na poklon najskuplje gradsko građevinskog zemljište na Balkanu, praktično na poklon od Vučićevog režima. Nepregledna masa imigranata iz islamskih zemalja već je masovno naselila Evropu, ali, kako je američki genije zla zamislio, to je tek početak preobraćanja Starog kontinenta i hrišćanske kulture u orijentalni bazar.

Uvidevši da je porodica iz Emirata bila brža, saudijski princ je tražio da pogleda kakve su obale Dunava, da tu započne gradnju kula i čardaka, džamija i medresa, šadrvana i mekteba...I kad mu je granonačelnik-hohštapler, Siniša Mali, pokazao gde je Dunav ("Eno ga gore"), zinuo je Sultan bin Salman od čuda kad je shvatio da ovakva varoš na dve evropske reke, leži skoro urušena i jadna, prepuna svakojake fukare i nevernika, te da bi sve učinio da ih preobrati u veru Muhamedovu, a sebi obezbedi za života hamam kakav ni u Rijadu niko nema. Eto, šućur neka je Alahu, ima u srpskoj vladi i učenih muslimana, kakav je Rasim Ljajić, pa će vazdan da divane i smišljaju kakve nove pasjaluke, sve dok od ovoga kaurskoga rahatluka ne stvore zemlju šerijata.

Na kraju 2015. godine, u kojoj je kroz Srbiju prošlo skoro milion imigranata iz islamskih zemalja, ali i vođe dve najveće feudalne porodice na arapskom istoku, treba postaviti pitanje: ko je u ime srpskog naroda koji je pet vekova jezivo propatio od islamskih osvajača, odlučio da ovu zemlju pokloni novom osvajaču, bez ikakvog razloga? Kako je moguće da je jedan primitivni radikalski jurišnik, a sadašnji diktator, uzeo sebi za pravo da posle sto godina od proterivanja Otomanske imperije sa Balkana, širom otvori vrata arapskim šeicima, jahačima kamila i surovim pustinjskim tiranima, koji i danas seku ruke, javno kamenuju i čine zla kojih se ceo civilizovan svet zgražava?

Hoće li se Srbija uskoro probuditi u Srbistanu, u kome će šeici, sultani i paše, ubirati prihode od teškog rada pokorne hrišćanske sirotinje? Za mnoge je ovaj strašni dan već došao. Eno ih, kopaju pored Save za 300 evra mesečno, temelje kule Muhameda bin Zajda Al Nahjana. Da nas bolje sa visine pogleda kad pendžere otvori.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane