Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Istočna " demokratija " nastavlja sa staljinizmom

Uškopljena demokratija

Nema demokratije bez izvođenja pred sud svih onih čije su ruke oprane u našoj krvi! Nema demokratije, nikakve, bez opredeljenja kakav će karakter imati ta demokratija. Uškopljena demokratija je maska iza koje nastavljaju svoju diktaturu dojučerašnji kriminalci, oni koji niti su ikada bili i niti su danas ni za komunizam, niti za kapitalizam. Oni koji su i dan-danas samo za sebe, za svoju vlast, koja menja zastavu kako vetar duva

Prof. dr Kaplan Burović

U istočnim zemljama, samozvanim socijalističkim, evo će frtalj veka od kako su, do juče samozvani komunisti, proglasili demokratiju. Istina je da su nas, političke osuđenike, pustili iz zatvora. Bar mene su pustili, razume se - da bi dokazali da su počeli sa demokratizacijom. Nisam siguran u podatke koje imam iz takozvanih istočnih zemalja o demokratizaciji, ali iz nekadašnje Jugoslavije, i posebno iz Albanije, imam sigurne podatke.

Pre svega, u ovim zemljama niko još nije objasnio narodu šta to oni podrazumevaju po demokratizacijom!

Kao što je poznato, postoji demokratija i demokratija. Postoji buržoaska demokratija i radnička demokratija, koje su u opreci jedna sa drugom. One isključuju jedna drugu, jer su i antagonističke, kao što su antagonističke i same ove dve klase, u njihovoj biti, suštini.

Sada pitamo, koju to demokratiju hoće da uspostave ovi dojučerašnji "komunisti" - ili, kao ih je narod nazvao komunjare?! Buržoasku, ili radničku ?!

Ako hoće buržoasku, vlast treba da predaju buržoaziji, jer se vucima ne poveravaju ovce na čuvanje! Ili neko misli da će dojučerašnji kriminalci, oni koji do juče nisu prekinuli sa zločinom koji su učinili protiv naroda, posebno protiv nas, koji smo im se suprotstavili, da će nam oni uspostaviti buržoasku demokratiju ?!

A ako hoće radničku demokratiju, onda vlast treba da predaju radnicima i njihovoj avangardi.

Dojučerašnji staljinisti, u Jugoslaviji titoisti a u Albaniji Enverovci, nastavljaju sa svojom vladavinom pod maskom nekakve uškopljene demokratije, koja nije ni muško ni žensko, ali - kad joj se skine maska - vidi se jasno da je ono što i može da bude - "demokratija" dojučerašnjih bandita, koji nastavljaju sa svojim terorom, kao što nastavljaju i sa svojom vladavinom, koja nije ni socijalistička, niti buržuaska, jer i oni sami nisu ni socijalisti, niti buržuji. Kao i pod zastavom njihovog "komunizma" oni su za svoju vladavinu, bez navodnika, i za svoju "demokratiju" pod navodnicima.

Hoćete dokaze ?!

U jesen 2015.godine kucnuo sam na vrata Udruženja književnika Srbije u Beogradu. Predstavio sam im se najiskrenije, usmeno i dokumentima. Rekoh im da sam još od 1956. godine član Udruženja književnika Srbije, ali pošto sam uhapšen od Titoista i kažnjen kao književnik-disident, sigurno sam izbačen iz tog Udruženja, pa im se sada, pošto je uspostavljena demokratija, predstavljam kao član Saveza književnika Albanije, kao član Saveza književnika Švajcarske, pa i kao počasni član srpskih književnika u Švajcarskoj. Preko svega i kao član nove Jugoslovenske komunističke partije.

Umesto da mi izjave saučešće za sve što sam pretrpeo od "komunista" Josipa Broza Tita i Envera Hodže, umesto da mi čestitaju za uspehe, koje sam postigao i po zatvorima, i u emigraciji, ne samo što me ne primiše ni za običnog člana Udruženja književnika Srbije, već su odmah intervenisali u Švajcarskoj kod svojih agenata da mi i oni oduzmu zvanje počasnog člana, pa i da me izbace iz njihovog Udruženja.

Eto demokratija srpskih vlasti! Ili ovo nije istina?! Zar se ovo ne događa i u Crnoj Gori, i u Makedoniji, i u Albaniji, i u svim takozvanim istočnim zemljama, gde su dojučerašnji zločinci i njihovi sinovi preuzeli na sebe da nam uspostave demokratiju?! Ovo mi se nije dogodilo samo sa pomenutim Udruženjem. Ako ko hoće spomenuću i slučajeve sa drugim institucijama Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije.

Nema demokratije bez izvođenja pred sud svih onih čije su ruke oprane u našoj krvi! Nema demokratije, nikakve, bez opredeljenja kakav će karakter imati ta demokratija. Uškopljena demokratija je maska iza koje nastavljaju svoju diktaturu dojučerašnji kriminalci, oni koji niti su ikada bili i niti su danas ni za komunizam, niti za kapitalizam. Oni koji su i dan-danas samo za sebe, za svoju vlast, koja menja zastavu kako vetar duva. Kad duva istočni vetar - vijore "komunističku" zastavu i, kad duva zapadni - vijore nam "kapitalističku" zastavu njihove uškopljene demokratije. Ovoj hipokriziji treba stati nogom za vrat i pokazati joj mesto, da bismo stali na jedan jasno određeni put, da bismo znali na čemu smo, ko smo i šta smo, za što smo: za kapitalizam, ili za socijalizam! Tertium non datur! Raskrinkajmo uškopljenu demokratiju, oderimo im masku i osvestimo mase na čemu su i za što treba da se bore !

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane