Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Izbeglice poželjne, građani nisu

Milovan Brkić

Srpski ministar finansija Dušan Vujović poručio je građanima koji rade u javnom sektoru, a naročito lekarima, da ako nisu zadovoljni platama i merama štednje koje preduzima Vlada Srbije, idu iz zemlje!

Aleksa Šantić je pesmom Ostajte ovdje pozivao sugrađane muslimane da ostanu na svojim ognjištima, da se ne iseljavaju, plačući za njihovim odlaskom.

Ministar Vujović, koji liči na štakora, čovek je Svetske banke, radio je u Ukrajini, tamo je kupio za 50 hiljada dolara ženu mlađu od sebe 35 godina, koja živi u Budvi, i koju servisiraju, za lepe pare, budvanski momci, takođe bez posla...

Bojana Šrajer je završila Medicinski fakultet sa ocenom 8,93. Mlada lekarka nikom ne treba, a u 30. je vreme da se čovek zaposli. Imala je mnogo planova za budućnost, a trenutno "stažira" na jednoj benzinskoj pumpi u samom centru Zaječara. Toči gorivo. Ali, naći će nju ministar Vujović, i naterati da ode.

Iz Srbije se masovno iseljavaju oni koji završe fakultet, beže koliko ih noge nose, namerni da se više nikada ne vrate u zemlju iz koje su ih oterali zločinci poput Aleksandra Vučića, Dušana Vujovića, Aleksandra Vulina...

Osam ministara u srpskoj vladi su pederi, povezani kao creva. Brutalni su, surovi, nemilosrdni.

Svaki građanin Srbije zna da srpska privreda ide u sunovrat. Iako smo najjeftinija radna snaga na planeti, čime se Vučić hvali, sa najmanjom platom u Evropi, od 360 evra, premijer likuje. Poručuje da ga svi hvale. On, on, i niko više.

Srbija je izgubila oko milion građana od kada se ova šizofrena spodoba ušančila na vlasti. Danas je on kuče Angele Merkel, a počeo je da laje iz Stejt Departmenta, pre nego što je postao prvi potpredsednik Vlade Srbije. Onda nam se predstavio kao čovek iz engleske obaveštajne službe, stalno nas obaveštavajući da mu se, kao rođenom bratu, javlja ministar spoljnih poslova Filip Hamond, podržavajući ga.

Dakle, danas smo u logoru koji nadzire nemačka kancelarka, a Vučić se tim ponosi.

Srbi su, zvanično, posle građana Venecuele i Irana, najočajniji narod na planeti! Padamo kao snoplje. Više od polovine građana nema zdravstveno osiguranje. Dve trećine građana Srbije su bukvalno gladni. Napadnuti od izvršitelja, koji plene mršave penzije, za komunalne usluge.

Pljačkanje fondova, budžeta i javnih preduzeća je zastrašujuće. Gradovi i opštine su u bankrotu.

Vučić rasprodaje sve što može. Sada je opsednut prodajom Telekoma i Aerodroma Nikola Tesla. Želi da nas potpuno satre. On i ne krije da želi da nam reciklira istoriju, kulturu, veru. Da naša vekovna imanja prepusti Arapima. Iz Sirije, Maroka, Alžira, Tunisa, Emirata.

Šeici nam vode politiku. A građani Srbije umiru. U prvoj nedelji posle Nove godine, u Nišu se ubilo osmoro građana! Preko trideset hiljada ljudi godišnje oboli od karcinoma izazvanog posledicama NATO bombardovanja. Oni koji umiru ''od smrti'' se više ne broje. Ne evidentiraju se. Njih nema ko da leči, jer su nam bolnice kao iz devetnaestog veka. Farmaceutska mafija prodaje lekove koji ne mogu pomoći, ili su eksperimentalni. Srbi su bolji od pacova, i služe kao zamorčići.

Škole su poprišta nasilja. Prosvetni radnici su gladni, goli i bosi. Oni treba da uče decu vrednostima, suprotno onim koji životinja Vučić preko svojih nacionalnih televizija uči da još od malih nogu treba da se prostituišu! Vučićev sin Danilo i ćerka Milica idu u privatne škole, koje godišnje koštaju po 12 hiljada evra. A šest mladih matematičara, koji su osvojili zlatne medalje na olimpijadi, nisu mogli na balkon Skupštine grada, sa vaterpolistima. Uz obrazložnje da terasa ne padne! Ko su oni da budu šampioni u znanju. Što nisu narkomani kao Danilo.

Učite decu da se sloboda osvaja krvlju. Gaji sina, pa šalji u vojsku, Srbija se umiri ne može, učili su nas. Danas poruka glasi-hrani sina, pa ga šalji Vučiću i njegovim pederima...

Verujem da većina građana poželi da Vučiću i njegovoj mafiji smrska glavu.

Ne ubijajte se. Borite se. Ciljajte u one koji su vam oduzeli nadu da možete živeti kao ljudi.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane