Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Iznenadna ljubav srpskog premijera prema nemačkoj kancelarki

Voli Angelu više od Angeline

Moje pravo je da volim i poštujem Angelu Merkel, bez nje ne bismo imali mir i stabilnost na Balkanu, rekao je srpski premijer za švajcarski list "Blik". Iz Davosa je poručio da će nastaviti da voli Merkelovu, čak i ako u tome ostane sam. Odakle takva iznenadna ljubav šizofrenog srpskog premijera, koji bi morao da se uzdržava od javnog izliva osećanja prema kancelarki Nemačke, koja, inače, čini sve da zgazi Srbiju. Pre samo četiri godine, on je o Merkelovoj govorio sve najgore, a danas je iz nekog, samo njemu poznatog razloga, obožava, mada je njena politika prema Srbiji poražana na Kosovu, a Ujedinjene nacije su primorane da se vrate u ovu srpsku pokrajinu, da obezbede mir koji je nestao preuzimanjem ovlašćenja Euleksa od UNMNIK-a.

Milovan Brkić

''...O Merkelovoj ću uvek govoriti pozitivno, makar bio jedini'', izjavio je srpski premijer novinarski RTS-a u Davosu, gde se održava godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma, podsetivši da se i dalje čeka na evropsko rešenje izbegličke krize.

Premijer Vučić je u Davosu bio nezapažen gost, mada je iz budžeta Srbije plaćeno mnogo para za njegovo gostovanje i susrete sa biznismenima i političarima, koji su skupo naplaćivali sastanke od po 15 minuta. Srpskom premijeru je bilo samo važno da ga kamere RTS-a uslikaju kako se rukuje, taj snimak je kratko trajao, koliko i njegovo rukovanje, jer sa Vučićem skoro da niko nije imao ama baš nikakav interes da ćaska, ili o bilo čemu dogovara. Premijer nam je, po sto prvi put najavio dolazak u Srbiju švedske kompanije Ikea.

Primetivši da je postala "moda" da po pitanju izbegličke krize mnogi kritikuju nemačku kancelarku Angelu Merkel, sa obrazloženjem da je trebalo da zauzme čvršći stav, Vučić je rekao da svi zaboravljaju da je podizanje zidova protivpravno, da ne predstavlja evropsko ponašanje, te da on neće učestvovati u takvoj kritici.

''Moje pravo je da volim Angelu Merkel; Bez nje ne bismo imali mir i stabilnost na zapadnom Balkanu, zahvaljujući njoj možemo sami da se brinemo o sebi'', rekao je premijer Vučić za švajcarski dnevnik Blik, navodi Tanjug u svojoj informaciji iz Davosa 20. januara.

''Moje pravo je da volim Merkel, i tako ću i da nastavim!'' A, upitan konkretno da li je on među njenim kritičarima, Vučić je rekao da "Merkelova čini najbolje što može i ophodi se prema ljudima humano..."

- Uvek je lako kritikovati. Šta su izbeglice učinile onima koji kritikuju Merkelovu?, upitao je premijer.

Kad je reč o obećanju da Srbija neće podizati ograde, Vučić je rekao da se naša zemlja toga pridržava, konstatovao je da "nismo postavili niti jednu ciglu na našoj granici" i poručio da smo spremni da pomognemo Grčkoj ili Makedoniji. Ponovio je da Srbija želi u EU.

Ipak, svestan da lupeta i da može da se zameri ostalim velmožama iz Evropske unije, koji nisu očarani učinkom gospođe Merkel, srpski premijer pravi, za svaki slučaj, i odstupnicu od njene politike. Kaže: ako nam iz Evropske unije kažu da ne primamo ekonomske emigrante, mi ćemo to i učiniti. Samo treba to i da nam kažu! (A šta ako mama Angela kaže suprotno?!) Ako kažu, podiće i on zidove i ograde, za koje tvrdi da su protivpravne. Jer, koji su to drugi načini da se zaustave ekonomski emigranti, koji danas dnevno stižu u grupi od oko 1.700, a na proleće će ih biti, svakodnevno na granici oko 5.000, a većinom dolaze sada iz Maroka i Alžira!

Nije nam samo iz Davosa Aleksandar Vučić poručio da je njegova ljubav prema gospođi Merkel neuništiva. ON, sa ženstvenim osmehom to svakodnevno ponavlja i u Srbiji.

Niko da poruči ovom šizofrenom skotu da u politici nema ljubavi. Ona ne postoji. Postoje samo interesi.

Ipak, da li stoje lični razlozi da se srce gospodina Vučića okrene prema vremešnoj kancelarki Merkel. Ljubav je, kažu, skup interesa. A papirnati interesi su među prvima.

Njegovoj Ekselenciji Akselu Ditmanu, ambasadoru Nemačke u Beogradu uputili smo pismo, tražeći odgovor na pitanje o poreklu Vučićeve ljubavi prema Merkelovoj.

''...Vaša ekscelencijo, predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio kako njega i gospođu Angelu Merkel, kancelarku Nemačke, vezuje duboko i neraskidivo prijateljstvo.

S obzirom da su se njih dvoje retko sretali i to, uglavnom, na kratko, ili na marginama sastanaka, pitamo se kakva je to vrsta prijateljstva. Da li se radi o istom prijateljstvu koje gospođu Merkel vezuje s Julijom Timošenko, Mihailom Hodorkovskim ili Mihailom Sakašvilijem?

Gospođu Merkel očito vezuju prijateljstva sa svim lopovima i prevarantima iz Istočne Europe. O tome posedujemo podatke u dosijeu o nemačkoj kancelarki koji ćemo objaviti kada budemo dobili dozvolu.

Molimo Vas za objašnjenje prirode ovog prijateljstva.

Vaš odgovor ćemo objaviti u našem listu Magazin Tabloid: istine i zablude.

S poštovanjem,

Odgovorni urednik Milovan Brkić''

Pisani odgovor od ambasadora Aksela Ditmana nismo dobili. Ni kurtoazni. Ali, odgovorio nam je preko RTS-a, izjavom kojom je pohvalio Vučića što on hvali kancelarku Merkel!

Ljubav prema kancelarki Merkel potiče od njene podrške naporima Vučića da zgazi Srbiju, opelješi je, dovede Arape u Srbiju, preda zauvek Kosovo, protera Srbe sa Kosova, a možda i Vojvodinu podbuni. Sve to za račun interesa Berlina, a oni, zauzvrat, da mu omoguće da utekne iz Srbije!

Nije više tajna da se premijer Vučić okružio agentima BND-a, kao što je njegova savetnica Suzana Vasiljević, predsednik PKS Marko Čadež, i još gomilom onih koji upravljaju Srbijom iza njegovih leđa.

Vučić se osmehuje kao devojka posle prve bračne noći. Obećava građanima Srbije, preti, kune, ređa...Smrt ostaje iza njegove vladavine. Ambasador Aksel Ditman je predstavnik politike Merkelove. Na Kosmetu se vežbao. Albanci su mu od prodaje praškastih proizvoda napunili džepove. Ovaj gospodin se ponaša, i takav mu je i izraz lica, kao pukovnici GESTAPO-a u okupiranom Beogradu. Svaka nezavisna država odbila bi da mu da agreman i da ga primi u goste.

Angelina je majka Vučićeva. Izgleda da više od nje, njen sin voli Angelu!

Oterajmo ga što pre s vlasti!

A . Ko se mrzi, taj se voli

(Koliko je Vučić voleo nemačku vladu i Nemačku, govore citati iz njegovih nastupa)

''...Nemci me mrze jer sam zabranio emitovanje "Dojče Velea", preko koga šire svoju propagandu koja za cilj ima samo otimanje Kosova od Srbije. Ja njih ne mrzim, ne nameravam da okupiram Bavarsku ili Prusku, ali do kraja ću se boriti protiv nove nemačke okupacije Srbije.'' (TV "Pet", Niš, 8. decembar 1998.)

''...Čak ni moja majka Angelina nije mogla da dobije vizu za Nemačku kad je kao novinar RTS-a trebalo da ide tamo. Nisu je pustili jer se preziva isto kao ja. Izgleda ima loše prezime ili lošeg sina. Ponosan sam na to što su Nemci svesni da sam im ja neprijatelj ("Velika Srbija", novembar 1999.)

''...Nemačka neće uspeti da porobi Srbiju jer Srbi nisu Hrvati, nisu Mađari, već su narod koji je oduvek najviše voleo slobodu. Naš cilj je da ukažemo ko su strani plaćenici i da objasnimo šta će se sa Srbijom dogoditi ako bi Amerikanci i Nemci uspeli da je pokore i da na vlast dovedu svoje sluge. Srbija ne bi postojala.'' (TV Nais, Niš, 1. mart 2000..)

"...Sve zlo srpskom narodu učinili su Hans Ditrih Genšer i nemačka vlada. Nemačka je naš vekovni neprijatelj, oni su dali blagoslov, političku, finansijsku i vojnu podršku Hrvatima, Muslimanima i Albancima u borbi protiv Srba. Što su počeli stvaranjem NDH, završili su okupacijom RS Krajine i progonom 400.000 Srba sa svojih ognjišta. (Konferencija SRS, 14. maj 2005.)

''...Đinđić sada Nemce naziva prijateljima. Možda jesu njegovi prijatelji, pomagali su mu kad je dezertirao i podržavao bombardovanje Srbije. Kakvi su nam Nemci prijatelji videlo se po tome što su menjali svoj ustav kako bi omogućili učešće u vojnim akcijama protiv Srba i Srbije. Zamislite, prvi put od Drugog svetskog rata nemački avioni su počeli opet da seju smrt i to baš Srbima. (TV Ritam, Pančevo, 27. septembar 1999.)

''...Opozicija je opravdano protestovala1996/97. zbog krađe izbora. Mi ih nismo podržali jer nismo želeli da budemo s onima koji se pod nemačkom zastavom bore protiv srpske vlasti. Nismo zaboravili šta su Nemci radili u Drugom svetskom ratu i u poslednjim sukobima. Gde se vijori nemačka zastava, tu su stratišta Srba." (TV Palma plus, 23. oktobar 1998.)

''...U Kragujevcu je došlo do incidenta kad me napala grupa demonstranata pred ulazom u opštinski odbor SRS-a. Video sam da nose zastave Demokratske stranke, Srpskog pokreta obnove i Nemačke. Napali su me Srbi s nemačkom zastavom. I to u Kragujevcu, u gradu u kome su Nemci izvršili nezapamćen pokolj. U taj grad ni 10 godina posle Drugog svetskog rata nije bio dozvoljen ulazak Nemcima. Neki su to zaboravili, ja nisam.'' (TV BK, 4. april 1998.)

Poziv čitaocima

Redakcija Magazina Tabloid poziva čitaoce da dođu 4. februara ove godine u 12 sati, u Viši sud u Beogradu, u Timočkoj ulici broj 15, u sudnicu broj 21 na raspravu koja će se održati pred sudijom Majom Čogurić, po tužbi Nikole Petrovića, kuma Aleksandra Vučića.

Sudija Maja Čogurić kuma je predsednika suda Aleksandra Stepanovića, iz kriminogene je sredine, o kojoj smo objavili više tekstova, predstavljajući njeno poreklo i ponašanje kao sudije. Na prošlom suđenju gospodin Petrović je došao iz kabineta zamenice predsednice suda sudije Maje Marinković, a specijalno, za tu priliku, iz kabineta u Palati pravde došao je i predsednik suda Stepanović, da se dogovore o strategiji za suđenje.

Na raspravu će redakcija pozvati i novinare, diplomate, poslanike... Da se uvere u nasilje koje sud sprovodi i na nad našom redakcijom.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane