Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Radnici "Telefonije" pišu o Bojanu Jociću, direktoru Direktorata inspekcije rada

Vođine pudlice i avlijaneri

Pismo koje je gospodin Dragoljub Šarenac, u ime grupe radnika preduzeća "Telefonija", uputio šefu kabineta predsednika vlade Ivici Kojiću, stiglo je i na adresu Magazina Tabloid. Redakcija ga uz neznatne redaktorske intervencije objavljuje u celosti

......

Nas grupa ojađenih i uništenih radnika ,,Telefonije" iz Beograda obraćamo Vam se da nam pomognete i bar upoznate nadležne o štetočinskom delovanju bivšeg direktora, a sada moćnog i uticajnog direktora Direktorata inspekcije rada Bojana Jocića.

Naime, radi se o sujetnoj i nemoralnoj džukeli, običnoj podguznoj muvi Aleksandra Vulina i njegove fantomske sekte „Pokret socijalista" koja i dalje hara ovom napaćenom zemljom. Uzalud smo se nadali i slali više prijava tužilaštvu i policiji protiv ovog bestidnika i lopova ali njegova slepa odanost Vulinu sve je to sklonila u fioku, a tih i takvih skotova i Vama je preko glave, a primorani ste da se susrećete svakodnevno. Pa da li ima kraja tome ludilu?

Taj pajac i pokvarenjak, inače perač para Darka Šarića za šta je bio i hapšen, pa sa više instance oslobođen, sa naizgled naivnom facom mučenika, dokaz je našeg kolektivnog posmuća i prototip perverznog vizionara tako da mu džokejsko mesto omogućava da iskaže svoj neukus, vulgarnost i prostakluk, dok tuđe pare deli Kurti i Murti.

Iako je vladinom uredbom zabranjeno zapošljavanje u javnom sektoru, suprugu Maju je zaposlio u Nacionalnoj službi za zapošljavanje (Dečanskoj ul.) jer je zbog restruktuiranja železnica Srbije trebala da dobije otkaz. Formalni direktor ove fantomske sekte je Miloš (Mika) Latinović, a stvarni direktor je Bojan Jocić, koji svojim uticajem može da ucenjuje biznismene i tajkune da uplate novac za stranku za što ima neograničenu Vulinovu podršku. Po njegovoj izjavi sa porodicom skromno živi na Voždovcu, ali se njegovi kvadrati maratonski uvećavaju (stan u naselju Vojvode Stepe od 120 kvadrata i u elitnom delu kod Beogradske arene 100 kvadrata.) Pa kad će se stati na put ovom bestidniku, gospodaru naših sudbina, jer sve što želimo je da živimo od svog rada i žzdržavamc porodicu, ali nam to lažni levičari ne dozvoljavaju. Dakle, sudbina nam je sve beznađežnija, a kraj sve neizvesniji.

Koliko se uživeo u ulogu prethodnika Peurače govori da je već počeo da otvara firme na ženinu familiju (jer kao Rom mora da se dokaže Crnogorcima,) a to je auto perionica kođ Dušanovačkog mosta i građevinska firma na šuraka Mišu Stanišića koja se bavi adaptacijom kuća na poplavljenim područjima, kao što je Svilajnac i druga mesta, pa malo li je?

Gospodine Kojiću, ruže nigde ne cvetaju, ali je teško ostati pribran i pronaći smisao u ovakvom besmislu koji na najvulgarniji način predstavljaju ovakve protuve u nesretnoj sredini gde apsolutno vladaju na najbestijalniji način uz maksimalnu degradaciju nas ojađenih radnika.

Mišljenja smo da je krajnje vreme da ozbiljni ljudi uzmu stvar u svoje ruke. Ne želimo povrediti ljude od ideala, ali smo sasvim sigurni da u svaku od stranaka zaluta i po neko takav, ali većina tog sveta u istinu ostavlja ružan utisak, toliko ružan da je postalo normalno pojmiti politiku kao najprljavije zanimanje te ne treba da čudi što ljudima čistih biografija ne pada na pamet da nabace na sebe sumnju što se toga u opšte prihvate.

Kao predsednik Opštinskog odbora ove fantomske satanističke sekte u Ustaničkoj ulici (zgrada "Beomedicine") sa svojim istomišljenicima često priređuje bahanalije uz konzumiranje alkohola i narkotika (sfingerske žurke „okamenjenih lica" i ,,lepeza") uz maksimalnu asistenciju Ane Ćirić (sekretarke odbora) koju je koaliciono udomio kao člana Opštinskog veća za socijalna pitanja Voždovca, a inače je poznata da voli da dominira u seksu. Znači, dovoljno je da šef legne na leđa, a ostalo je sve njena briga.

Teška srca Vam sve ovo pišemo uz mnogo dvoumljenja, ali više ne možemo da trpimo ove nečasne i nezakonite radnje Bojana Jocića kome ništa nije sveto, svu njegovu bahatost i podmuklost u zloupotrebi vlasti i položaja, a sve u cilju pribavljanja protiv pravne imovinske koristi sebi i devojci po ubeđenju. Dakle, sujeta itekako umanjuje čoveka dok malog čoveka potpuno unakazi!

Kao poslušan „Vulinov avlijaner" od poverenja dobio je pare za dve nevladine organizacije iz Prokuplja registrovane na užu familiju, a što je dokaz neograničenog šefovog poverenja. U poslednje vreme česti su kontakti i druženja sa osuđenim Brankom Jocićem iz Puteva Srbije kao i Mićom Mićićem iz Puteva Užice koji je ojadio dosta naših radnika u Rusiji, a Bojan ga predstavlja kao uspešnog biznismena. Zašto? Procenite sami. Zarad sticanja protiv pravne imovinske koristi Jocić je spreman na sve, žrtve ga neinteresuju, a u glavi mu je dobit bez milosti i ikakvih moralnih ograničenja.

Za ostvarenja navedenog cilja spreman je da upotrebi sva raspoloživa sredstva (a ona složićete se nisu mala) i ne priznaje ničije pravo osim sopstvenog.

Nažalost, Vulin je u Jociću prepoznao odanog slugu, ordiniranog klimoglavca i poltrona, a kao članovi Američke privredne komore u Beogradu i Rotari - kluba (dokazani špijuni) svesno su u narodu uništili ideju socijalne pravde zbog megalomanske borbe za finansijskom dobiti pošto - poto.

Unutar same sekte (PS) su tranzicione fukare, opljačkane pare, političke jajare i otpadnici. Opravdano se pitamo koje su to ideološke barijere koje treba braniti od ovog ološa, a koje trebaju da napuste ojađene radničke mase? Nažalost vrlo brzo su se opredelili i odustali od ideje borbene levice radi odbrane opljačkane imovine i inostranih bankovnih računa. Bravo!

Ako u stranačkom rukovodstvu (član izvršnog odbora GO) imate ozvaničenog bigamistu, zašto u partijskom vrhu ne bi ozvaničili sopstveni politički biseksualizam, stranka levice, a vama sluga desnice. Nema veze ako ne zvuči lepo bar je morate priznati istinito, jer danas nije lako biti levičar sa katancem na ustima. Ovi današnji zahtevaju besprekornu odanost vođi, jer nema vođe kod koga pudlice nisu na ceni, mada za razliku od Bojana, pudlice bar kevću, a Bojan i sluge kod vođe samo klimaju glavom ponekad unapred.

Ovo je samo deo nedela ovog bestidnika što nekažnjeno hara u inspektoratu rada. Molimo Vas proverite ove navode i upotpunite nepoznato i obavestite nadležne, jer to jedino Vi možete zarad uništenih radnika i novih žrtava širom Srbije, o to ste skoro dokazali u izradi pravilnika MSP u Ministarstvu poljoprivrede Srbije.

podeli ovaj članak:

Natrag