Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Sudija Višeg suda Zoran Šešić nije samo korumpiran

Sudija voli i da tuče

(Ovaj tekst nije objavljen u štampanom izdanju, jer je broj već bio poslat štampariji u Podgoricu)

Goran Mitrović

U utorak 23. februara stiglo nam je pismo, koje objavljujemo u celosti:

"...Moj otac Grujić Žarko je bio okrivljen za saobraćajnu nezgodu 2006. godine kada je sin jednog uticajnog čoveka bukvalno razneo mene i oca na raskrsnici. Nameštanje slučaja je krenulo na licu mesta od same policije, koja nikada nije dostavila ni fotografije sa lica mesta, a kamoli opisala događaj na pravi način. Moj otac je vodio osmogodišnji spor koji je izgubio iako se klinac koji nas je udario nikada nije pojavio na sudu. Otac je više puta pisao predsedniku suda o kršenju zakona od sudija koje su vodile proces, ali tadašnji zamenik predsednika Prvog osnovnog suda u Beogradu sudija Zoran Šešić nikada nije hteo da reaguje. Nakon jednog zakazanog sastanka sa njim, moj otac ga je optužio za korupciju i on ga je izvređao i isterao napolje iz kancelarije uz prisustvo straže.

Pošto Zoran Šešić stanuje u istom kraju kao i moj otac, često su se sretali i sudija je koristio svaku moguću priliku da ga isprovocira pokazujući svoju nadmoć. Stalno mu se podsmevao, hvalio kako mu ne može ništa i td.

Poslednju put u petak 19.02. 2016. godine, moj otac je bio u šetnji sa psom. Šetao se ulicom Jove Ilića između broja 106 i 108, mimoišao se sa Šešićem, koga nije isprva primetio, okrenu se za njim na šta je Šešić krenuo da mu se smeje i da se hvata za međunožje. Otac koji je u međuvremenu zbog sudskog procesa oboleo od šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, odbrusio mu je "jajaro". Zoran Šešić se nakon toga zaleteo na njega i počeo da ga udara, otac je pokušao da se odbrani, ali kako je sudija i fizički jači i krupniji, barem je i 20-tak godina mlađi od mog oca, zadobio je povrede po celom telu, od glave do nogu.

Sudija je onda likovao nad njim, hvatao se za polni organ i vikao tek ću sada da te jebem, šutirao ga je sve dok je ležao na zemlji i sabijao uz ogradu. Komunalna policija je izašla na lice mesta ali sudija nije prestajao da mu preti i da ga vređa...Otac je zatražio od komunalnih policajaca da mu budu svedoci, na šta su mu oni vratili ličnu kartu i pobegli. Moj otac je nakon toga pozvao policiju koja je sačinila zapisnik i nakon toga je otišao u bolnicu na pregled.

Nakon otpuštanja iz bolnice, otišao je na posao pošto je taj dan radio noćnu smenu. Nakon nekoliko sati od incidenta došla je policijska patrola i uhapsila mog oca na radnom mestu. Tom prilikom su mu se policajci izvinjavali, uz obrazloženje da je naređenje stiglo "odozgo". Otac je priveden, dodeljen mu je branilac i određen mu je pritvor od 48 sati. U nedelju je nakon toga izveden pred zamenika javnog tužioca koji je preinačio prekršajnu prijavu u krivično delo nasilničkog ponašanja i odredio pritvor u trajanju od mesec dana, vezujući se na to da je bio osuđivan ranije (krivično delo počinjeno u saobraćaju sa početka teksta). Nakon završetka saslušanja, zamenik javnog tužioca je prišao advokatu i mom ocu izvinio mu se sa izgovorom da je naređenje stiglo odozgo, naveo je i ko je sve urgirao i molio je mog oca da izdrži i da to sada mora da se uradi. Svi su tada bili svesni da od krivičnog dela nema ni traga ni glasa i da je jedini nasilnik u ovom slučaju Zoran Šešić, ali niko ne sme da se suprotstavi. Moj otac sada leži u centralnom zatvoru iako je najmanje kriv za incident koji se dogodio.

Takođe je deo događaja snimila kamera sa firme t3soft ispred koje se dogodio incident, policija je uzela snimak u subotu 20.02.2016, koji nije završio kod tužioca jer naš advokat nije obavešten o postojanju snimka. Kada smo zvali firmu i zamolili da nam dostavi snimak oni su nam se izvinjavali i rekli da ne smeju da nam daju snimak..."

Krenuli smo tragom vesti.

Nakon što je policijska patrola intervenisala, obavestila je dežurnog tužioca o događaju, koji je odobrio da se podnesu prekršajne prijave.

Sudija Zoran Šešić je danas sudija Višeg suda u Beogradu, predsedava vanraspravnim krivičnim većem, desna je ruka predsednika suda Aleksandra Stepanovića. Šešić je nekada važio za najhrabrijeg sudiju srpskog pravosuđa. Dolaskom u Viši sud u Beograd počeo je da se bavi biznisom, i već dugo trguje slobodom građana, onih protiv koji se vodi postupak.

Da podsetimo čitaoce, Šešić je ukinuo pritvor zameniku glavnog urednika Tabloida Milanu Malenoviću, koji je teško bolestan, i zamenio ga kućnim pritvorom, u kojem je bio skoro šest meseci, a da državni tužilac nije sproveo nijednu istražnu radnju. Šešić je truhozborac predsednika suda i njegove opasne mafije.

Nakon što je pretukao gospodina Grujića, Šešić obaveštava Stepanovića. Predsednik suda poziva u pomoć načelnika policijske uprave Beograda Veselina Milića, koji zahteva da patrola napiše lažni izveštaj i da podne krivičnu prijavu.

Tako je pretučeni nakon zadržavanja od 48 sati priveden sudiji Drugog opštinskog suda Nebojši Bajiću, takođe ovejanom kriminalcu iz Mladenovca, koji mu određuje pritvor.

Sudija Šešić ide dalje. Zahteva od uprave zatvora da pritvorenog Grujića, čoveka u godinama, stave u ćeliju da nekim razbojnikom, i da bude silovan. Do sada se to nije desilo, jer, ipak, u zatvoru se poštuju pravila o zaštiti pritvorenika.

Veselin Milić i Aleksandra Stepanović pripadaju opasnoj organizovanoj mafiji koja teroriše građane Beograda. Objavili smo više tekstova o njihovom delovanju.Tekstovi se nalaze na sajtu našeg magazina.

U Drugom opštinskom sudu u Beogradu je uredniku Magazina Tabloid potvrđeno da je predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović tražio da se Grujić uhapsi. Jedan od članova patrole nam je potvrdio da su na licu mesta našli da nije reč o krivičnom delu, da je Grujić izudaran, i da je upućen da uzme lekarsko uverenje.

Kabinet predsednika Višeg suda odgovorio je na pitanje urednika Magazina Tabloid, tvrdnjom da nemaju nikakva saznanja o ovom događaju, i da se postupak ne vodi pred ovim sudom.

Magazin Tabloid je otkupio snimke sa nadzorne kamere, koji pokazuje da sudija Šešić udara Grujića, bez razloga. Prosledićemo ga misijama EU i OEBS-a. Sudije više ne rasprodaju pravdu. Počele su i da biju one kojima su zagorčali život.

Da li će gospodin Grujić živ izaći iz zatvora?

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane