Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Medicinski fakultet: Profesori zaraženi virusom korupcije i nepotizma

Dezinfikovati ih u Zabeli

(Na Medicinskom fakultetu u Beogradu, školuju studente da leče ljude. Da budu stručni, moralni, posvećeni pozivu svom. Tome ih uče profesori, koji su kliconoše. Zaraženi su virusom korupcije, nepotizma... Ako tim putem krenu i njihovi studenti, obraćemo bostan. Već smo ga obrali, sledi iz pisma nastavnika i studenata Medicinskog fakulteta, upućeno novinarki Magazina Tabloid Milici Grabež)

......

Poštovana gospođo Grabež,

Obraćamo Vam se kao jednoj od malobrojnih srpskih novinarki koja ima petlju. Evo nekih novina iz ćumeza zvanog Medicinski fakultet u Beogradu.

1. Institut za patologiju. Redovni profesor Ivan Boričić zaposlio je na svojoj Katedri svog sina Petra, kao asistenta. Zatim mu je postao mentor u izradi doktorske disertacije. Nepotizam? Šta je to?

2. Institut za higijenu. Upravnik i redovni profesor Draga Plećaš, inače žena Darka Plećaša redovnog profesora i Šefa poslediplomske nastave na Katedri za ginekologiju i akušerstvo, dolazi na posao najviše jedanput nedeljno, a i tada se zadrži oko jedan sat najviše. To zbog toga što na osnovu dozvole dekana ima posao sa punim radnim vremenom u Pharma Beograd. Svoje liste prisustvovanja na poslu lično falsifikuje. O ovome smo obavestili celu Upravu fakulteta anonimnim pismom. Nisu preduzeli ništa.

3. Prodekan Petar Bulat organizovao je takozvane testove retencije znanja studenata medicine. Pri tome traži od šefova katedri da sastavljanju takozvane vinjete, odnosno studije slučajeva u vidu pitanja za studente. Ovaj nebulozni test rade istovremeno i oni studenti koji su položili predmet i oni koji nisu položili predmet. Test je zvanično anoniman, ali se preko šifre može tačno znati čiji je. Test je protivstatutarno uslov za dobijanje diplome. Uopšte nije važno koja je ocena, primoravaju se studenti da izađu na ovaj test. Zašto prodekan Bulat to radi? Pa evo zašto: Medicinski fakultet je bez znanja profesora koji su pitanja napravili prodao ova pitanja Ministarstvu zdravlja, jer se planira da se napravi novi nebulozni državni ispit za lekare u kojem će se ponovno ovakvim testom ispitivati njihovo znanje za koje su već ocenjeni na studijama. Ne zna se po kojoj ceni, ne zna se kome je išla i kolika provizija za ovaj posao. U pitanju je velika tajna finansijska malverzacija. Upetljani su pored prodekana Bulata, najverovatnije i Dekan i službenici Ministarstva, možda i Dr Smrtić, lično. Za ovaj glupavi test će jadni diplomirani lekari naravno morati da plate debele pare, a nesumnjivo je da će padati na njemu, jer ima sijaset nebuloznih pitanja. Studenti medicine masovno ismevaju ovaj glupavi test i izlaze sa testa posle jednog minuta, tek da bi ispunili formu. Ovu glupavu ideju preuzima i Farmaceutski fakultet. Šta mislite zašto? Pa zato što je na Farmaceutskom fakultetu profesor žena prodekana Bulata! Srpske zavrzlame!

S poštovanjem,

Nastavnici i saradnici Medicinskog fakulteta u Beogradu

podeli ovaj članak:

Natrag